ALÁÍRÁSGYŰJTÉS AZ EGRI KÓBOR ÁLLATOK KILÖVÉSE ELLEN
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Vagy rájuk az nem vonatkozik?
Re:
Teljesen egyetértek véleményeddel.
Mivel a sok száz hozzászólást nem tudtam elolvasni ezért nem tudom ki mit íít, leírom az én véleményemet. Manapság az állatkínzásnak nagyobb hangja van mint egy emberölésnek, a törvény szinte már jobban bünteti azt. Teljesen jogosnak tartom a kutyák kilövést akkor, ha az emberéletet veszélyeztet, inkább öljön meg 2 gyereket? Nem hiszem azt hogy az megoldás, hogy menhelyekre viszik. Úgy gondolom a menhelyen sincs hely, se pénz több mint száz (igen mert Egerben több száz kóbor kutya tartózkodik) eltartására. Tényleg csak az írja alá aki hajlandó valamit tenni a kutyák megmentésére, mert attól, hogy felvagytok háborodva, sajnáljátok, meg aláírjátok ezt attól nemváltozik semmi. Úgyhogy az értelmetlen hozzászólások helyett mindenki gondolja át több szempontból is és tegy rendbe a dolgokat. Remélem tudtam segíteni.
Re:
Mégis MILYEN MENHELYRE???? Mert szerintem mind tele van! Az lenne a legjobb ha ezek az önkéntesek építenének is egy menhelyet, ott is dolgoznának és vizetnék iss a költségeket.... Kicsit szürreális.
Jó ötletnek tartom, mert nem ez a megoldás, hogy lövöldözünk!
ök csak azért kerülnek az utcára mert valaki megunta öket. Erröl nem ök tehetnek. !!! És csak ugy elakarják az életeiket venni ?
hát ez nagyon nagy szégyen...
Olyanok vagyunk mint a Balkán, meg a kínaiak.Nincs különbség.
Szégyenlem, hogy ilyen "emberek" között élek.
Re:
Azt hiszem ez hatalmas ostobaság, miért kell ebbe politikát keverni? Nem emlékszem rá, hogy eaz előző 8 éves ciklus támogatta volna az állatvédelmet, annál inkább, mert csak és kizárólag a 4mancsot finanszírozta,,,
Arról nem beszélve, hogy a kilövést nem szadizmus miatt rendelik el, hanem az emberek védelmében, mert elvadulva, csoportosan veszélyesek lehetnek. Persze szerintem sokkal jobb lenne, ha végre komoly támogatást adnának az állatmenhelyeknek, az sokkal jobb megoldás lenne mindenki részére! És persze azokat, akik felelőtlenül kidobják az állatokat, nagyon komolyan meg kellenne büntetni, megfejelve egy kis közmunkával, például a menhelyen!
| This discussion has been closed. |