Peticiok.com

Hagyják dolgozni Illés bácsit!

Tájékoztatás 1

Vendég#76 May 16, 2016, 12:26
Kocsis Lilla
Vendég#77 May 16, 2016, 12:28
Gratulálok a kezdeményezéshez :)
Egy 50 éves üzletzet meg kell őrizni és becsülni. Az Önkormányzatnak fel kellene vállalnia a felújítását és üzemeltetni tovább Illés bácsi közreműködésvel élete végéig. Majd halála után tovább vinni ezt az üzletet az eredeti receptek szerint A Házban meg berendezni egy múzeumot a régi kellékeből receptekből fényképekből és oklevelek mesterlevél stb erekjékkel Persze biztos lenne erre vállakozás is aki felvállalná. ezt mert Illés bácsi neve munkássága garancia a jövönek
Vendég#78 May 16, 2016, 12:58
Kedves Anikó,egy munkájának élő Mester Embert,aki az életét élte le,nem szabad engedni hogy félreállitsák.
Tiszteletem az Úrnak,és sok sok gratuláció.Nagyon remélem eredményes lesz az összefogás.
Várom a fejleményeket. Üdvözlet
Vendég#79 May 16, 2016, 13:11
Mikszovits Gyöngyi Ágnes
Vendég#80 May 16, 2016, 13:27

Re: Re:

#49: Éva - Re:  

Kedves Éva!

Úgy  érzem, nem értette a mondandóm lényegét.

Mi teljes mértékben kiállunk Illés bácsi mellett, amit Gémesiről egyáltalán nem tudunk feltételezni.

Én sem vagyok gödöllői lakos, csak hétvégén

Vendég#81 May 16, 2016, 13:43
KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGED ! KÉRLEK TEGYÉL MEG MINDENT , HOGY A BÁCSI TOVÁBBRA IS A MUNKÁJÁNAK ÉLHESSEN !
Vendég#82 May 16, 2016, 13:59
Bus Istvánné
Vendég#83 May 16, 2016, 14:13
Üdvözlöm!
Szégyen hogy ma magyar országon szinte csak aláírásgyűjtéssel és sztrájkokkal lehet érvényt szerezni.
Remélem a petíció sikeres lesz és a bácsi továbbra is nyitva marad majd!
Sok sikert kívánok!
Vendég#84 May 16, 2016, 14:20

Re:

#73: -  

Egyet értek!!!!!!!!!!!!!!!!

Vendég#85 May 16, 2016, 14:26
Fantasztikus! Azt gondoltam, hetek alatt jött össze ennyi. Gratulálok!
Vendég#86 May 16, 2016, 14:31
Nem engedhetjük meg hogy ebben az országban bárkit kicsinálhassanak kényük kedve szerint!! Remélem megakadályozzák!
Vendég#87 May 16, 2016, 14:33

Mit képzelnek! Ez dühítő! Azt üzenem azoknak akik ki akarják csinálni az öreget, hogy SZARJANAK SÜNT!

Vendég#88 May 16, 2016, 14:42
A felújítást álja a kormány jút míből szeríntem!!
Vendég#89 May 16, 2016, 14:52
Kedves Anikó, nézzenek utána az adjukossze.hu oldalnak, amit a NIOK üzemeltet. Az pont ilyen célokhoz való adománygyűjtésre való!
Vendég#90 May 16, 2016, 15:03
Köszönöm a tájékoztatást - és elszánt kitartást kívánok a jövőre is.
Vendég#91 May 16, 2016, 15:17
Mera Adrienn
N. Zsuzsa#92 May 16, 2016, 15:35

Köszönjük Anikó a szervezést ha kell valamiben segíteni, szóljon! Az elérhetőségem: n.zzsuzsa kukac gmail.com

Springer Botond mesterfodrász#93 May 16, 2016, 15:48

Ha a petíció nem válik be dobjuk össze a felújítás költségeit!

Kedves MINDENKI! 

Sajnos az a tapasztalatom, hogy az állami szerveket nem igazán szokták érdekelni az aláírt petíciók...   :( 
VISZONT: 
Az aláírás száma jelenleg 18946 főné jár. 
Úgy olvastam, hogy az illetékes szerv szerint, vagy teljes felújítás, vagy bezárás. 
A sima válasz amibe aztán nem lehet belekötni; a TELJES FELÚJÍTÁS!
Számolja ki valaki, hogy mennyire lenne szüksége Illés bácsinak. Dobjuk össze.
Gyors fejszámolás: 18946-an írtuk alá a petíciót. Ha minden aláíró csak 1.000.- forintot ad bele, akkor már azonnal összejönne majdnem 19 MILLIÓ forint...
Nem elég? Akkor dobjunk bele fejenként 2 ezer forintot, az máris a duplája. Annyiból már egy vadiúj műhelyt is lehet venni...
A KÖZÖSSÉG EREJE. KÖZÖSSÉGI FINANSZÍROZÁS.
Ilyen egyszerű. Sok lúd disznót győz elv.
Személyenként csak pár ezer forintot kell beleadni, és megvan a felújított műhely nevetve.
Részemről benne vagyok.  :) 
Hozzatok létre egy számlaszámot a felújítás költségeire ahova lehet utalni...
Ki tart velem?  :P 

Springer Botond
mesterfodrász 

Vendég#94 May 16, 2016, 15:51
Kiss Krisztina
Vendég#95 May 16, 2016, 15:52
Az interneten hallottam még tavaly Illés bácsiról, magam sosem jártam a cukrászdájában, de annyira kevés a régi, jó cukrász, hogy mindenképpen támogatni kell őt! Köszönet a petíció elindításáért! Üdv. Marianna
Vendég#96 May 16, 2016, 15:54

Re: Ha a petíció nem válik be dobjuk össze a felújítás költségeit!

#93: Springer Botond mesterfodrász - Ha a petíció nem válik be dobjuk össze a felújítás költségeit! 

Üdv. Ha indul a gyűjtés, én támogatom, küldöm a kért összeget!

Vendég#97 May 16, 2016, 16:00
Nagyon koszonjuk a magyar embereknek mutatott peldat, Anikó!
Vendég#98 May 16, 2016, 16:02
Japánban már rég nemzeti örökség lenne. Itt meg eltaposnak mindent ami nem műanyag. Pontosan az ilyen esetek miatt viszem el ebből az országnak nevezett rothadó pöcegödörből a családomat amint tehetem. A NÉBIH és egyéb agymosott seggnyaló szervezet emberei meg itt fognak éhen dögleni, mert a nyugdíjjukat nem fogja senki megkeresni, mivel minden fiatal vállakozókedvű tehetséges embert ők üldöznek el erről a szemétdombról. (Na meg a T.MindenértFeljelentő "emberkék").
"Magyarország én így szeretlek" ???
Vendég#99 May 16, 2016, 16:03
Csak annyit, KÖSZÖNÖM!!
Vendég#100 May 16, 2016, 16:09
Kedves Anikó!
Én sohasem jártam Gödöllőn, a Facebookról értesültem egyik ismerősömön keresztül a cukrászmester sorsáról. Csak azért írtam alá a petíciót, mert mélyen felháborít az amit tettek vele. Borzasztónak tartom, hogy egy egész életét becsülettel ledolgozó embert így megaláznak.
Kívánok önnek, és Illés bácsinak erőt, és egészséget ebben a kegyetlen harcban.
Tisztelettel: Juhász Pál Budapest

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.