A komáromi Selye János Kórházért
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Szőny
Re:
Nem értem miért pont a Komáromi Selye János kórház van útban?Feküdtem bent,nagyon otthonos családias,szolgálatkész orvosok,nővérek,sőt még a takaritó nők is meg kérdezték,mikor takaritottak,hogy ki hogy van!Szép és barátságos,tiszta kórház!!!!!!!!!!!!!!!!
Kovácsné Konrád Erika
...és anyukám is szeretné ha megmaradna a Selye János kórház.
mindig nagyon szakszerű ,gondos ápolásban és orvosi ellátásban részesültem, Köszönöm és remélem ha szükség lesz rá ugyanitt látnak el.Ilyen otthonos meghitt kellene legyen minden hazai kórház!
Amikor Molnár Lajos akarta ugyanezt csinálni,a Fidesz-ellenzékben- elmondta mindenféle nemzetgyilkosnak,dilettánsnak,népirtónak és sikerrel megakadályozta.Most a Fidesz-hatalmon-ugyanazt csinálja amit Molnár szeretett volna.Akkor minek nevezzem őket?No comment!!!!!
Re: Re:
Valóban, mint kórház nem zárja be kapuit. Csak olyan alapvető osztály nem lesz benne mint sebészet, szülészet, és még a gyerekosztály fennmaradása sem teljesen biztos. A belgyógyászat is rehabilitációs osztályként, ill a mai ápolási osztály pedig krónikus rehabilitációs osztályként fog továbbműködni. Az aktív reumatológiai osztály, aminek létrehozásához több százmillió támogatást fogunk kapni állítólag, még meg sincs. És ugye senki nem gondolta komolyan, hogy ez az osztály a jelenlegi kórház falai között fog működni, merthogy a strandról ide hozzák a melegvizet! Szóval perpillanat így állunk. Lesz-e annyi mentő, ami ekkora területről Almásfüzitőtől, Ács-Jegespusztán át aBakony aljáig( kb 85.000 lakos) időben a 40-90kmtávolságban lévő(Tatabánya, Győr Sz.fehérvár) kórházba ér a beteggel?
| This discussion has been closed. |