Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!

Követeljük a Jobbik bírósági betiltását! / Közlemények / Kertész Ákos új írása / Hozzászólások


Vendég

#1

2014-02-26 20:17

Kedves Péter,én is megdöbbenek a jobbik és a még vadabb hajtásai térnyerése láttán,természetesen kedves vezírünk atyai gondoskodása mellett.Nagyon rossz érzéseim vannak a jövőt illetően,az emberek elfásultak,magukbazárkózottak lettek főleg ebben az elmúlt 4 évben.Üdv .Attila

Vendég

#2

2014-02-26 21:50

Osztom, mert napról napra aktuálisabb... :/

Vendég

#3

2014-02-27 04:09

Kedves Péter barátom, szerintem nem a magyar a hitvány nemzet, hanem azok, akik jelenleg a hatalmat botorolják, és veszett nyilas kutyákkal kollaborálnak. De bízzunk abban, hogy ha egyszer sikerül ezt a bandát elkergetni, (Kölcsey szavaival), "A MAGYAR név megint szép lesz/Méltó régi nagy híréhez!".

Vendég

#4

2014-02-27 08:40

NEM ÉRTEK EGYET azzal a feltételezéssel, hogy a MAGYAR nép a világ,( de mér Európában sem ) leghitványabb nemzete !! Az igazság az, hogy a fideszista-orbánista,kapitalista-elnyomó-kizsákmányoló DIKTATÚRÁBÓL kiutat kereső emberek különböző útra leltek, amilyen behatással kerültek kapcsolatba, olyan irányba indultak el !! Főleg a fiatalokra jellemző, hogy - feltehetően - volt egy személy, aki - mondjuk - szélsőjobb eszméket vallott és rokoni, vagy baráti kötődés miatt többen "mentek utána" mint a birkák, azért, mert korábban más ok miatt felnéztek erre az emberre!! Ettől ez a nemzet még nem hitvány egyáltalán!! Csak észhez kell téríteni a fiatalokat, megmutatni nekik a helyes irányt, elbeszélgetni velük, de sokszor, és logikusan érvelni, azaz meggyőzni őket !! Tudom, hogy ez nagyon nehéz feladat, de szerintem ez az egyetlen járható út!!! Nekem pl az utóbbi négy évben sikerült kb. 10-12 fiatalt a baloldalra állítani, akik korábban "jobbikosok voltak" !!
Tisztelt Kertész Ákos !
Ilyen, és erre biztató cikkeket kellene írni, előadásokat tartani a Jobbik fasiszta, demagóg , diszkriminatív ideológiájáról, persze nem egy embernek, hanem városonként, sőt kisebb területenként, felelős, értelmes demokrata egyéneknek !!! A fidsztől NE VÁRJON SENKI ehhez segítséget !!!
Tisztelettel,
Szalay László
Tatabánya

Vendég

#5

2014-02-27 09:40

Nem tűrhetjük, hogy ismét bekövetkezzen a múlt sötét árnyéka!!!!

Vendég

#6

2014-02-27 10:03

Vesszen a jbbik, Magyarország uj náci pártja.

Vendég

#7

2014-02-27 11:02

Nem tudom, Péter. Nem értem, mitől vált minden réteg fertőzötté. De azért gyanítom, hogy Orbán médiafölényéből következik mindez... És persze a szegénység a melegágya a bűnbakképzésnek. Áprilisban kiutazom Izraelbe. Cél a Nyugati fal. Étel és közlekedési eszköz igénybevétele nélkül, gyalog. Böjt és ima Jeruzsálem és a világ megmeneküléséért.
"Feledésbe ment az igazság, és aki kerüli a rosszat, azt kirabolják. Az Úr látta ezt és megneheztelt; azért, mert nincsen többé jog.
És látta, hogy nincs senki, csodálkozva látta, hogy nincs senki, aki közbelépne." (Ézsaiás 59.16-17)

Üdv: Kapuváry Gyuri

Vendég

#8

2014-02-27 11:07

Sajnos, nagyon sokat köszönhetünk a népbutító, a baloldallal szemben szándékosan negatív érzelmeket keltő, a szinte minden otthonban jelenlévő köztévének, Hír TV-nek, az őket kiszolgáló "média-munkásoknak".

