Hagyják dolgozni Illés bácsit!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Ha kell, gyűjtést szervezünk.
Egy élet munkáját nem lehet csak így tönkretenni....
Re: Re:
Akkor holnap a konkurenciát kell névtelenü feljelenteni, őt nem fogja senki sajnálni
Szívből kívánom a Bácsinak, hogy még nagyon sokáig lelje örömét a cukrászdájában, ami annyi embernek okozott már kellemes pillanatokat. Az ilyen emberek adnak még egy kis hitet, hogy igenis létezik jóság a világban.
Re:
Aláírtam a peticiót.
Remélem,nem teszik teljesen tönkre Illés Bácsit ,hiszen neki az életet jelenti a munkája.
És megvehetőek is emiatt.
És nem utolsó sorban,drukkolok ennek az embernek aki becsülettel végigdolgozta az életét,két szép kezével mérve a gombóckat.
Ami a hatalommal bíró,naplópókról,korántsem mondható el.
Köszönöm!
Szeretnem en latni hogy emberer ilyen huseges a szakmajahoz es az emberekhez. Kerem hogy talaljanak megoldast es adjanak segitseget hogy Illes bacsi erezze azt hogy az emberek halasak a munkajaert. Nemilyen embert kell eltaposni hogy banatosan haljon meg. Az igazi Magyarok nem errol hiresek!!!!!!
Re:
Megkaphatnám a kutyáid?
Imádnám őket :)
És egy szép szombaton,elmennénk együtt fagyizni ,nekik jutna a tölcsér és egy jó nagy ölelés:)
Egy kis promóval IKONT lehetne a városnak csinálni.
Mindenre szokott lenni kivétel, különben is a többi üzletet is be lehetne zárni aki nem az utóbbi 1-2 évben nyitott mert azok sem felelnek meg, amikor kiadták az engedélyét megfelelt, és senki sem halt bele a termékeibe, de még lehet , hogy beteg sem lett.Ha nem mennek be még 20 évi akkor működhetett volna?
Találják megfelelőnek és kész, itt minden megfelelő csak megfelelő nézőpontból kell nézni, egy retró fagyizó az RETRÓ úgy ahogy van.
Üdv Zsolti
Aki dolgozni akar hagyják békét! !!
Ez ennek az országnak a baja!!
Mindenkinek belekotnek!!! A tolvajok meg élik világunkat! !!!
Re:
Én is úgy tudom , hogy csak az ujjnak van megfelelősségi követelménye, akkor M.O-on pár évente lehetne az összeset ujjítani, ez marhaság, efelett szemet KELL hunyni, ez nem egy kínai kutyakifőzde.
Ha eddig nem volt problema milyen eszközökkel kesziti a bacsi el azokat a csodalatos hazi recept alapjan keszult fagylaltokat akkor ne tole vegyek el az egyetlen boldogsagat hanem epp hogy segitenunk kene neki hogy ezek az ertekel megmaradjanak , vagy abba penzt fektetni hogy tobb cukrasz tanulja el tole hogy is kell kesziteni a valodi fagylaltot nem az agyon cukrozott tartositozott carte d'or fagylaltot venni a gyereknek amitol 20 even belul 100%hogy cukros lesz !!! Hajra Illes bácsi harcolunk erted !!!❤️
Fel kell újítani! Így kell lennie!
Azért szavaztam, hogy az a retek érzéketlen gyökér.. lássa hogy mi lesz abból a cukrászdából, hogy ezek után mekkora tömeg lesz ott! Jó reklámot csinált ezzel Illés úrnak! Az is oda fog menni aki idáig csak hallott róla,. köztük én is! Ezzel nem a bezárást érte el, hanem pont az ellenkezőjét! Hatalmas az összefogás, és hamarosan újra üzemelni fog reméljük! ;) Illés úrnak pedig kitartást, talán megérdemel egy kis pihenést is, hamarosan jobb körülmények között dolgozhat, és élheti tovább életét! ;)
Egy ország hàborodott fel teljesen természetesen ezen az egészen.Ha ennyit számít ma egy élet és egy dolgozni akaró természet(ami lássuk be nagyon kevés emberben van meg)szereti amit csinál...ezért él,ennek él!!!!!Hozzák nyilvánosságra a feljelentőt... Ha volt pofája és mersze erre az embertelen tettre vállalja az arcát hozzá....
| This discussion has been closed. |