Peticiok.com

Feljelentés a Bankok ellen

Alfától az Ómegáig

Vendég#1 Nov 27, 2013, 06:47
Ki vagy Te, Nagy Gábor? Most kaptam a hírleveledet, elsőre jó, de meg kell írjam, utána zavaros. - Az Ószövetségből hozott idézetek meglehetősen zavaróak. A póráz elleni tiltakozás előtt például meg kellett volna kérdezni egy-két vadászt, nyulat, fácánt, őzet, gyermekét sétáltató szülőt.
Vajon kapok én erre választ?
Vendég#2 Nov 27, 2013, 10:00
Szemét csaló bankok..
Vendég#3 Nov 27, 2013, 10:01
Le a korrupt KÚRIÁVAL...
Vendég#4 Nov 27, 2013, 12:46
Sajnos szenvedő alanya vagyok én is!!!!.
huncsillag#5 Nov 30, 2013, 20:56
.... és én is!! Le a korrupt KÚRIÁVAL,és minden korrupcióval!
Vendég#6 Dec 03, 2013, 13:13
Sok kicsi sokra megy.
Vendég#7 Feb 11, 2014, 03:28
Sok sikert és köszönjük, hogy fáradoztál a Petíció elkészítésében!
Harcos#8 Feb 11, 2014, 03:41
Emberek!
Az összefogás ideje van itt, akár a facen, akár a HAZA NEM ELADÓ Mozgalom, akár a Közösség a Társadalmi Igazságért Néppárt, akár az egyéni képviselők jelőlése által, akik beakarnak képviselőként a devizahitelesnek elhíresült adósság miatt kerülni a parlamentbe, akár az ÖSSZEFOGÁS NÉPPÁRT nevében együtt küzdenek. Mindannyian azért küzdünk, hogy végre pontot tegyünk az ellenünk és hazánk ellen hadat üzent bankok és azokat támogatók ellen.Ennek a lehetséges megoldása az ÖSSZEFOGÁS és a jelőltek támogatása a választási ív majd a választáss napján a szavazatunk leadásával. A cél egy és közös. ELTÖRÖLNI az eddigi haszonleső korrupt és az emberi életeket semmibe vevő politikai oligarhiák vezetését! Ezt a választásokkal tudjuk megtenni. Nem mindegy kire adod le a voksodat

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.