Chemtrail (Vegyianyag sáv) - Magyarországi kormányzati vizsgálat
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re: Re: Re:
Ne félj,lesz az is,de gondoltam előbb közlöm veled ezt az igencsak egyértelmű T.É.N.Y.t!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Re: Re: Re: Re:
De én ezt személyesen eredeti(antiszemita megjegyzésekkel tűzdelt) előadásmódban szerettem volna hallani Madocsaitól. :( Remélem azért még tőle is hallhatom legalább megerősítésként ezt a TÉNYT, hamár idő előtt leleplezted a Háttérhatalmi pénznyomdát ahol a piramisos-szemes ezresek készülnek.
Remélem a most jövő eső megtakar minket rendesen, mert különben elviszi az aszály az uborkaültetvényt :(
Re: Re: Re: Szkeptikus Brigád
#2334: - Re: Re: Szkeptikus Brigád
Ez nem holding pattern, ahhoz túl szabálytalan az alakja.
Füves gyerekek!
Re:
Hát pont ez a kérdés!Nem unjátok még a hülyeséget?(Mellesleg látom,nem érted a négynégynégy lényegét :( )
Re: Re:
Van annak értelme is? XD Mikor? Amikor még a fű hatása alatt vagytok vagy a hatás elmúltával? XD
Van,de ha nem érted,nem érted,sorry :/ És bármennyire is össze fogsz törni a dolog hallatán,nem füvezünk.Adok zsepit,menj a legközelebbi sarokba sírni,csak ne vágd fel az ereidet végtelen emocionális traumádban.
Morgellons Disease Photo Journal
Re: Morgellons Disease Photo Journal
#2385: - Morgellons Disease Photo Journal
Ez az a morgellon kór ami egyszerű bőrbetegség amit például okozhat gomba? Csak mert nem tölti be az oldalt.
Madocsai drága, ne magadból indulj ki. Az a lehetőség, hogy esetleg te drogozol sokmindent megmagyarázna. Például az indokolatlan heves érzelmi kitöréseket, hangulatváltozásokat és a végtelen paranoiádat is.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Chemtrails Vs Contrails: Debunkers Pound Sand
Re: Chemtrails Vs Contrails: Debunkers Pound Sand
Re:
Kb annyi közünk van a TEK-hez,mint neked az értelmes lény fogalomhoz.Jöhet a következő baromság :)
Akkor lesz majd ne mulass a trollok között! :D Benne lesz a sport szelet a gatyába!
Re:
Annyira jók ezek a fenyegetések :D Én meg megyek és lepermetezlek kondenzvízzel amit a klímám állít elő!
| This discussion has been closed. |
Re: Re:
#2375: - Re:
Ez világos, de gondoltam hátha kapok még pár ezerszer elsütött jútúb linket :D