Kártérítés követelése a Trianoni békediktátum miatt.
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
sok
Nagyon helyes, hogy elindítunk egy ilyen petíciót, nem mintha eredményt érnénk el vele, de legalább látják az illetékesek, hogy mekkora tragédiát csináltak. Ez nem más mint a magyarság tragédiája!
Én már nem fogom megérni a nagy Magyarországot, de bízom benne, hogy az unokám megéri.
A világháborút csak magyar o vesztette el a németek szinte terület veszteség nélkül egységesek ,az olaszok nem vesztettek , a franciák hős ellenállók nem volt Visi kormány német o csak hitler felelős olasz o csak Muszolini magyar o az egész nemzet kollektiven bünös ez így van jól nem szabad visszatekinteni nem kell a történelem hajrá eu
Közel az idő...
Ha Isten velünk, ki ellenünk.....?
A kár, amit okoztak megfizethetetlen!
És akkor még az összes többi sérelmet, kárt, nem is említettem.
Re:
Magyarország az első világháborúban egyetlen négyzetcentiméternyi területet sem vesztett! Nézz utána! Csak a trianoni diktátummal tudták ezt megtenni. Kívánom neked, hogy személyesen te is veszitsd el vagyonod 88 %-át!
Igazából nem kívánom, mert ilyet senkinek sem kívánnék, csak azért írtam, hogy érezd át a veszteség mértékét!
Nézzétek meg
Re: érdekes
Tomi a face-n van lehetöséged ingyen rengeteg embert meghivni az ismeröseid közül .
Re:
ÚGY LEGYEN ,AHOGY MINDEN NORMÁLIS MAGYARÉRZELMŰ EMBER SZERETNÉ !!!
?
100 millió/fő?!? A pszichiáterrel mikor beszélt utoljára? Ez "picit" kóros!
| This discussion has been closed. |