Hagyják dolgozni Illés bácsit!
Tájékoztatás 1
Kedves Varga Anikó!
Egres Béla vagyok a JGE elnöke és aktív természetjáró!
Jó egy hete egy egyesületi túra alkalmával fordultam meg az ominózus cukrászdában. Maga a hely ránézésre sem volt szimpatikus, de mivel a társaságomban többen is betértek ezért én is fogyasztottam. Másnapra beteg lettem több kiránduló társamhoz hasonlóan
Ha az a szemétládát keresed aki a törvénytelenséget a törvényeknek megfelelően jelentette akkor az én voltam! Tettem ezt társaim és mások egészségének az érdekében!
Szép dolog a hagyományok őrzése, de csak a törvényi és higiéniai keretek között! Illés bácsi cukrászdája úgy néz ki mint egy 90-es évek beli kurta kocsma! Vannak az országban máshol is régi hagyományőrző cukrászdák de azok messze meghaladják Illés bácsi cukrászdájának a színvonalát!
Ha annyira sajnálják fogjanak össze és újítsák fel a helyet!
Egyesületemnek eddig mindig igaza volt és célt ért- legutóbb Norvégiában.
Ha nem akarja magát lejáratni Anikó akkor zárja be ezt az oldalt vagy arra a sorsra jut mint ez az oldal:
Összefogás Selma Holgersson metál énekesnőért!
Senki nem írta alá, pedig a petíció szerzője egyenesen a Norvég kormánynak kíván neki menni egy metál énekesnő miatt.
Fogja meg a cementes zsákot és újítsa fel a helyet, de ne hangolja ország világot a hatalom ellen egy lepukkant cukrászda amiatt!
Egres Béla
Jövő Generációja Egyesület
Re:
Guglizzátok be ennek az embernek a nevét!
Már ezen az oldalon is több petíciót indított. A Gépnarancs állandóan cikkez róla!
Van a facebookon egy közösség- Csak Önkéntesen
- az elmúlt időszakban csak erről az emberről jelentettek meg posztokat!
Nemrégiben Pécsen tiltatta be a az óvodákban a tortázást!
A Hallgatói Hálózat és a Teljesítménytúrázók társasága is jól ismeri!
Keressetek rá az emberre és rá fogtok jönni, hogy valóban ő volt a feljelentő!
A jelek szerint szimbólummá növi ki magát, és remek alkalom a nagyszerű polgármesternek, hogy "megmutassa magát"!
Üdv.!
Kecskeméti Károly
This comment has been removed by the person who wrote it.
Üdv: Mattyasovszky Brigitta
NAGYON ÖRÜLÖK, HOGY ÖN IS SEGITENI AKRAR ILLÉS BÁCSINAK, AKI MÉG 78 ÉVESEN IS DOLGOZNI AKAR !! :)
REMÉLEM NEM FOG TÚL SOKÁIG TARTANI AZ INTÉZKEDÉS ÉS HA JÓL ÉRTETTEM, AMIG VALAMI TÖRTÉNIK A
CUKRÁZDA, ADDIG IS ÜZEMELHET TELJES GÖZZEL :) FEL A FEJJEL ILLÉS BÁCSI, VELED VAGYUNK :) <3 !!!
KEDVES ANIKÓ, NAGYON KÖSZÖNÖM AZ EGYÜTTÉRZÉSÉT EGY IDÖS DOLGOZNI AKARÓ EMBERREL <3
addig is alá irok, osztok és várom a jó hireket !!!!!!
This comment has been removed by the person who wrote it.
!!! http://index.hu/belfold/2016/05/17/rozsdas_keveroben_keszult_a_suti_godollon/ Nem a NÉBIH záratta be! A bácsi úgy elszégyellte magát, hogy saját maga zárja be!
Re: Re:
Hallgatói Hálózat a micsoda??? Tanulni nem akaró senkik gyülekezete!
Re:
Öregem! TE nem sütitől lettél beteg!!! Sürgősen távozzál Norvégiába és maradj is ott!
Re:
Ott voltál ?Útálom ha valaki semmit sem tud de jól értesültet játtszik.
Szuper hogy vannak ilyen emberek mint Ön, akik veszik a fáradtságot és törődnek másokkal.
Köszönjük!
Üdvözlettel Kecskés Dóra