Vendég

#9

2014-02-27 14:35

Én már többször aláírtam a petíciót, ettől függetlenül olvastam Kertész Ákos újabb írását és én is igazat adok neki. Mellesleg 1941-ben Teleki Pál miniszterelnök, aki talán a legnagyobb antiszemiták közé tartozott, a Horthyhoz írt búcsúlevelében is használta ezt a kifejezést, hogy "...hullarablók lettünk, a leghitványabb nemzet..."Sajnos tényleg hitvány nemzet is maradtunk. üdvözlettel: Lengyel György

Vendég

#10

2014-02-28 15:46

Remek egy Kertész Ákos írás!


Vendég

#11

2014-03-03 11:01

Kedves Péter!

Nem hiszem, hogy én fasiszta lennék. Nem is voltam, nem is leszek. Biztos vagyok abban, hogy sokan vagyunk még ilyenek. Az, hogy pont olyan kormányt választott meg a lakosság, amit szerintem senkinek sem kellett volna, hát meg lehet sok embert vezetni, ha nagyon akarják valakik a hatalmat. Történt már ilyen a történelem folyamán, és valószínűleg történni is fog még, mert őrültek mindig voltak, vannak, és lesznek. Nincs olyan, hogy egy népet teljes egészében el kell ítélni azért, mert vannak olyan tagjai, akik még az emberi életre sem méltók. Én nem ismerem személyesen a Kertész Ákost, de szerintem tévúton jár. Neki aztán tudnia kellene. A rossz emberek sincsenek többen, mint a jók, csak a rosszak jobban látszanak, mert nekik az az érdekük, hogy letiporjanak másokat. De ez láthatatlanul nem megy.

Üdvözlettel Lantos Józsefné

Vendég

#12

2014-03-31 14:09

Kertész Ákosnak abban nincs igaza, hogy a negativ véleményét az egész népre kivetįti! Mindig voltak emberek akik nem helyesen döntottek a történelem folyamán!Az pedig ha a vezetôk, a politikusok helytelenül döntenek, megpecsételi a nép sorsát!Már gimnazista koromban nem értettem miért nem tett a nép Hitler és a népírtás ellen!!Már tudom a választ!!
A nép hisz a politikusoknak ! Négy évre választanak, de az igéretekbôl nem lesz semmi , az erôszakszervezetek megerôsôdése után, pedig csak a félelem erôsôdik!A nép tehetettlenné válik!!

Vendég

#13

2014-03-31 15:24

Mert ez a nemzet képtelen szembe nézni és feldolgozni múltját azért,hogy aztán abból tanulván,építhesse a jövendőt.Ha ez megtörténne,akkor mondhatnánk,hogy képesek vagyunk az egyenes,őszinte beszédre, tudunk okulni a múlt hibáiból,emlékezni akarunk azokra,akik életüket adták egy jobb Magyarországért és ezt beleplántáljuk gyermekeinkbe,unokáinkba. Csak ezután temethetjük el a múltat,mert fontos,hogy a múlt ne csak félig legyen halott.

Vendég

#14

2014-04-01 05:00

Egy olyan part aki gyuloli a masik embert mindegy milyen szarmazasu hogyan tudna enberseges donteseket hozni a gyukolet nem kepes irgalmas lenni a masikenberrel szenben ! Hamem inkabb kepes ket hamis tanu bizonyitekra meg olbi artatlan embereket ezert kell !!!!!! Mindenkinek mielott dont gondolkodni de nem fasultan bele torodve donteni!!! Ezert kaptunk esz hogy hasznaljuk Jo celra!!!! NE OLJ

Vendég

#15

2014-04-13 18:58

látom a két beteg baloldali nyilas féreg egymásra talált, na megvolt a mai gyűlölködésetek, mi lapoztunk!

Vendég

#16

2014-04-29 09:13

Bevallom oszinten, ezek a peticiok nem fogjak befolyasolni azokat akik a donteshozok, de megkevesbe azokat, akik az utcan orjongenek!
Szivesen alairom es olvasok el mindent ezel osszefuggesben, de hogy egy tiltakozasnak sujja legyen, olyaqn nemzetkozi notabilitasok kiallasara is szukseg lenne, akik jelenleg halgatnak!