FELHÍVÁS A LIGET BUDAPEST PROJEKT MEGMENTÉSÉÉRT
Köszönet
Vendég#1 Oct 01, 2020, 10:05
Gratulálok Önnek ezért a kitartásért!😊😊
Vendég#2 Oct 01, 2020, 10:10
Tisztelt Szabó László!
Köszönet Önnek az odaadó tevékenységéért, amelyet a Liget Projekt világraszóló tervének megvalósításáért fáradhatalanul kifejt.
Baán László említése nagyon helyénvaló volt, nagyszerü ember, kiváló szaktekintély óriási kurázsival, amellyel naponta szembeszáll a nemtelen ellenzökkel, gáncsoskodókkal, kerékkötökkel.
A Terv sikerre van ítélve! Ez a városvezetés sem tart örökké, eljön újra a normalitás ideje és lehetösége a magyar nemzet fövárosában, s ha ebben a periódusban talán nem, egy rákövetkezöben megvalósíthatjuk teljes nagyságában Budapest (egyik) új ékességét.
Szívélyes üdvözlettel,
Eke János
1037 Budapest
Vendég#3 Oct 01, 2020, 10:40
Továbbra is "Hajrá Liget Projekt" !!! Kitartást mindenkinek !!!
Vendég#4 Oct 01, 2020, 10:50
Köszönjük a kitartást, Önnel tartunk.
Vendég#5 Oct 01, 2020, 11:01
Tisztelt Szabó László Úr!
Eddig nem nem írtam hozzászólást ehhez a projekthez. 20051. voltam aki aláírta ezt a petíciót. Mindig figyelemmel kísértem a történéseket, drukkoltam hogy folytatódjon és csodáltam ahogy épül ,szépül a Budapest Projekt, és sorra nyeri el a különböző díjakat. Nem tudok szó nélkül elmenni az Ön lelkiismeretes kitartó munkája mellett. Remélem sok budapesti is így látja mint mi vidékiek, hogy ez a csodálat az egész országunknak épül.
Köszönet Önnek, és a megálmodóknak, alkotónak.
Tisztelettel: Figler Józsefné Pécs
Vendég#6 Oct 01, 2020, 11:08
És a biodommal mi lesz? Az a főváros beruhazasa
Vendég#7 Oct 01, 2020, 11:09
Kedves barátom!
Nagyon örülök az eddigi eredményeknek, viszont a legnagyobb "jóindulattal" kívánom a terv ellenségeinek, a sivalkodás, diktatúra, égszakadás-földindulás, és még sok minden más szakadjon rájuk.
Budapest fejlődését továbbra is TÁMOGATOM türelemmel és kitartással.
Tóthné Papp Éva
Vendég#8 Oct 01, 2020, 11:17
A Gondviselés velünk van!
Vendég#9 Oct 01, 2020, 11:32
Úgy legyen! További hasonló sikereket kívánok magunknak!
Benedek
Vendég#10 Oct 01, 2020, 11:39
Termeszetesen alairom.Drukkolok,hogy sikeruljon.Balla Eniko
Vendég#11 Oct 01, 2020, 11:44
Köszönet áldozatos munkájáért és sok erőt, jó egészséget kívánok a folytatáshoz!
Tisztelettel egy a barátok közül Elisabet Venyike
Vendég#12 Oct 01, 2020, 11:45
A Liget közvetlen közelében lakom. Látom a "fejlődést". Igéretes! Sok koravén/előregedett /=félbevágott un. megfiatalított/ fa helyett fiatalság, élet, igényesség, nagyon szép van kibontakozóban. Reménykedem, és köszönet mondok azoknak, akik tesznek érte, (és nemcsak mint én reménykedem és drukkolok)! Üdv.mindenkinek. VGyM.
Vendég#13 Oct 01, 2020, 12:46
Kedves László!
Köszönöm az értesítést! Szerintem az, aki bízik a jelenlegi fővárosi vezetőség megegyezési készségében, az valamilyen álomvilágban él. Ezért egyetértek a petíció életben tartásával.
Köszönöm a munkádat!
Kovácsik László
Vendég#14 Oct 01, 2020, 12:53
Továbbra is támogatom a Liget Projektet!
Vendég#15 Oct 01, 2020, 12:55
TUDJÁTOK, VAN EGY APRÓCSKA KÖRÜLMÉNY!
