Hagyják dolgozni Illés bácsit!
Tájékoztatás 1
Egy 50 éves üzletzet meg kell őrizni és becsülni. Az Önkormányzatnak fel kellene vállalnia a felújítását és üzemeltetni tovább Illés bácsi közreműködésvel élete végéig. Majd halála után tovább vinni ezt az üzletet az eredeti receptek szerint A Házban meg berendezni egy múzeumot a régi kellékeből receptekből fényképekből és oklevelek mesterlevél stb erekjékkel Persze biztos lenne erre vállakozás is aki felvállalná. ezt mert Illés bácsi neve munkássága garancia a jövönek
Tiszteletem az Úrnak,és sok sok gratuláció.Nagyon remélem eredményes lesz az összefogás.
Várom a fejleményeket. Üdvözlet
Re: Re:
Kedves Éva!
Úgy érzem, nem értette a mondandóm lényegét.
Mi teljes mértékben kiállunk Illés bácsi mellett, amit Gémesiről egyáltalán nem tudunk feltételezni.
Én sem vagyok gödöllői lakos, csak hétvégén
Szégyen hogy ma magyar országon szinte csak aláírásgyűjtéssel és sztrájkokkal lehet érvényt szerezni.
Remélem a petíció sikeres lesz és a bácsi továbbra is nyitva marad majd!
Sok sikert kívánok!
Mit képzelnek! Ez dühítő! Azt üzenem azoknak akik ki akarják csinálni az öreget, hogy SZARJANAK SÜNT!
Köszönjük Anikó a szervezést ha kell valamiben segíteni, szóljon! Az elérhetőségem: n.zzsuzsa kukac gmail.com
Ha a petíció nem válik be dobjuk össze a felújítás költségeit!
Kedves MINDENKI!
Sajnos az a tapasztalatom, hogy az állami szerveket nem igazán szokták érdekelni az aláírt petíciók... :(
VISZONT:
Az aláírás száma jelenleg 18946 főné jár.
Úgy olvastam, hogy az illetékes szerv szerint, vagy teljes felújítás, vagy bezárás.
A sima válasz amibe aztán nem lehet belekötni; a TELJES FELÚJÍTÁS!
Számolja ki valaki, hogy mennyire lenne szüksége Illés bácsinak. Dobjuk össze.
Gyors fejszámolás: 18946-an írtuk alá a petíciót. Ha minden aláíró csak 1.000.- forintot ad bele, akkor már azonnal összejönne majdnem 19 MILLIÓ forint...
Nem elég? Akkor dobjunk bele fejenként 2 ezer forintot, az máris a duplája. Annyiból már egy vadiúj műhelyt is lehet venni...
A KÖZÖSSÉG EREJE. KÖZÖSSÉGI FINANSZÍROZÁS.
Ilyen egyszerű. Sok lúd disznót győz elv.
Személyenként csak pár ezer forintot kell beleadni, és megvan a felújított műhely nevetve.
Részemről benne vagyok. :)
Hozzatok létre egy számlaszámot a felújítás költségeire ahova lehet utalni...
Ki tart velem? :P
Springer Botond
mesterfodrász
Re: Ha a petíció nem válik be dobjuk össze a felújítás költségeit!
#93: Springer Botond mesterfodrász - Ha a petíció nem válik be dobjuk össze a felújítás költségeit!
Üdv. Ha indul a gyűjtés, én támogatom, küldöm a kért összeget!
"Magyarország én így szeretlek" ???
Én sohasem jártam Gödöllőn, a Facebookról értesültem egyik ismerősömön keresztül a cukrászmester sorsáról. Csak azért írtam alá a petíciót, mert mélyen felháborít az amit tettek vele. Borzasztónak tartom, hogy egy egész életét becsülettel ledolgozó embert így megaláznak.
Kívánok önnek, és Illés bácsinak erőt, és egészséget ebben a kegyetlen harcban.
Tisztelettel: Juhász Pál Budapest