Peticiok.com

ALÁÍRÁSGYŰJTÉS AZ EGRI KÓBOR ÁLLATOK KILÖVÉSE ELLEN

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Vendég#376 Feb 20, 2012, 07:45
Fel vagyok háborodva, és nem találok szavakat, de jobb is, mert ha leirnám a véleményem nem türne nyomdafestéket!
Vendég#377 Feb 20, 2012, 08:17
Őket kellene ketrecbe zárni, de minimum börtönbe. De van egy állatvédelmi törvényünk és ez sem számít???? Nekik mindent szabad????? Mondjanak le!!!!!!
Vendég#378 Feb 20, 2012, 08:33
Ez a legdurvább megoldás lenne..
Vendég#379 Feb 20, 2012, 08:49
A hajléktalanokat is ki kell lőni,mert éhesek?!
Vendég#380 Feb 20, 2012, 08:51
Kérlek, tegyétek fel angolul is, hogy a külföldi ismerőseim is aláírhassák.
Vendég#381 Feb 20, 2012, 08:55
Kóbor emberek kilövése, mikortól várható?
Vendég#382 Feb 20, 2012, 09:04

NEm a gyilkolás a megoldás......számomra ez

olyan, mint a hajléktalanokra vadászni......

Vendég#383 Feb 20, 2012, 09:15
Teljesen őrült és barbár megoldásnak találom a tervezett intézkedést a kóbor állatok felszámolására.
Waldrich Miklós
Vendég#384 Feb 20, 2012, 09:18
Felháborító a döntés!Aki ezt meghozta, azt kéne felelősségre vonni.Körül kellene nézni, pl Ausztriában, vagy Németországban miért nincs kóbor állat? Halomra lövik őket? NEM! Ivartalanítási kötelezettség van, az állattartásnak igen szigorú feltételei vannak,aki nem tartja be, kemény büntetés vár rá.Arról nem is beszélve, hogy ilyenkor elszabadulnak azok az elvetemült agresszív vadászok is akik szemrebbenés nélkül lőnek mindenre ami mozog, kilövik a kutyákat a gazda mellől is.
Vendég#385 Feb 20, 2012, 09:19
Felfordul a gyomrom az emberi viselkedéstől manapság!Undorítóak vagytok!Legközelebb a hajléktalan emberek jönnek???????!!!!!!!!!
Vendég#386 Feb 20, 2012, 09:24
EZ NEM MEGOLDÁS HOGY ÁRTATLAN ÁLLATOKAT GYILKOLNAK MEG MEGOLDÁST KELL TALÁLNI NEM EGYBŐL LŐNI MERT AZ EMBEREK IS LŐHETTEK VOLNA MÁR AMI ITT MEGY EBBEN AZ ORSZÁGBAN HISZ VAN MEGOLDÁS IS RÁ MERT AZ ÁLLATOK SAJNOS ÁRTATLANOK ÉS SZERETETRE ÉHESEK AMIT MEG KELLENE ÉRTENI ÉS NEM LŐNI
Vendég#387 Feb 20, 2012, 09:35
Most akkor ez lesz az új hobbi az idiótáknak?Kilövöldözik az ártatlan kutyákat is és arra fogják majd,hogy veszélyes volt és megtámadta őket a kutya.Sok kutya meg az ebadó miatt került az utcára!!!!!!!!!!!!!!!!!Na ennyit értek el ezzel is.
Vendég#388 Feb 20, 2012, 09:37
a törvény rájuk nem vonatkozik?!
Vendég#389 Feb 20, 2012, 09:37
Lelketlen emberek döntése ellen kell tiltakoznunk!! Tegyük meg minden eszközzel! A befizetett nem kevés adóforintból igenis támogassák az állatokért tenni akaró egyesületeket pénzzel, ingatlannal, adókedvezménnyel, bármivel!
Vendég#390 Feb 20, 2012, 09:40
Országunk szégyene ahogy az állatokkal bánnak. Aki engedélyt ad és végre is hajt, az nem számít embernek többé. Nincs lelke, kiölték... ő egy GÉP alkatrésze csupán.
Vendég#391 Feb 20, 2012, 09:51
