Peticiok.com

A Kúria szervezzen devizahiteles konferenciát (2016 tavaszán) - 2016 ŐSZÉN !!!

FRISS INFORMÁCIÓK - KÉSZÜLÜNK A KÖVETKEZŐ AKCIÓRA

Vendég#1 Jan 29, 2017, 16:15
Köszönöm a sok munkádat! Látod, miért nem értek rá a tavaszi konferenciára? Helyette volt ápr8-án devizahiteles oktatás nekik, ahogy írtad!
Na, tudjuk, hogy mi mentettük meg Államunkat a csődtől - a forint elleni spekulációval finanszírozták. /finanszírozzák. AIG, IMF . szerintem mindent tudunk.Viszont én úgy gondolom, ideje, hogy az ebből elegánsan kimaradt elit és a 180-on végtörlesztett politikusok vegyék át a stafétát! Finanszírozzák ők tovább az országot, ha akarják, vagy vessenek véget Magyarország zsarolhatóságának. Tudom, megtaláljuk a módját, hogy véget vessünk ennek a gyilkos játszmának.
Vendég#2 Jan 29, 2017, 20:07

Devizahiteles téma

Bocsánat, de nem tudom, mi a teendő, nem ismerem ki magam itt a petícióban, elnézést!

Ha lehetne egy kis útmutatás, külön e-mailben, gyengébbek kedvéért!!!!

Imre Pál  .....

Vendég#3 Jan 30, 2017, 14:28

Devizahiteles téma

Sajnos én sem tudom mi a teendő!!!Egy útmutató e-mailt ha kaphatnánk nagy segítség lenne. Szívesen közreműködnék a szervezésben.Köszönettel:Marika

Vendég#4 Feb 15, 2017, 09:19
Kedves Józsi!
Továbbra is aláírója maradok a peticiónak, mert nem engedhetjük a biróságok jelenlegi gyakorlatát fenntartani.

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.