Az akác legyen hungarikum!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Annál jobb és szebb nincs mikor az akác virágzik és illatozik.
Az akácfa az egyik legjobb tüzelő.
Ne hagyjuk, hogy eltűnjön valaki érdeke miatt.
Mi a baja a Magyarországi akácosokkal?
Már még az Antall-kormány idején kezdték(még csak be sem tettük a lábunkat Brüsszelbe,csak szó volt róla hogy esetleg belépnénk),kivágatták a tejelő szarvasmarhaállományunk,s a vágómarhaállományunk egy tetemes részét!
Sopronnál is kivágattak többhektár szőlőt!
Több hektár almás is áldozatául esett a Brüsszeli technokráciának,akárcsak a magyar sertés,és baromfiágazat!
A magyar iparról,bányászatról,kereskedelemről,s idegenforgalomról már nem is beszélve!
NEM KELL A KÜLHONI MÉZ,NEM KELLENEK A KÜLHONI ERDÉSZETI TERMÉKEK! Van nekünk saját!
Igaz jelenleg nem állok úgy anyagilag,hogy meg tudjam fizetni a hazai akácmézet,de ha egyszer helyrejövök pénzügyileg akkor csak hazait fogok venni,feltéve,hogy 5-6-év múlva még majd lesz egyáltalán!
Baracsi Attila Pécs-vasasról.
Re:
Így van! Már bánom,hogy hallgattam a tanáraimra,s anno igennel szavaztam az EU-tagságunkra,inkább verte volna szét a fejemet az a pribék,aki ott állt mögöttem,s azt szajkózta,hogy nagy bajban leszünk ha nem szavazunk igennel az eU-ra! Ez a technokrata társaság irigyli a mások hasznát,ezek a fényeskedő illuminátus haramiák! Csak kívülről csillognak-villognak,belülről már nem is olyan fényes az az új világrend!
Baracsi attila Pécs-vasasról.
Re:
NEM-et mondani!
Minden hivatalos helyen EU szabályzatra hivatkoznak. Holott minden épeszű gondolkodással szembe mennek ezek a szabályok. És azon elmélkedtem, miért kell nekünk mindent elfogadni szó nélkül? Miért kell nekünk az emberellenes, életellenes rendeleteket követnünk?
Azért öntsük ki a megmaradt ennivalót, mert az EU úgy határoz, hogy el kell égetni?
És ha nekem a szomszéd nénim nem jön ki a nyugdíjából, és tudom, hogy üres kenyérre telik csak neki, ezért viszek egy adagot, amit hálásan megehet?
És ha elviszem az utcai kóbor kutyáknak?
Vagy, ha elviszek egy adagot a bolt mellett rendszeresen álldogáló hajléktalannak?
Netán nagyobb helyen dolgozom és vállalom, hogy állatmenhelyre szállítom, ahol aznapra 10 kutyát jóllakattunk?
Nem! Ezt nem lehet, mert megbüntetnek, és még a munkahelyemet is elveszítem.
Az étel csak elégethető. Pedig ez nem veszteség számukra, hisz kifizetett tétel már.
Amíg egyetlen ember és állat is éhezik a társadalmunkban (nem természeti csapás által), addig valamit nagyon rosszul csinálunk! És mi vakon követjük a mások által hozott szabályokat, mert azt hisszük ez így van jól. Ők a nagyok megmondhatják, mit kell tennünk, nekünk meg szót kell fogadnunk.
Elképzelem, hogy mind azok az emberek, kik ilyen helyen dolgoznak hétfőtől egyszer csak nem öntik ki a moslékba a megmaradt ennivalót. Aki tud éhező embernek adni, az visz egy adaggal. Vagy összefogva menhelyre szállítják. És mikor számon kérik őket, azt felelik: - Nyugodtan fel lehet róni, nyugodtan adhat figyelmeztetést, mert enni adtam egy éhezőnek.
Szeretném, ha eljönne ez a világ! Szeretném, ha felismernék az emberek, hogy addig folytatódik ez, míg fel nem állunk és azt nem mondjuk: ELÉG VOLT!
Gondolkodjunk! Mire tanítjuk gyermekeinket?
fontos
Szeretem az akácmézet és az illatot - ez maga a szeretet !!! Nélküle nincs élet - mi a kérdés ?
| This discussion has been closed. |