deviza alapú csalás ellen

deviza alapú csalás ellen / Közlemények / március 8 Hősök tere - nőnapi találkozó / Hozzászólások

felhőcske

#1 Deviza bűncselekmény az OTP uzsorásnál?

2014-03-04 08:07

Kedves Péter ! Teljesen egyetértek a videóban bemutatott felvetésre. A bíróságnak jó kis tanulmányt adtál elő, ami tényszerű és világos. A legnagyobb uzsorás bank nem kíméli sz ügyfeleit, ezeknek nem parancsol a kúria sem. Törvényen kívüliek, maffia módszereket alkalmaznak. Remélem ez az ügy is elég nagy hangot ad az ügynek és végre jó ítélet születik.Meddig kell hadakozni ebben az országban a bankár bűnszövetséggel? üdv Havasiné

Vendég

#2

2014-03-04 16:59

Addig amíg a T.Kúria ki nem mondja jogegységi határozatában, hogy visszamenőleges és végleges hatállyal meg kell szüntetni a bankok indexálási trükkjeit és normális mederbe kell terelni a bankok által forintban folyósított összeg visszatörlesztésének lehetőségét! Addig fog ez a devizát hírből sem látott banki trükközés tartani! De miért is nem intézkedik a T. Kúria annak szellemében, amelynek szellemében létrehozták, azaz a súlyos törvénysértések és trükközések megsemmisítésnek érdekében, hogy jog,-és törvényszerűen működjön az országunkban minden, így többek között a banki műveletek!!

Vendég

#3

2014-03-10 07:44

Drága Barátom, Kedves Menyus!! Ott voltam 8-án, ott leszek a tárgyalásdon, Csepelen!! Remélem előtte még tudunk beszélni személyesen!! Kereslek, Te is keress!!

Vendég

#4

2014-04-03 02:19

Végre lenne valami ami párt mentes lenne