Peticiok.com

Baukó Éva ValóVilág 5

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Vendég#101 Oct 19, 2011, 01:58

Re:

#95: -

Miből gondolod, hogy Anikó ilyet mondott???? Nem kell mindent elhinni amit a bulvársajtóban megjelenik!!!!!

This comment has been removed by the person who wrote it.

Vendég#103 Oct 21, 2011, 02:28

This comment has been removed by the author of the petition.

This comment has been removed by the author of the petition.

Matyaczkó Krisztián#107 Nov 03, 2011, 13:59
106: Ezek a facebookon megvannak, lécci ne IRL-ezzetek, tudom hogy jót akartok, de ez a fórum nem erről szól.
axl#108 Nov 05, 2011, 17:30
hát persze hogy nem kell senkinek éva a B-klaszter személyiségzavarai mind megtalálhatóak benne: antiszociális, nárcisztikus, borderline...lehet valakinek jó őt nézni de iszonyat tartósan a közelébe lenni és elviselni ahogy "önmagát adja". Mert biztos hogy önmagát adja de amit ad az elviselhetetlen.
Vendég#109 Nov 05, 2011, 17:31
ugye itt csak azokat az üziket tartják meg, amik jókat írnak évikéről???

Vendég#111 Mar 26, 2012, 15:27

ati

Azért ne feledjük hogy Éva igen nehezen zabolázható nő (lásd italozásos felvételek és a vitái) és az ilyenek nehezen illeszthetőek bele a kereskedelmi televíziózásba. Ne legyetek elégedetlenek, a sikerét természetének köszönheti, de a mostani kudarcait is.
Vendég#112 Mar 26, 2012, 15:34

ati

ja és én sem szívesen raknám be a műsoromba mivel néha ittas és káromkodik és azt csinál amit akar...ha én készítem a műsort mondjuk részenként félmilkót fizetek érte akkor nehogy má évike törje zúzza szét a kereteket, legyen a műsor olyan amilyet akarok ha már pénzt ölök bele