Hands off culture and media in Hungary!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re: Re: Re: marhaságokat mondott volna a Cserhalmi?
#101: Guest Csáki Judit - Re: Re:
miért mondott volna marhaságokat a Cserhalmi, kedves Judit? nem is arról volt ott szó, amiről mi itt aláírogatunk. a Cserhalmi kritákája teljesen jogos, és szerintem semmi köze a sajtó- és szólásszabadsághoz, vagy jeles politikusaink ámokfutásához. vagy maga tényleg azt gondolja, hogy a média meg a színházak azzal érdemlik ki a szabadságot, ha szépen színvonalasan dolgoznak, szakmailag, emberileg kifogástalan munkát végeznek? a meggondolatlan kritika, a marhaság mondás pedig csak a szabadság esélyeit csökkenti?
Ferrero
olyan kormányzatot alakít ki, amely a legkevésbé fél, és a legkevésbé
van szüksége arra, hogy félelmet keltsen”.
This comment has been removed by the author of the petition.
This comment has been removed by the author of the petition.
"...már bocsánat, hogy a csapos közbeszól..."
Tisztelettel kérem, hogy az én nevemben NE tegyék. Tudomásom szerint az állam én vagyok - 10 millió honfitársammal egyetemben, tehát én finanszírozom a kultúrát (meg őket is). Hadd legyen szabad eldöntenem, hogy mire költöm a pénzem és majd - felnőtt, értelmes, magyar állampolgárként - szavazok azzal, hogy megveszem-e a színház, vagy mozijegyet, az újságot, kattintok-e valamelyik internetes hírre, hogy elolvassam, stb.
Tehát köszönöm, nem kérek a szemlélet-kiigazításból, főleg nem a saját pénzemen.
Re:
Droidnak nem kell, annak elég a bináris input (egyszerü és nem ráz, még fel is fogja), aztán attól fut a programja. Igaz?
De lehet ez már lehet kicsit kacifántos a szövegértelmezéshez? Minden diktatura elsö lépései közé tartozik a szabad véleménnyílvánítás és a kritikus vélemények eltiprása, gátolása. A Viktatúra sem jobb, mint a Maoizmus, csak ennek még az elején vagyunk és a XXI. századi középeurópai civilizált ember már felismeri, mikor seggbe akarják ...ni. Ismeri közelröl már a "síkosító" szagát, kapott belöle eleget, föleg Magyarországon. Aki meg a saját történelméböl nem tanult, azokból a rendszerekböl, amiket rákényszerítettek és amelyek alatt évtizedekig görnyedt, az vagy alapjáraton ostoba vagy alattomos haszonélvezöje. Ahogy elnézem ... tanult embernek tünsz ... hm ...
http://www.origo.hu/itthon/percrolpercre/20101220-tudositas-az-orszaggyules-uleserol.html#1
THE HUNGARIAN GOVERNMENT HAS OFFICIALLY ADMITTED THAT THEY WILL FIRE THE DIRECTOR OF THE HUNGARIAN NATIONAL THEATRE FOR LENDING THE BUILDING TO A ROMANIAN CULTURE PROGRAMME ON THE DAY OF THE ROMANIAM NATIONAL HOLIDAY.
i always say NO for those situations,
be with u hungarian artists
Fotók a szavazásról
Re: Basic Freedoms
#1: Katie Vida - Basic Freedoms
The problem is, that "They" elected a "maniac" to the post of the Prime Minister - now they will have the consequences... There is nothing that can be done. Democracy is dad in Hungary. I am really happy not to have to live there!
http://www.origo.hu/itthon/20101221-kirughatjak-a-kozradiobol-a-mediatorveny-ellen-tiltakozo-ujsagirokat.html
| This discussion has been closed. |
Re: Re:
#85: Végső Zoltán - Re:
Zoli, akkor ebben nagyon nem értünk egyet. Én úgy gondolom, hogy 1. alá kell írni 2. minden lehető és lehetetlen formában mondani kell, hogy mit (nem) akarunk, akár van remény, akár nincs 3. meg kell győzni másokat, hogy a művészet és a sajtó szabadsága túlmutat önmagán. Ha mi nem állunk ki magunkért, akkor nem várhatjuk el, hogy más kiálljon értünk. Ezért tartom elég rossznak, hogy a művészek közül bizony még mindig kevesen...
Más: Cserhalmi marhaságokat mondott ebben a bizonyos interjúban. Nemcsak a médiáról, hanem minden egyébről is. Fogalma sem volt, miről beszél. Gáz.