Peticiok.com

FELHÍVÁS A LIGET BUDAPEST PROJEKT MEGMENTÉSÉÉRT

Köszönet

Vendég#1 Oct 01, 2020, 10:05
Gratulálok Önnek ezért a kitartásért!😊😊
Vendég#2 Oct 01, 2020, 10:10
Tisztelt Szabó László! Köszönet Önnek az odaadó tevékenységéért, amelyet a Liget Projekt világraszóló tervének megvalósításáért fáradhatalanul kifejt. Baán László említése nagyon helyénvaló volt, nagyszerü ember, kiváló szaktekintély óriási kurázsival, amellyel naponta szembeszáll a nemtelen ellenzökkel, gáncsoskodókkal, kerékkötökkel. A Terv sikerre van ítélve! Ez a városvezetés sem tart örökké, eljön újra a normalitás ideje és lehetösége a magyar nemzet fövárosában, s ha ebben a periódusban talán nem, egy rákövetkezöben megvalósíthatjuk teljes nagyságában Budapest (egyik) új ékességét. Szívélyes üdvözlettel, Eke János 1037 Budapest
Vendég#3 Oct 01, 2020, 10:40
Továbbra is "Hajrá Liget Projekt" !!! Kitartást mindenkinek !!!
Vendég#4 Oct 01, 2020, 10:50
Köszönjük a kitartást, Önnel tartunk.
Vendég#5 Oct 01, 2020, 11:01
Tisztelt Szabó László Úr! Eddig nem nem írtam hozzászólást ehhez a projekthez. 20051. voltam aki aláírta ezt a petíciót. Mindig figyelemmel kísértem a történéseket, drukkoltam hogy folytatódjon és csodáltam ahogy épül ,szépül a Budapest Projekt, és sorra nyeri el a különböző díjakat. Nem tudok szó nélkül elmenni az Ön lelkiismeretes kitartó munkája mellett. Remélem sok budapesti is így látja mint mi vidékiek, hogy ez a csodálat az egész országunknak épül. Köszönet Önnek, és a megálmodóknak, alkotónak. Tisztelettel: Figler Józsefné Pécs
Vendég#6 Oct 01, 2020, 11:08
És a biodommal mi lesz? Az a főváros beruhazasa
Vendég#7 Oct 01, 2020, 11:09
Kedves barátom! Nagyon örülök az eddigi eredményeknek, viszont a legnagyobb "jóindulattal" kívánom a terv ellenségeinek, a sivalkodás, diktatúra, égszakadás-földindulás, és még sok minden más szakadjon rájuk. Budapest fejlődését továbbra is TÁMOGATOM türelemmel és kitartással. Tóthné Papp Éva
Vendég#8 Oct 01, 2020, 11:17
A Gondviselés velünk van!
Vendég#9 Oct 01, 2020, 11:32
Úgy legyen! További hasonló sikereket kívánok magunknak! Benedek
Vendég#10 Oct 01, 2020, 11:39
Termeszetesen alairom.Drukkolok,hogy sikeruljon.Balla Eniko
Vendég#11 Oct 01, 2020, 11:44
Köszönet áldozatos munkájáért és sok erőt, jó egészséget kívánok a folytatáshoz! Tisztelettel egy a barátok közül Elisabet Venyike
Vendég#12 Oct 01, 2020, 11:45
A Liget közvetlen közelében lakom. Látom a "fejlődést". Igéretes! Sok koravén/előregedett /=félbevágott un. megfiatalított/ fa helyett fiatalság, élet, igényesség, nagyon szép van kibontakozóban. Reménykedem, és köszönet mondok azoknak, akik tesznek érte, (és nemcsak mint én reménykedem és drukkolok)! Üdv.mindenkinek. VGyM.
Vendég#13 Oct 01, 2020, 12:46
Kedves László! Köszönöm az értesítést! Szerintem az, aki bízik a jelenlegi fővárosi vezetőség megegyezési készségében, az valamilyen álomvilágban él. Ezért egyetértek a petíció életben tartásával. Köszönöm a munkádat! Kovácsik László
