MINDEN EDDIGINÉL KEMÉNYEBBEN TÁMADJA SOROS GYÖRGYÖT A MAGYAR KORMÁNY. TILTAKOZZUNK!
Tájékoztatás
Gratulálok, kétmillió ilyen hozzád hasonló "zsigerből odacsapó" ember kellene...
Fél a FIDE$$, ebből látszik, minden kritikus hangot el akar hallgattatni.
Ne hagyjuk!
köszönöm, hogy elindította a petíciót és ezt a tájékoztatást!
Kitartást kívánok!
Bognár László
Köszönöm az értesítést .
Úgyszintén kellemes hétvégét kívánok .
Mostanában igen sokat dolgozom, túl fáradt vagyok, valamikor írni fogok, az Ön által említett " vírusokról " .
Sajnos Volt részem benne, bő 2 - éven keresztül .
2o1o - ben Tanulmányt írtam a lakhelyemen történő Deportálásokról, 1944. Egy Bp - i Történész felhívására .
Munkám megtalálható a Bp - i Páva utcai, 39. sz. alatti Holokauszt Dokumentációs központ És Emlékgyűjtemény Közalapítvány - nál .
Több újságcikket is írtam ( nem vagyok hívatásos újságíró ) .
Erről majd a későbbiek során írok, és a figyelmébe ajánlom . Munkáimat minősítették Kanadában a Harvard Egyetem elötti rangsorban, 2o11 - óta az Urlideában olvasható Nevem .
Tisztelettel, üdvözlettel, Veres Ibolya Uzon - Székelyföld
'17. július, 9.
Elismerésem a kezdeményezésért,köszönöm,az infót a vírusról,én is tapasztaltam,hogy az elmúlt napokban rengeteg "vírus blokkolási"jelzést kaptam a gépemen,akkor már értem az okát.Sajnálatos dolog nagyon,de egy jó kezdeményezésnek biztosan lesz folytatása,ha nem így ,hát más formában,
Üdvözlettel,
Fábiánné Bilász Judit
Egyébként Sorosnak van egy nagy hibája: hagyta, hogy Orbán és néhány csatlósa az ő pénzét élje fel tanulás címén.
Nincs végeRe:
Papp István
örülök, hogy van ez a petíció, és szívesen írtam alá, de azért kérlek, olyan lépéseket ne tegyél a segítségével, amiket az eredeti felhívásban (az aláírásaink előtt) NEM fogalmaztál meg. Gondolok itt arra, hogy elküldjük Sorosnak - szerintem ő nem egy ártatlan idős bácsi, akit pátyolgatni kell, megvédi majd magát, ha szükséges, és ezzel a feltétellel én nem is írtam volna alá a petíciót. Akárki lenne azokon a plakátokon, maga a módszer ellen tiltakoztam az aláírásommal. Te is ezt fogalmaztad meg a petícióban (nem idézek, hiszen Te magad írtad). Köszönöm!
Re:
Kedves Vendég,
Minden nap újabb és újabb hírek érkeznek. Vannak, akik Nobel díjra jelölik Soros Györgyöt, mások elvennék tőle a Budapest Díszpolgára címet, megit mások kiutasítanák Magyarországról.., sokan utcai akciókon leszedik a gyűlöletkeltő plakátokat.... , Izraelben törvényt hoznak ellen... Szóval különböző oldalalakról támadják és védik ezt az embert....és ki tudja, mi jön még?
A mi dolgunk, hogy folytassuk az aláírásgyűjtést, amely túlmutat az egyetlen ember személye körüli ellentmondásos lépéseken, és kitágítja a kiállásunkat a gyűlöletkeltés, az emberi jogok védelme irányába, amely korunkban egyre durvább formákban jelenik meg.
Ezért igazad van kedves 74. Vendég. Majd egyszer, mindent mérlegelve csakis közös megegyegyezéssel lépünk tovább.
Az aláírásgyűjtés éppen ezekért a célokért, tovább folytatódik.
Üdvözlettel: Dárdai Zsuzsa