Legyen országos állatvédőrség, minden kerületben, megyében


Vendég

#1

2014-02-03 08:38

Nagyon helyes...így kellene!!
Kérdező

#2 mennyi??

2014-02-03 17:15

Egyébként mennyi aláírás kell egy ilyen dolog eléréséhez?

Vendég

#3

2014-02-04 19:46

Mivel sok a brutális kutya, cica bántalmazást, és a törvény maga egyenlő a nullával, ezért kell, hogy legyen országosan minden megyében állatvédőrség, hogy legalább azok a beteges elmék, akik ezt csinálják és újból megcsinálják az állatokkal, azoknak legalább legyen egy mihez tartás, mert másképpen soha nem ér véget ez a sok brutalitás.
Szofi

#4 Miről is szól ez a petíció?

2014-02-04 23:46

Állatvédőrség már van! Lehet hozzá csatlakozni! Majdnem minden megyében felállt már, a koordinátoroknál tudtok róla érdeklődni. Eddig 143 aláíró van, ha ezek az emberek mind belépnének a megyéjük szerint illetékes csapatba, akkor már jók lennénk, sokan lennénk! Van olyan megye ahol 1 emberünk van! Van, ahol egy sem!
Szépek a tervek is, de miből??? Honnan lesz rá pénz??? Az Állatvédőrség önkéntes tagokból áll, akik munka mellett segítenek. Nincs idejük tanácsadásra és járőrözésre! Javítsuk az állatok tartási körülményeit? Hogyan? Vigyünk hosszabb láncokat, építsünk kennelt meg kutyaólat? Vigyünk tápot, oltassuk a kutyákat ingyen? Miből??? És azt se felejtsük el, hogy az Állatvédőrség nem hatóság, korlátozott a jogköre.
Szóval nem jöttem rá, miről is szól ez a petíció... Létre akar hozni valamit ami már van, és ami a jelenlegi formában nem tud ilyen elvárásoknak megfelelni, ugyanis ezt alapítványi formában, adományokból nem lehet finanszírozni. Állami támogatással lehetne. De ha állami támogatás megnyerése a cél, akkor ez a petíció rosszul lett megfogalmazva és nem éri el a célját.

Csahos

#5 Konkrétumot

2014-02-05 20:07

Feltételezem,ha valaki ilyen petícióval nyomul,akkor vannak kész tervek a megvalósításhoz is.Arra azért kíváncsi lennék....szóval a leírásban kéretik rögzíteni a konkrétumokat,ellenkező esetben parasztvakítás csak.

Vendég

#6

2014-03-25 11:55

Ez nagyon kéne a sok hülye miatt.Tán kevesebb lenne az elhagyott és a meg kínzót állat!!

Vendég

#7

2014-07-07 17:48

Fotelforradalmárok vagytok mind! Otthon ültök a gép előtt és nagyon tudjátok mit kéne tenni! Aki ezt az agyatlan petíciót létrehozta,talán tájékozódhatott volna kicsit előtte, de még jobb lett volna ha azt az időt,amit itt töltött a létrehozással munkával töltötte volna és akkor költhetett volna az állatokra... Ja,hogy azt senki sem akar csak pofázni,hogy ezt kéne,meg azt kéne...