Háziállatok ivartalanítása államilag támogatottan
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Fajtatiszta
Re: Re:
Kedves Barbara, szerintem a szaporítókra gondolsz. Egy rendes, bejegyzett, számlát adó tenyésztő annyi pénzt rak egy pároztatásba, hogy esze ágában sincs kidobni a kölyköket. A tenyésztőtől vett kölyök nem 5000 Ft. Mindemellett sosem vennék kutyát, és azokra sem nézek jó szemmel, akik tenyésztőtől vesznek, amikor állatvédőként kidobott kölykök százait látom egy éven belül. A szaporítókat pedig börtönnel büntetném!
Szóval aki nem írja alá, hogy mások adójából akarja a saját állatát eltartani abban nincs "empátia, tisztelet, megbecsülés, megértés, lelkiismeret és a jóra való törekvés"?
Egyetértek a kezdeményezéssel! ( Aprócska észrevétel, kérés, javaslat: - már csak a hitelesség kedvéért is - a petíció elején írjuk át, h nem fajtiszta, hanem fajtatiszta.... köszönöm! ;) )
Re: Re:
Had kérdezzem már meg hogy egy tenyésztőnek ehhez mi köze????
A szaporító az más tészta igen azoknak van köze.. de a tenyésztőknek nincsen...
Kiosztanám én a Te halálod... na ehhez mit szólsz??
Gondokodj mielőtt írsz valamit!!!
érdekes
2013ból való a kezdeményezés...Ha eddig nem lett semmi,sanszos,hogy ezután se lesz.Inkább erre menne az adóm mint másra!
Aki írta a peticiót lehetett volna alaposabb is.Fajta és a Fajtatiszta mást jelent.Tenyésztők meg nem szaporítók és biztosan nem is halálosztók.Ha sokat szidjátok még őket akkor lehet nem fognak sokan támogatni anyagilag semmit...
Így én is nyugott vagyok,és ők is élhetnek boldogan!
Járjatok sikerrel !
| This discussion has been closed. |