Az akác legyen hungarikum!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Pfffúúúú,nagyon csúnyát tudnék mondani!!!!!
vagyok!
This comment has been removed by the person who wrote it.
Az akac legyen hungaricum
MAGYARORSZÁGNAK IS TALPRA KELL ÁLLNIA A BÉNULTSÁGBÓL. FOLYTASSUK A MÉHEK MUNKÁJÁT, MENTSÜK MEG SAJÁT AKÁCOSAINK TERMÉKÉT !ISTEN ÁLDJA A KÖZREMŰKÖDŐKET !
14-2-14 SZEBENI ESZTER
Beer Edith
This comment has been removed by the author of the petition.
Reason for the removal: Csúsztatás
Akár a finom mézet,akár mint a legjobb tüzifát nézzük,igazi unikum az akácfa! Drukkolok,hogy HUNGARIKUM legyen!A döntéshozók remélem igazán magyarok,ők nem dönthetnek rosszul!Isten kegyelmét kérem segitségnek!NEM BUKHATUNK EL! ÁMEN!
Re: Éljen az akác és a magyar méhészek
Valóban! Ez, modhatjuk Nemzeti kincsünk. Ez életünk része. Főleg az Alföldi régióban élőké. A sok "IDIÓTA" az íróasztal mellől,(döntenek országok becses dolgairól)döntik el, hogy kinek mi jó vagy nem. Ilyen döntést csak azok hoznak, aki fent említettek, vagy akik nagyon megszedték magukat, és semmi sem érdekli őket magukon kívül, csak a harácsolás. Nem tudja(ák) mit is csinál(nak). Abszolut 0 IQ-ok. Sajnos a rossz döntések sorozata nem áll meg. A MI dolgunk az, hogy iszonyat erővel lobbizunk! Igen is óvjuk és védjük meg azt, ami a mienk! Ezt nem csak az akácra értem! Már mindent elvettek, eladtak, amit csak lehetett. EZT NE HAGYJUK! Ameddig van egy kis szemernyi remény, harcoljunk érte, mindenért! Akiben van egy kis Magyarság még, az igen is álljon ki ezért az ügyért, és a többiért. Ha nem is magáért,de az utókorért igen is meg kell tennie. Mit szólnának majd a lányaink, fiaink, ha nem lesz méz,tözelő vagy netán beszívni való friss levegő!?
Felteszik a kérdést: Apám, anyám ekkor hol volt?
CSATLAKOZZATOK!!!!
Üdvözlettel: Cserkó Péter
| This discussion has been closed. |
Nagyon kedvelem a viráglából készült mézet!
Gyors növekedése miatt is gazdaságos a termesztése!
A virágja kiváló gyógyító hatással rendelkezik!
Illata csodás! A méhecskék is nagyon kedvelik.
Egyszerűen szeretem, ezért írtam e néhány sort.