ALÁÍRÁSGYŰJTÉS AZ EGRI KÓBOR ÁLLATOK KILÖVÉSE ELLEN
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re:
Már legális szerte az országban elég régen, de a jobb érzésű vadászok és mezőőrök nem élnek vele, csak ha feltétlenül muszáj. A kóbor kutyák erdőn-mezőn ugyanis dúvadnak számítanak, így ugyanúgy kilőhetők, mint pl a vaddisznók. Az már egy másik kérdés, hogy pl most éppen Egerben szó nincs falkákban kóborló kutyákról... Korábban Tatabányán is keringtek ilyen hírek olyan trületen, ahol naponta jövök-megyek három műszakban és sosem láttam kutyafalkákat kóborolni. Néha egy-két kutya bóklászik itt-ott, de ezek általában jól táplált, gondozott kutyák, akik egy kis szabadságra vágytak és megpattantak valahonnan.
Re:
A varázsszó: "..egy családiház kertjében..." tehát ot sem volt szó kóbor kutyáról, annál inkább kóbor őzről. Ki látta azaranyos kutyusokat kóborolni?
Ha van pénz arra, hogy a mezőőr csőre töltött puskval kóboroljon kutyákat keresve, akkor van pénz gyepmesterre is, akinek ez lenne a dolga! Ő az, aki azért (és azt) tanult hogy ezt a munkát (befogás) elvégzze.
Egyébként nem egy ilyen befogott kutyát szocializáltam már és ezek töbsége mostanra gazdához is került. Más kérdés?
Szomorú, hogy felelős beosztású emberek ilyen rendeletet hoznak!
fuck
Eger Megyei Jogú Város polgármestere: Habis László - telefon: 06-36/523-700 - email: [email protected]
Eger Megyei Jogú Város jegyzője: Dr. Kovács Luca - telefon: 36/523-700 - email: [email protected]
Felháborító!!!!!!
kínzok se fogják majd vissza magukat.........
Re:
#23: - vendég
Engem most megköveznek az álat védők...Az éhező,fázó gyerekekről nem ir senki...Vagy a kutyák fontosabbak ...Egy kutya tartása 50-100ezer forint évente- tudom mert nekem is van szép nagy németjuhász...Hány gazdátlan kuya van ma az országba ???Kinek a pénzén tatják őket???A DOLGOZÓ EMBEREKÉN AKIK MAGUK IS SORSZOR FÁZNAK ÉS ÉHESEK...Igen ha nincs más mód a FELESLEGES KUTYÁKAT ORSZÁG SZERTE EL KELL PUSZTITANI...Régen a pásztor ember is ezt tette pedig neki segítője volt a kutya.. Az élet kegyetlen de ezt el kell fogadni...Az álatartáshoz is fel kell nőni...APÁM SZERINT ÁLATNAK EMBER AZ ISTENE...Ha nem akarják hogy sport legyen kutyára lőni hát ALTASSÁK EL ŐKET....
| This discussion has been closed. |