Az akác legyen hungarikum!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re: Re: Re: Akác - az igazság
#875: - Re: Re: Akác - az igazság
Észérv? Mi észérv van egy bemásolt féltudományos féligazságokkal teli,egyoldalú,elfogult szövegben?
A kérdésre még mindig nem válaszoltál,hogy milyen fafaj és kinek a pénzén? Hiteltelen vagy,hangulatkeltő vagy és szánalmas vagy! :D
Szerintem vigyázni kell rá.
Pilisi Maria.
Kicsi koromtól az akác mézet eszem szinte naponta és valószínű, ennek is köszönhetem, hogy a szív izmom még most, 68 évesen is jó állapotban van, 5 gyermek felnevelése mellett, pedig ahol laktunk, hordtuk a vizet, fűtöttünk, nem volt egyszerű és könnyű a minden napi élet. Most is, ha fáradt vagyok, vagy egy kávéskanálnyi akácmézet megeszem, vagy egy fél szelet akácmézes kenyeret és az erőm visszajön. Télen az akácvirág tea is nagyon finom és hasznos. Üdvözlettel Klára
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: :))
Nem az akácot telepítették Natura 2000 területre hanem olyan területeket jelöltek Natura területnek ahol akác van :)
Maradjunk annyiban ha a zöldek stb megelégszenek ennyi természetvédelmi területtel akkor az akácnak is jut és a gazdaságnak is jut .
Nem arborétumban akarok élni , hanem egy élhető környezetben. Alapjaiban a víz ami kell a többiről lehet beszélni késöbb. Az akácot kordában lehet tartani , szemben az emberi hülyeséggel. Méhészként én sem tartom az akácmézet a legjobbnak, de kétségkívül vannak olyan hatásai amelyek más mézben nincsenek , illetve a bevételem legnagyobb része akácmézből van. Nagyon nagy szerencséje a természetvédőknek és a növénytermesztőknek , hogy hazánkban ilyen nagy a méhsűrűség és nem kell külön a megporzásért fizetni , mint máshol a világon. Ezt ingyen kapjátok. Cserébe nem csak a virágjáért kérjük az akácot hanem azért mert jó tüzelő, szerszámfa stb, szóval kell!!!
Re:
#911: - De ez halálosan komoly! Úgy ahogy a sertést,cukorrépát.szarvasmarhát.szőlőt, és ezekkel eggyütt működő gyárakat elpusztították!-(ha nem hiszed járj utána) Ezek minden eberiség ellenes bünre képesek.piacot akarnak szerezni mert kell az exraprofit!!
Csak bennünket bántotok?!!!!
Az akácfa nem őshonos ezért ki kell irtani?
A burgonya,kukorica,bab,tök stb sem őshonos.
Az ugynevezett eu.-s szakértő bürokraták sem
őshonosak akkor ezeket is ki kell irtani?
Re: környzet mernök
#98: 1 - környzet mernök Mert Te sem vagy öshonos-menj szépen hazaaaaaa és ott" mérjed a környezeted"-azért még az akác hasznosabb mint Te.
| This discussion has been closed. |