A Magyarországot érintő Trianoni-békediktátum revíziója!!
!!!!FIGYELEM!!!!!!
Köszönet azért, hogy elindítottad az aláírásgyüjtést.
röviden, egyetértek!
Üdv:
Péter Zsolt
Ne foglalkozzon kend senkivel. Tegye a dolgat. Aldas rea s Onre is.
A MAGharok Istenenek aldasa!
Melléd állok,s lám nem csak ketten vagyunk.
Lehet, hogy a határok visszaállítása már nem lehetséges, de az elvi igazságtétel mindenképpen kijár nekünk!
Povisel József
Nagyon köszönöm én személy szerint, hogy felvállaltad ezt a Magyaroknak nagyon fontos ügyét.
Ha bármiben tudnék segíteni, kérlek keressél nyugodtan.
Tiszteletem Neked és mindazoknak akik elkezdték, és vigig viszik ezt az ügyet.
Szeretettel gondolok Rátok. Áldás! Béke! Egészség!
Margó
Nem bántani akarlak, de a helyesírási hibák amiket vétesz, komolytalanná, hiteltelenné teszik ezt a kezdeményezést.
Én támogatlak, aláírtam a petíciót, megosztottam az ismerőseimmel is, hogy minél többen legyünk.
Kérlek, ezentúl mielőtt közzéteszel valamit, lektoráltasd egy olyan emberrel, akinek a helyesírása megkérdőjelezhetetlen!
Hidd el, hogy sokan vagyunk akiknek ez szemet szúrt!
További sok erőt és kitartást kívánok ehhez a harchoz.
Tisztelettel: Bódai József.
Bátorság, erő és összefogás
Trianoni "békeszerződést".
Roland, tökéletesen igazad. Akinek nem tetszik a történelmi múlt és ezzel együtt a történelmi alkotmány visszaállítása, az ne írja alá, de legyen emberség menne és ne is írjon ellenséges kommentet. Különben nekem az a véleményem, ha nem lett volna Trianon, akkor ma Magyarország Európa legerősebb, legfejlettebb állama lenne.
LakLaMi Lakatos László Miklós
Nos, ezért írtam alá. Áldás!
This comment has been removed by the person who wrote it.
Azért amit teszel, az Isten áldjon meg!
Azokkal a hazaárulókkal, akik a munkádért támadnak, ne foglalkozz! Te dicsőbb és sokkal erősebb vagy tőlük!!!
Ha segíthetek valamiben, csak kérj! Ha tudok, segíteni, számíthatsz rám!
Jankó László -> [email protected]
Schmidt Roland úr!
Tényleg nem vagy szent, /ki az?/ nem is leszel. De bele vágtál egy dologba amibe eddig még senki! Ez is egy régen elrendelt folyamat része! Ha látszólag egyedül is maradnál ne hidd el. Nagyon sokan vagyunk akik a Szent Koronánkat és annak jól bevált törvényeit támogatjuk. Sokan támadnak /nyíltan/, még többen alattomban! Akinek magyar igazolványa van az egyáltalán nem biztos, hogy magyar! /mint tudjuk / A tőlem elvárható módon segítem a munkáda.
Re: Határok
A határok visszaállítását a "kedvezményezettek" fogják kérni! Az ok nagyon egyszerű: a Szentkorona Alkotmánya!