Peticiok.com

A harcsák tilalmi szabályozásának módosítása

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

This comment has been removed by the author of the petition.

A petíció inditója#339 Feb 06, 2012, 22:13
Tisztelt Vendég úr!
Megkérném hogy a kisded játékait a játszótéren vagy a saját fórumukon játssza.Ne ennek a fórumnak a népszerűségét használja fel.Dolgozzon meg a sajátjáért.szerintem elég türelmes voltam.

A petíció inditója#341 Feb 07, 2012, 22:49
Vendég#342 Feb 08, 2012, 16:06

Re:

#1: -

SZIASZTOK SPORIK, ELNÉZÉSETEKET KÉREM DE ELCSESZTEM AZ ALÁÍRÁST , ÉS SAJNOS NEM TÖRÖLHETÖ,( MÁR MINT AZ ELENPETICION,) TERMÉSZETESEN JOMAGAM IS A FOGD MEG ÉS EREZDVISZA HIVE VAGYOK,UTOLAG IS BOCS MINDEN KEDVES HORGÁSZTÁRSAMTOL.: ÜDV DILO

A petíció inditója#343 Feb 08, 2012, 18:41

Re: Re:

#342: - Re:

Üdvözlünk Dilo!

Köszönjük a támogatást.

Iszapszem!!!!#344 Feb 09, 2012, 09:17

Válasz a 341-re

Az a baj ez a videó is külföldi országban levő harcsa ivásról szól!!!Hol van pl. magyar videó Magyarország vizeiben élő harcsákról?????Víz még-csak volna csak harcsa az nem hiszem mert ha olyan akkor azt persze elviszik és nem tud tovább fejlődni a hazai vizekben a magyar halfauna e nemes példánya!!!Ne külföldi harcsa fogásokkal büszkélkedjünk!!!Mert az minket nem érdekel hanem a saját vizünket kellene már megtisztítani a halászoktól és a nem sportszerű horgászoktól!!!!
Itt is nagy szavak röpködnek de tenni egyik hatóság sem tesz semmit!!!Ez a nagy magyar igazság!!!!!
pundra#345 Feb 09, 2012, 21:33
Harcsa ívásos videó magyar még nincs.Csak egy fészket őrző harcsa van az új magyar természetfilmben.A vad Magyarországban.Habár a balin ívásos rész nagyon jól sikerült.A magyar igazság sajnos elég szomorú.A területen ahol horgászom, próbáljuk védeni a halakat.Idén fészket is építünk hátha sikerül.Egy halászati szakembertől illetve szakírótól kértünk tanácsot, hogy miként is kezdjünk hozzá.Jelenleg ennyivel tudunk hozzájárulni.
Vendég#346 Feb 14, 2012, 02:50
en szemely szerint nagyon jo otletnek tartom a peticioban foglaltakat.Remelem a kovetkezo inditvanyozott peticioban az fog szerepelni hogy hogyan es mivel lehetne megallitani vagy buntetni az orvhorgaszokat.Biztos vagyok benne hogy meg adomanypenzt is tudnank gyulyteni az orvhorgaszat,halaszat visszaszoritasara.

David
Vendég#347 Feb 14, 2012, 11:57

Re:

#346: -

Remek ötlet. Gyülytsünk.

nyenyere#348 Feb 14, 2012, 20:36
Tényleg jó ötlet a gyűjtés de csak úgy lehetne igazán hatásos ha létrehoznánk egy önkéntes halőr csapatot mint pl a polgárőrség !!!!!!!!!
huspecás#349 Mar 10, 2012, 14:46
Skacok, felment a harcsa ára már 2000Ft/kg is adnak érte:))
Vendég#350 Mar 10, 2012, 21:17
nyenyere=huspecás=Sz...... ......