Kiállás R. L. Braham mellett

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Ez a(z) Kiállás R. L. Braham mellett petíció automatikusan generált fórumtémája


Vendég

#1

2014-01-31 16:32

Csak helyeselni tudom R. L. Braham úr cselekedetét, mert le kell leplezni ezt az álszent, farizeus kormányt ilyen nyílt, egyértelmű véleménnyel!

Vendég

#2

2014-01-31 21:21

..szerénységem is visszavonult egy pályázatból... én konkrétan ezt tudtam hirtelenjében tenni.

Vendég

#3

2014-02-01 15:48

Elég volt Horthy és rendszere
büneinek szépítéséből, tagadásából
Vendég

#4

2014-02-01 16:06

Braham professzor egy nagy tudós. Orbán Viktor egy nagy senki.

Vendég

#5

2014-02-02 07:46

Ezzel a huzassal a magyarok sajat maguknak okozzak a legrosszabbat, szandekuk ellenere.
c

#6

2014-02-02 09:55

A rendszerváltás óta félelemmel figyelem az egyre előretörő antiszemitizmust és azt, hogy semmilyen komoly lépés nem történik ellene. Hibáztatom a liberalizmust is, mindent szabad, szabad a véleménynnyilvánítás.Nem létezhet szabadság, más emberek rovására. A zsidózás a Holokauszt után rettegésben tartja honfitársaink egy részét és nem csak azokat, akiknek zsidó gyökereik vannak. Popper Péter számos cikket írt, többek között azt is megírta, hogy aki a Holokauszt után antiszemita, potenciális gyilkos. Félelmetes potenciális gyilkosok között élni. Popper Péter 1996-ban a 168 órában írta Szabó Albert tüntetése után "A mai nyilasok és támogatóik a régi és mindig jól bevált lesipuskás módszerrel dolgoznak. Egy kis akció - és kivárás. Mit szól hozzá a közvélemény? Semmit? Akkor egy picivel nagyobb akció következik. Ennél több ma még kockázatos lenne. De holnap? Ezért válnak cinkossá a vétkesek közt némák! Ebből ered felelősségük. Beavatkoni addig kell, amíg még lehet. Mert - ahogy a Tao figyelmeztet - a tízemeletes tornyot is egy sor téglával kezdik építeni. Az ezermérföldes út is egy lépéssel kezdődik. Tisztelt polgártársaim! Tisztelt államférfiak! Valami történt! Valami csendben történik. Szíveskedjenek levenni a selyemkendőt a szemecskéikról. Még mielőtt a nyakukra szorul..." Most már nem sok hiányzik, hogy a selyemkendő a nyakunkra szoruljon. Mit lehet tenni, ki tudja, mit lehet tenni? Az biztos, hogy peticiók és tüntetések nem elegédséges eszközök.
Mayer_ur

#7 Horthy és rendszere sem demokrata nem volt, sem keresztény

2014-02-02 16:30

A II. Vh.-ban az angolszász demokráciákkal Hitler szövetségeseként hadban álló, hadviselő állam, valamint annak államfője nem lehetett demokrata.

Saját gyermek-, fiatal-, közép-, idős- és szépkorú állampolgárai százezreinek jogfosztását, kifosztását, majd halálba küldését jogszabályilag előíró, és mindezeket államhatalmilag végrehajtó állam, valamint annak államfője nem lehetett keresztény.

Horthyra és az 1920. március 1-tõl 1944. október 16-áig kormányzása alatt álló Magyar Királyságra mindkét feltétel igaz, ezért sem Horthy, sem az akkori Magyar Királyság nem lehetett sem keresztény, sem demokrata. Klerikálfasiszta már annál inkább!

Orbán Viktor és pártja ezt a klerikálfasisztoid államfőt és államot tekinti példaképének, azok egyértelműen demokráciaellenes ill. mélységesen keresztényietlen elveit és gyakorlatát nem elítéli, hanem elhallgatja - sőt: letagadja. Ezért sem Orbán Viktor, sem pártja nem lehet sem keresztény, sem demokrata. Klerikálfasiszta már annál inkább!

Ha az Európai Néppártban többségben vannak a valódi keresztények és valódi demokraták, akkor az EPP hamarosan kiveti a sorai közül mind a Fidesz, mind a KDNP nevű újhorthysta, klerikálfasisztoid képződményt. Konrad Adenauer és Robert Schuman biztos nem teketóriázott volna sokat velük!


Vendég

#8

2014-02-02 20:02

Sajnos, itt van az ideje.
almamáter

#9 L. R. Braham

2014-02-05 18:48

Mit gondoltok, hány ezer emberről lehet szó Magyarországon, ha a zsidóság lélekszámáról beszélünk? Körülbelül: 10000 ember. Már 10 millióan sem vagyunk. El lehet gondolkozni az arányokon. Vajon miért pont ők számos gazdasági, társadalmi, szociális gondunk bűnbakjai? Csak a szokásos reflexióról van szó. Gondjaink vannak, vegyük elő a zsidókat! Így megy ez több ezer éve. Jó, hogy kéznél vannak! Ha ők nem lennének, biztosan jól menne minden! Minden kritikus, nehéz helyzetben lévő társadalom kitermeli a maga fő farizeusát, aki sikeresen játssza ki a zsidó-kártyát. Most is erről van szó! Most egy újabb kataklizmán esünk túl, még nem tudni , milyen eredménnyel.Jól jönne a megtisztulás! Talán nem kellene félni ettől a 10000 ezer embertől, hiszen ők is csak élni akarnak. Nyugodtan, atrocitások nélkül. A korábbi fasiszták-Tamás Gáspár Miklós szavaival- abban különböztek a maiaktól, hogy nyíltan vállalták nézeteiket. A mostaniak ezt nem teszik, csak sunyítanak, mert tudják , ez szégyellnivaló. Ez is haladás. Mellébeszélni, csúsztatni,hablatyolni. Ehhez értenek csupán. A történelem kereke nálunk visszafelé forog , illetve visszafelé forgatják. Na , ez is egy lényeges kérdés. Vajon , miért? Szembenézni a múlttal. Ez már nem megy. Vajon, miért? Amíg ez nem történik meg, amíg nem kerülnek napvilágra az ügynöklisták, nem hozzák nyilvánosságra az adatokat, változás nem lesz! A másik fontos dolog: tanítani , tanítani, tanulni. Közel 40 évig tanítottam , tapasztalatból mondom.Nem a mostani átalakítás szerint! A valóságot kell tanítani! A puszták népét, Anna Frank naplóját, A kilenc koffert, a Sorstalanságot. Előbbre jutunk! Bocsánat a visszatérő miért kérdés miatt! Valaki tudna nekem válaszolni erre? Várom!!
V_Tibor

#10 L.R.Braham

2014-02-06 14:41

Nem szeretném, ha visszatérne a Horthy-éra szellemisége.