Undorító!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég#392 Feb 20, 2012, 09:53
HA TI EGERBEN CSORE TOLTOTT PISZTOLYAL FOGTOK KUTYARA VADASZNI,AKKOR MI IS CSORE TOLTOTT PISZTOLYAL FOGUNK VADASZNI ,OLYAN EMBEREKRE AKIKTOL FELUNK MERT CSORE TOLTOTT PISZTOLYAL JARJAK A VAROST!!!!!!!!HA NINCS PENZETEK A HOBIVADASZATRA,AKKOR NE IGY ELJETEK KI A HAJLAMOTOKAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég#393 Feb 20, 2012, 09:53
legközelebb kik következnek ,az elhagyott magatehetetlen emberek
Vendég#394 Feb 20, 2012, 09:58
Gyalázat, hogy ilyen megtörténhet!
Vendég#395 Feb 20, 2012, 10:05
Nem tartom normálisnak ezt a megoldást... Biztos vannak már nagyon veszett állatok, és az az igaziság, hogy kétségek között vagyok, hogyha embert öltek, vagy más állatokat, és egyébként emberileg megközelíthetetlenek, akkor jogos lehet-e ez a fajta megoldás... Nem tudom, de mint állatvédő, és állat szerető kiakaszt a dolog. (az viszont biztos, hogy az emberre támadt kutyákat ki szokták lőni - sajnos - és a legnagyobb gond az, hogy nem a kutya nem tehet róla, csak az, aki azt csinálta belőle, amivé lett!). És ez vonatkozik ezekre a kutyákra is - azokat kellene sorba állítani, akik kitették őket az utcára, magukra hagyták, és nem törődve a következményekkel, lehet, hogy most puskát fognak - a sorba állításnál természetesen nem arra céloztam, hogy azokat kellene kilőni, de megérdemelnének egy valamilyen súlyos szankciót - nem tudom, mit... mondjuk kerüljenek pár hétre,hónapra abba a helyzetbe, amibe ők sodorták ezeket a kutyákat...
Vendég#396 Feb 20, 2012, 10:07
Könnyű kilőni egy kiszolgáltatott állatot,mekkora egy állatok vagytok... KABARÉ BAZDMEG :@
Vendég#397 Feb 20, 2012, 10:09
Azokat is ki lehetene lőni esetleg akik az állatokat akarják kilőni ...
Vendég#398 Feb 20, 2012, 10:10
ez brutális , és kegyetlen cselekedet lenne , ezt nem szabad engedni!!!!!
Vendég#399 Feb 20, 2012, 10:13
gyerunk, hadd szoljon!
nyomasincs#400 Feb 20, 2012, 10:14

Én egyetértek az állatok védelmével, sőt az egyik legnagyobb bűnnek tartom az állatkínzást. De gondolkozzunk reálisan! Nem azzal van a baj, hogy kóborok, hanem az hogy falkába verődtek és elvadultak! Legszívesebben én is azokra tartanék puskát akik ide juttatták szerencsétlen állatokat de erre nincsen lehetőség, ugyanis lehetetlen kideríteni, hogy kik voltak a " gazdik "
De azzal, hogy visszavonják a kilövési engedélyt, akkor még több állat és ember kerülhet veszélybe! Évekkel ezelőtt már széttéptek egy embert Almárban! És már most is támadtak emberekre és más kutyákat is megtéptek!
Szóval szerintem, sajnálatos módon, de mégis az egyetlen megoldás a kilövés!
Ha esetleg valaki anyagilag támogatná a befogásukat, az ellátásukat, stb annak én is sokkal jobban örülnék! De őszintén, mindenki tegye a szívére a kezét. Ezt ki vállalja ? ? ?