Baukó Éva ValóVilág 5

Tisztelt RTL Klub, Kolosi Péter Úr!

 

Megdöbbenéssel vettük tudomásul, hogy az Új Való Világ showban a VV4 húzónevének, sokunk kedvencének, Baukó (VV) Évának semmilyen szerepet nem szánt a csatorna. Semmi kifogásunk az ellen, hogy több, egykori VV-és is szerepet kapjon, és leszögeznénk hogy ez a petició  nem irányul egyik  szereplő nemzetiségi, etnikai, vallási hovatartozása ellen sem. Viszont, nem vagyunk hajlandóak tudomásul venni azt cinizmust, ahogy az előző műsor lelkét- akit legtöbbször szavaztunk vissza-és ezáltal minket nézőket, sms küldőket ilyen módon semmibe vegyenek.

Baukó Éva rendkívűl erős karakterként nyilvánvalóan megosztott egyes nézőket, ez tény, azonban-és ezt a szavazások is rendre bizonytották-többen szerettük a szókimondását, egyenességét, jellemét, nagyon sok vidám-és olykor szomorú percet szerzett nekünk, nézőknek. Mint ahogy az előtt is értetlenül állunk, hogy egy ilyen intelligens, kiválló beszélőkészségű-és nem mellesleg rendkívűl csinos hölgynek egyáltalán semmilyen szerepet nem szán az adó, annál is inkább,  mivel az eddigi az összes VV széria szereplője megkapta Önöktől a lehetőséget. Az RTL Klub egy kerekedelmi csatorna, amely közvetett úton, de belőlünk, nézőkből él; Éva hivatalos Facebook oldala több mint 30 000 tagot számlál, és kérem ne feledkezzenek meg róla, a Facebookon, interneten kívűl is van élet, számtalan idősebb, vidéki vagy internethez nem értő ember létezik, akik meglehet hogy a világhálót ugyan nem, de a műsort viszont nézik.

Ezért jutottunk többen, Baukó Éva kedvelői közül arra az elhatározásra hogy megírjuk ezt a petíciót, és mindaddig bojkottálunk minden RTL Group csatornát, amig a tisztelt műsorszerkesztők nem hajlandóak tekintetbe venni a nézők -nem kevés számának- kívánságát.

 

 

Tisztelettel,

az Alulírottak

Facebook