ALÁÍRÁSGYŰJTÉS AZ EGRI KÓBOR ÁLLATOK KILÖVÉSE ELLEN
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re: Re:
az embernek az a baja , hogy azthiszi minden felett rendelkezhet büntetés nélkül...
de természet mindig visszaveszi ami az ővé..........és ez maradjon így
Tisztában vagytok vele, mit kértek? Mégis ki lenne az, aki odaáll egy hét fős kóborkutyafalka elé, és megpróbálja befogni őket? Szerintetek az önkormányzat nem vette számításba ezt a lehetőséget?
Próbáljatok meg reálisan gondolkodni. Azt akarjátok, hogy ezek a kutyák éhen pusztuljanak a vadonban, úgy, hogy közben még esetleg a kiránduló családokat is figyelmeztetik? Szerintem ez embertelenebb mint egy gyors golyó, amely úgy megszünteti az állat szenvedését, hogy annak fel sem tűnik.
Minden állat megérdemel egy második esélyt egy boldogabb életre.
"Ha magunkhoz veszünk egy éhező kutyát és enni adunk neki, akkor soha nem fog megharapni. Ez a különbség a kutya és az ember között."
/Mark Twain/
FELHÁBORÍTÓ
Amúgy aláírva. Teljesen egyetértek.
Re:
Az ilyen törvényt hozokat kéne kilőni, de gyorsan, hogy ne rontsák sokáig a levegöt!
borzalom
Nagyon egyetértek a rendelettel, amellyel szemben itt tiltakoznak. És a #22-es hozzászólóval is, aki támadhatatlan érveket írt a rendelet mellett. Bárcsak az én településemen is ilyen rendeletet hoznának. Nyugodtabban mennék nordic walkingozni, ugyanis eddig, minden egyes esetben kutyák támadtak rám, ami miatt már nem is merek a felszerelésemmel kimenni. És igen: az itt tiltakozók jönnek velem, engem megvédeni, hogy nyugodtan sportolhassak? Ha nem: semmi joguk tiltakozni, vagy talán az ő kutyulijuk is a kóbor ebek csapatában van? Az állat ösztönlény. És ha olyan helyen van, ahol nem kellene, akkor dúvadnak minősül, mivel veszélyt jelent más állatok és az ember életére is. A veszélyeztetett állatoknak és az embereknek is vannak jogaik. Kár hogy ezekről megfeledkeznek az itt tiltakozók. Józan mértéktartást ajánlok!
| This discussion has been closed. |