Adatvédelmi bűncselekmény Bankok által!


Vendég

#1

2013-11-19 16:23

Hiába kértem a bankot, hogy az adataimat ne adja ki,ill.a kiadása miatt rendszeresen, naponta akár többször zaklat a behajtó, a füle botját se mozgattaa bank. A válaszlevelében azt monsta, hogy joga van hozzá, mert a Magatartási Kódex ezt megengedi! Feljelentést tettem a zaklató behajtó cég ellen, sem a rendőrség sem az ügyészség nem foglalkozott vele érdemben. Azután az Adtvédelmi Biztoshoz fordultam panaszommal, Ott sem tudtak intézkedni panaszom ügyében.Helyette jó tanácsot kaptam, hogy lehetőség szerint fizessem az adósságom!

Vendég

#2

2013-11-19 16:33

Igen nagyon helyesnek tartom már az intézkedést! Lakáson telefonon zaklatják az embert és le fényképezik belüröl a lakást!

Vendég

#3

2013-11-20 12:42

Szólj hozzá!...
Pannonia Mozgalom
A petíció szerzője

#4 Re:

2013-11-20 13:11

#3: -

Ezt a hozzászólást a Petícióhoz tartozó fórumról másolom be!(Feljelentés a Bankok ellen)
Elég érdekesnek és lényegesnek tartom!
Remélem választ adtam minden kérdésre!

"Úgy tudom: A devizahitel egyáltalán nem hitel,hanem egy olyan befektetés a hitelfelvevő részéről ,aminek a lényege hogy az összes ,kivétel nélkül az összes profit a banké, az összes kozcázat pedig a hitelfelvevőé .Nem hitel azért az egyszrű okért ,mert hitel egy olyan fix összegben fel vett kölcsön ,amit azonos fix összegben kell visszafizetni ,a szerzödésben kijelölt és annak alapján mindkét fél álltal kiszámítható kamattal együtt ,de a deviza adós nem tudhatja ,hogy mennyit kell fizetnie ,mert a törlesztés egy olyan ténytől az árfolyam mozgásától függ,amihez semmi köze, hiszen ő forintot kapott és forintban fizet. .........

A PSZÁF álláspontja szerint: A a pénzügyitermék besorolható a BSZT.-ben foglalt ,részletezett pénzügyieszköz fogalmába ,s így "csak" befektetési szolgáltatás nyújtása keretében értékesíthető""... akkor mi is a gond azzal ,hogy a deviza alapú konstrukció kihelyezésének a szabálytalanságát hatóságaink elismerjék?????.

Az,hogy ennek a beismerése nem csupán semmisségi ,érvénytelenségi következménnyekkel jár, hanem az ügyfél kártérítésre is jogosúlt . !!!!!!!!!!!!

A probléma pedig a kövtkező: Miután tisztázódott ,hogy ez a meg előlegezett pénzügyi befektetés természetes személy lakóingatlanára jelzálogot nem lehet bejegyezni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tessék a jogszabály: Az ingatlan nyílvántartásról szoló 19997.évi CXLT.törvény új megfogalmazása szerint ( 16/A.§(1) bekezdés ) ,nem lehet jelzálogot bejegyezni olyan ingatlanra ,amelyre a természetes személy devizában nyújtott és forintban törlesztett kölcsönszerződés alapján kapott hitelt..A polgári törvénykönyv 261.§ (4) bekezdése alapján , természetes személy devizában nyílvántartott ,vagy nyújtott( (devizaalapú) kölcsönszerződésből keletkező hitelezői követelés biztosítására , természetes személy tulajdonába álló ingatlanra jelzálog nem alapítható. A felek ettől eltérő rendelkezése semmis. " Tehát az összes eddig végrehajtási eljárás jogtalan és az így megkárosított ügyfeleknek kártérítés jár.



"A BTK.318.§(1) bekezdése így rendelkezik: "Aki jogtalan haszonszerzés végett mást tévedésbe ejt ,és ezzel kárt okoz ,csalást követ el.

tehát ez már hivatalból el itélendő.

Ez a szöveg idézet volt egy jóval hosszab terjedelmű levélből. ,mely a legfőbb ügyész úrnak volt címezve.,és többen megkapták a levelet. INTERNETEN, -KÖZZÉTETT.......

Mindenki olvassa és tanúlmányozza , a maga érték rendje szerint."

Vendég

#5

2013-11-20 16:02

Már a telefonomat sem merem fölvenni a zaklatások miatt.Állandóan szorongok.
Andrejszki Éva
Pannonia Mozgalom
A petíció szerzője

#6 Fontos!

2013-11-20 20:30

Kérek mindenkit ezt a Videót figyelmesen nézze végig!
Lényegesen és pontosan elmagyarázza Karen Hudson a Világbank volt Jogtanácsosa aki bennfentes volt és pontosan, részletesen átlátta a Pénzügyi rendszer teljes működését! Nem légből kapott információkat közöl! Teljesen megbízható és Igaz tények hangzanak el! Lényegesen rávilágít a rendszer hibáira és Csalásaira!

A videó igazából Amerikáról szól de ha Amerika helyett Magyarországot és az itteni Pénzügyi rendszert helyettesítjük be,akkor is pontosan Magyarázatot kapunk mindenre! Mivel nem vonható külön,mert mind egy nagy Globális Pénzügyi rendszer része!

A Videó megnézése és megértése után, tisztává válik mindenki számára a Petíció lényege amit indítottam! És meg fogja látni mekkora lehetőségünk, és alkalmunk nyílik ezzel, hogy revansot vegyünk minden Pénzügyi sérelemért ami minket ért e pénzügyi rendszer által!

http://www.youtube.com/watch?v=tMFxP-DZOww&feature=c4-overview-vl&list=PLqQz7cUrrJT_MVFAqk4jIITorzOrBnUom
Pannonia Mozgalom
A petíció szerzője

#7 Re:

2013-11-21 13:09

Margit B

#8

2013-12-01 21:19

üdv:szeretném ha mindenki látná, hogy mit müvel a média.....

Vendég

#9

2014-02-11 14:48

ma hozza meg a döntését a kúria a devizahitelekkel szembeni törvénytelen, vagy törvényes eljárás illetve csalás miatt!kíváncsi vagyok mi lesz a végeredmény?