Az akác legyen hungarikum!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#3722: monokultura - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Almát az almával, körtét a körtével. Az akácerdőt ne a fél magyarországnyi kukoricatáblákhoz, szója vagy olajpálma ültetvényekhez hasonlítsuk azért!
Inkább az adott élőhely klimax társulásához érdemes viszonyítani, ami az ott elérhető legösszetettebb, így legstabilabb társulás. Ha ez a homoki pusztagyep, arról nem tudok nyilatkozni de a fentebb említett 150e hektáron őshonos fafajokból (és a többiből) álló zárt erdőtársulásokról van szó, amelyek helyén fajszegény, élőhelyromboló akác áll.
Az akác kordában tartása, valamint a jobb termőhelyekről való kiszorítása nem az én kedvemért, vagy néhány haragoszöld természetvédő kedvéért szükséges, hanem mindannyiunk közös érdeke.
Az aláírásszámláló miért számol kb. 200-al kevesebbet?
A teheneket sem írtjuk ki csak azért mert sok ember tej(laktóz)érzékeny.
Remélem elérjük a kitűzött célt! azon leszünk! Üdv Simon Csilla
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#3720: bpetya75 - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Ebben a néhány napban sokat tanultam, elsősorban Öntől, illetve Öntől inspirálva. Köszönöm Önnek!
Úgy érzem "eleget tudok". És szédülök, mint aki mély kútba nézett.
Jó egészséget, és sok sikert kívánok a munkájához!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#3729: bpetya75 - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Remélem, azért Önök nem valami "4 mancsos" szervezet élharcosai. Akik szeretnének elérni valakiknek valamilyen gazdasági hasznot. Ugye nem így van?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#3738: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Köszönöm! Hasonló jókat kívánok én is Önnek!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#3741: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
A saját nevemben tudok nyilatkozni, a többieket nem ismerem. Semmilyen szervezetnek nem vagyok élharcosa.
A saját tapasztalataim alapján nem értek egyet a kezdeményezéssel, ennek adok itt időnként "hangot".
tisztelettel Horváth Lajos
| This discussion has been closed. |