A LIGET, VAGY ÁLTALÁBAN BUDAPEST, NEM AZÉ A JELENLEGI SZÁNALMAS FIGURÁÉ, AKI ELJÁTSSZA A TEHETETLEN BUTÁT, VALAKIK DRÓTON RÁNGATOTT BÁBJAKÉNT!!!!! BUDAPEST MAGYARORSZÁGÉ, MAGYARORSZÁG NÉPE A TULAJDONOSA!!!!!
NEM EGY SUNYI CSOPORT TULAJDONA, JÁTÉKSZERE!
ÉS FŐLEG NEM MÁSOK JOGTALAN, ALATTOMOS HARCI ESZKÖZE, A FENNÁLLÓ REND MEGBUKTATÁSÁNAK ÉRDEKEIT SZOLGÁLÓ "TÁRGY"!!!! NEM IDEGEN NYOMÁSNAK MEGFELELNI KÍVÁNÓ SENKIK JÁTSZÓTERE, PLÁNE NEM IDEGENEK POLITIKAI KÍSÉRLETI TELEPE!!!!! EL A KEZEKKEL BUDAPESTTŐL! EL MINDEN PUSZTÍTÓ GONDOLATTAL JÁTSZÓ HAZUG IDEGENNEL INNEN!!!!
EZT TALÁN MÁR KORMÁNYFELADATTÁ IS KELL, HOGY
VÁLJÉK!!! NE TŰRJÜK ADDIG, AMÍG A PÉNZT ELTÜNTETIK, A VÁROST TELJESEN SZÉTZILÁLJÁK!!!
FOLYTATNI KELL A HARCUNKAT EZ ELLEN. HACSAK NEM MEGSZÜNTETNI EZT AZ ÁDÁZ ÁLLAPOTOT!!!!
TISZTELETTEL ÜZENEM!
EGY BUDAPESTI EMBER!!!!!
Vendég#16 Oct 01, 2020, 13:18
Nemsokára átadásra kerül a mélygarázs ami a Dózsa György/ Damjanich utcánál épült Felvonulás téren! Már a zöldfelület növelése történik, és amint a minap láttam, nemcsak faültetésekkel. Elképesztően jól fog kinézni. De nagy lesz itt a sivalkodás!
Vendég#17 Oct 01, 2020, 13:23
Az nagy baj, ha a kormány még mindig "lovagiaskodik".. Ezekkel nem szabad, nem lehet.. Gyöngeségnek tekintik és még agreszivabbak lesznek. Köszönjük a peticióinditást.
Vendég#18 Oct 01, 2020, 13:29
👍👍😥
Vendég#19 Oct 01, 2020, 13:47
Addig kell folytatni, míg észre nem veszik a Főpolgármesteri hivatalban, hogy szembe mennek a normális emberek akaratával!
Vendég#20 Oct 01, 2020, 16:34
MI A FASZT AKARSZ TE NAGYKANIZSÁRÓL ? POFÁZOL ITT NEKÜNK, NEM SZÁMÍT NEKED EURÓPA LEGNAGYOBB ÉS LEGRÉGEBBI KÖZPARKJA TELE ÉVSZÁZADOS FÁKKAL, AMI PIHENÉSI LEHETŐSÉGET AD A PESTI EMBEREKNEK ?! MÚZEUMBA ÚGYSE JÁRSZ, MINEK NEKED ENNYI BELŐLE, RÁADÁSUL EGY FÁS LIGET HELYÉRE ! ÖRÜLJ, MERT MÁR KIVÁGTAK 250 FÁT, ÉS MEGÉPÜL EGY ÓRIÁSI BETONMONSTRUM A LIGET KÖZEPÉRE, DE MÉG EZ SE ELÉG NEKED ? MÉG TÖBB BETONT AKARSZ , TE UTOLSÓ FÉREG !
KOPJ KI BUDAPESTRŐL, MARADJ OTTHON ! A VIRUS ÚGYIS SZÉTRÁGJA A CSÖKEVÉNYES AGYAD ! TE FAGYILKOS HAJLAMÚ PRIMITÍV BAROM !
Vendég#21 Oct 01, 2020, 16:37
Együtt sikerülhet!
Vendég#22 Oct 01, 2020, 18:02
Ne engedjük, hogy ezek a senkiháziak lerombolják állmainkat.
Nem fogjuk !!!
vendor#24 Oct 01, 2020, 20:48
Van két "alkotás" a Ligetben ami a Liget program ellenzőinek nem szúrja a szemét: az időkerék és a vaskefe. Micsoda teljesítménybeli különbség! Igényesség, kontra igénytelenség, irigység az új létesítmények láttán.
Vendég#25 Oct 02, 2020, 07:38
Szalontainé Császár Zsuzsanna