Az akác legyen hungarikum!
Felhívás a hozzászólások minőségével és színvonalával kapcsolatban
A jó dolgok mindig egyszerűek tiszták érthetőek.És hasznosak!
Varga István
újságíró
Lassan a krumplit is visszatessekelik Amerikaba, mert azt is az 1600-as evekben hoztak be onnan az akaccal. Persze ez nem valoszinu, mert a krumli az hizlal es a kovereknek altalaban tobb orvosi beavatkozasra, gyogyszerezesre van szukseguk. A gyogyszeriparnak tehat imadnia kell a krumplit. A mezet viszont nem, mert az nem hizlal, inkabb gyogyit. Ha Brusszel olyan okos, vigyek a krumplibogarat vissza Amerikaba.
En maradok az akacnal.
Most pedig egy keres: Kedves Mernok Ur!-ne engedje, hogy Ont kulfoldrol cenzurazzak. Ez itten magyar ugy es igazan demokratikus kornyezetben a szolas szabadsagot nem illo belefojtani a magyarokba.
Jani Marko
nyug. [fanyuvo]erdesz.
Ja? Ezt megmondták a méheknek is az idióta EU-sok, mert agyilag kb. egy szinten vannak.
Üdv: SGábor
Varga Katalin
Köszönet a munkájáért.
Nincs cenzúra! (Re: )
Jó szerencsét!
Megnyugtatlak, kedves Kolléga, hogy senki nem cenzúráz külföldről, hiszen ez egyéni kezdeményezés. Egyébként is, a vélemény szabad. Én viszont a kitűzött cél nemességére való tekintettel kénytelen vagyok a nemtelen hangvételű hozzászólásokat törölni, mert azok méltatlanok a kezdeményezés egészéhez.
Emberek vagyunk - legyünk egymással és egymáshoz is azok. Az emberségesség, s ezáltal az emberiség fennmaradása is csupán ennyin múlik.
Erdészüdvözlettel!
a Kezdeményező
egy nyírségi erdőmérnök
T/1. v. szenvedő? (Re: )
Kedves Vendég!
Egy szem magam vagyok ezen aláírásgyűjtés kezdeményezője. Így igazán nem írhatok olyat, hogy a méltatlan hangvételű hozzászólásokat "eltávolítjuk" (ki az a mi?) vagy "eltávolítják" (ki az az ők?). Az E/1.-t pedig túl erősnek találtam. Így maradt a szenvedő szerkezet. De leginkább azokra nézva, akik megfogalmazásaikban nem tudnak vagy nem hajlandóak disztingválni. (Bár még rájuk sem haragszom...)
Egyébként pedig egyetértek - nyelvében él a nemzet.
a Kezdeményező
egy nyírségi erdőmérnök
Bár valódi nemzeti természetvédelmi értékeink mellett is kiállna valaki, akinek ilyen ereje van!
Üdv.Horváth Magdolna, Tapolca
Simig Péter
Méz méz méz, akác méz -- EU az akácfák és a méhek ellen
http://www.youtube.com/watch?v=tYTy3rfJSOM
Mit susog a fehér akác - Mersei Miklós
http://www.youtube.com/watch?v=CBL3wfspznI
| This discussion has been closed. |
Vinczer Péter