Vendég#14 Oct 01, 2020, 12:53
Továbbra is támogatom a Liget Projektet!
Vendég#15 Oct 01, 2020, 12:55
TUDJÁTOK, VAN EGY APRÓCSKA KÖRÜLMÉNY! A LIGET, VAGY ÁLTALÁBAN BUDAPEST, NEM AZÉ A JELENLEGI SZÁNALMAS FIGURÁÉ, AKI ELJÁTSSZA A TEHETETLEN BUTÁT, VALAKIK DRÓTON RÁNGATOTT BÁBJAKÉNT!!!!! BUDAPEST MAGYARORSZÁGÉ, MAGYARORSZÁG NÉPE A TULAJDONOSA!!!!! NEM EGY SUNYI CSOPORT TULAJDONA, JÁTÉKSZERE! ÉS FŐLEG NEM MÁSOK JOGTALAN, ALATTOMOS HARCI ESZKÖZE, A FENNÁLLÓ REND MEGBUKTATÁSÁNAK ÉRDEKEIT SZOLGÁLÓ "TÁRGY"!!!! NEM IDEGEN NYOMÁSNAK MEGFELELNI KÍVÁNÓ SENKIK JÁTSZÓTERE, PLÁNE NEM IDEGENEK POLITIKAI KÍSÉRLETI TELEPE!!!!! EL A KEZEKKEL BUDAPESTTŐL! EL MINDEN PUSZTÍTÓ GONDOLATTAL JÁTSZÓ HAZUG IDEGENNEL INNEN!!!! EZT TALÁN MÁR KORMÁNYFELADATTÁ IS KELL, HOGY VÁLJÉK!!! NE TŰRJÜK ADDIG, AMÍG A PÉNZT ELTÜNTETIK, A VÁROST TELJESEN SZÉTZILÁLJÁK!!! FOLYTATNI KELL A HARCUNKAT EZ ELLEN. HACSAK NEM MEGSZÜNTETNI EZT AZ ÁDÁZ ÁLLAPOTOT!!!! TISZTELETTEL ÜZENEM! EGY BUDAPESTI EMBER!!!!!
Vendég#16 Oct 01, 2020, 13:18
Nemsokára átadásra kerül a mélygarázs ami a Dózsa György/ Damjanich utcánál épült Felvonulás téren! Már a zöldfelület növelése történik, és amint a minap láttam, nemcsak faültetésekkel. Elképesztően jól fog kinézni. De nagy lesz itt a sivalkodás!
Vendég#17 Oct 01, 2020, 13:23
Az nagy baj, ha a kormány még mindig "lovagiaskodik".. Ezekkel nem szabad, nem lehet.. Gyöngeségnek tekintik és még agreszivabbak lesznek. Köszönjük a peticióinditást.
Vendég#18 Oct 01, 2020, 13:29
👍👍😥
Vendég#19 Oct 01, 2020, 13:47
Addig kell folytatni, míg észre nem veszik a Főpolgármesteri hivatalban, hogy szembe mennek a normális emberek akaratával!
Vendég#20 Oct 01, 2020, 16:34
MI A FASZT AKARSZ TE NAGYKANIZSÁRÓL ? POFÁZOL ITT NEKÜNK, NEM SZÁMÍT NEKED EURÓPA LEGNAGYOBB ÉS LEGRÉGEBBI KÖZPARKJA TELE ÉVSZÁZADOS FÁKKAL, AMI PIHENÉSI LEHETŐSÉGET AD A PESTI EMBEREKNEK ?! MÚZEUMBA ÚGYSE JÁRSZ, MINEK NEKED ENNYI BELŐLE, RÁADÁSUL EGY FÁS LIGET HELYÉRE ! ÖRÜLJ, MERT MÁR KIVÁGTAK 250 FÁT, ÉS MEGÉPÜL EGY ÓRIÁSI BETONMONSTRUM A LIGET KÖZEPÉRE, DE MÉG EZ SE ELÉG NEKED ? MÉG TÖBB BETONT AKARSZ , TE UTOLSÓ FÉREG ! KOPJ KI BUDAPESTRŐL, MARADJ OTTHON ! A VIRUS ÚGYIS SZÉTRÁGJA A CSÖKEVÉNYES AGYAD ! TE FAGYILKOS HAJLAMÚ PRIMITÍV BAROM !
Vendég#21 Oct 01, 2020, 16:37
Együtt sikerülhet!
Vendég#22 Oct 01, 2020, 18:02
Ne engedjük, hogy ezek a senkiháziak lerombolják állmainkat. Nem fogjuk !!!
Vendég#23 Oct 01, 2020, 19:52

Re: Gratulálok!!!!! Sikerülni fog!!!!!!

vendor#24 Oct 01, 2020, 20:48

Van két "alkotás" a Ligetben ami a Liget program ellenzőinek nem szúrja a szemét: az időkerék és a vaskefe.  Micsoda teljesítménybeli különbség! Igényesség, kontra igénytelenség, irigység az új létesítmények láttán. 

Vendég#25 Oct 02, 2020, 07:38
Szalontainé Császár Zsuzsanna

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.