EMBERI KIÁLTVÁNY! .... Mindenkinek, akit illet!!!
A petíció aláírása az ELSŐ LÉPÉS, hogy léphessünk TOVÁBB!
Vendég#2 Jul 28, 2013, 06:37
Re:
Kedves Márta, valóban engem is már-már keserűséggel töltött el az igen lassan gyarapodó aláírások száma.
Ennek okát a tömeges félelemben láttam. Ezért örültem meg annak, hogy az elmúlt napokban új lendületre kapott
a petíció aláírása. Örömmel veszem, ha Ön is csatlakozik, sőt másokat is bíztat erre!
Vendég#3 Jul 28, 2013, 06:59
Szerintem kevesekhez jut el !!!!
Vendég#5 Jul 28, 2013, 21:02
Minden képen le kell szavazni 2014,ben az Orbán hatalmat,mert ez nagyon rossz a Magyar nép közép rétegétől lefelé,de sajnos nagyon sokan vannak még akik hisznek Nekik,nagyon nagy erőfeszítésre lesz szükség Őket legyőzni sajnos !!
Vendég#6 Jul 28, 2013, 21:04
Erősebb össze fogásra van szükség !!
Vendég#7 Jul 29, 2013, 13:40
Egyszerűen nem értem ,hogy mi miért nem tudunk kiállni jogainkért mint azt teszik O.V.hívei!Valóban nem királyokat választunk hanem a nép SZOLGÁIT! Csak ezt ez a maffiózó társaságot nem érdekli! A melós mindig melós marad de nem mindegy +tud-e élni vagy sem! A jelenlegi vezetés nem teszi lehetővé a dolgozók megélhetőségét!
Vendég#8 Aug 02, 2013, 06:21
Magvas meglátások és gondolatok csodálatos lírai köntösben.
Vendég#9 Dec 09, 2014, 02:55
Be KELL látnia MINDENKINEK, hogy az orbáni viktatúrát ELTÖRÖLNI és ÉLHETŐ MAGYAR KÖZTÁRSASÁGOT létrehozni, csak MAGUNK TUDUNK!
A Parlament fideszes megszállása miatt, ennek csak egyetlen módja van: TÖMEGES POLGÁRI ENGEDETLENSÉGI MOZGALMAK!!!!
A Parlament fideszes megszállása miatt, ennek csak egyetlen módja van: TÖMEGES POLGÁRI ENGEDETLENSÉGI MOZGALMAK!!!!
Vendég#10 Dec 09, 2014, 07:37
Ezt a "rablóbandát" csak forradalommal lehet eltakarítani!
Vendég#11 Dec 09, 2014, 07:40
Van alkotmányunk. Nem az amit ez a nyomoronc féreg orbán(c) létrehozott hanem a régi amit már vissza kellett volna állitani. Ami soha nem szünt meg és ami védi népünket országunkat és földjeinket.
Vendég#12 Sep 19, 2018, 09:21
Oszt mit érsz el a papirkáiddal? vagy "kubatovlistát" készítesz?
Üdvözlettel, Fok Márta