MINDEN EDDIGINÉL KEMÉNYEBBEN TÁMADJA SOROS GYÖRGYÖT A MAGYAR KORMÁNY. TILTAKOZZUNK!
folyt.
Ezek a rohadékok elterjesztették, hogy leveszik a plakátokat , de egy csavarral hozták a formájukat és megint hazudtak egy öblöset. Meglepődtem volna, ha betartották volna a szavukat.
Vág Róbertné,
mert a valódi nevemet akarom adni a beírásomhoz.
A plakátok eltünnek.
Re:
senki nem kényszerít arra,h itt legyél és olvassad...sok megoldás van rá,h miként lehet leíratkozni vagy kilépni ebből,ha egy egyszerű értesítő levéltől ennyire kivagy akkor egy régi kínai mondás jut eszembe:
" az intelligencia sok dologra képessé teszi az embert,a hiánya mindenre"
Re:
Hála Istennek. Sajnos nem tudok már résztvenni ezekben a munkákban, mert 78 éves vagyok és nem vagyok egészséges. Vág Róbertné
Ahelyett hogy a GULÁGRA vonulna kormányostól, családostól.... lenullázza a kárpátmedence gyöngyszemét az itt élni kívánó EMBEREK-el együtt.
This comment has been removed by the author of the petition.
Reason for the removal: ismétlés
Az én utcámban (Bp., XI. kerület) is itt "díszeleg" még ez a förmedvény. Ne hagyjuk abba a tiltakozást! Még akkor se, ha tényleg leszedik az összeset. Mert akkor jön valami más. De miért is kellene valaminek jönnie? Az egész borzasztó, úgy ahogy van. Plakáttal vagy anélkül. Bármiben segítek, ha szükség van rá.
Tisztelettel: Farkas Anna
Nyíregyházán , Tiszavasváriban is ugynúgy ott vannak plakátok.
a 87,éves Nagymamám mezőtúron él és soha az életembe politikai jellegű témát nem hallottam tőle....eddig !!
Beszéltem vele általános dolgokról telefonon keresztűl és a "Hogy vagy Nagyi" kérdésemre ez jött :
" szerencsére jól vagyok csak nagyon rosszul alszom és a városba se megyek fel egyedűl mert ez a Soros hozza ide a migráncsokat abból a pénzből amit 56-ban kilopott az országból és most tönkre akarja tenni egész Magyarországot...!
Annyira LEDÖBBENTEM,h köpni nyelni nem tudtam !! Itt tartunk...