Petició a privát ivóvízkutak betiltása ellen

Petició a privát ivóvízkutak betiltása ellen / Közlemények / Apróhirdetések feladása / Hozzászólások


Vendég

#1

2013-10-28 09:05

Részemről rendkívül erkölcstelen gondolatnak tartom!Ezen kívül semmi sem indokolja,ha csak az anyagi haszonszerzés nem!A környékünkön például annyira magas a talajvíz hogy néha szivattyúzni kell a kutakat hogy ne öntse el a pincéket,alagsorokat! Eddig még a padlássöprögető Rákosi és bűnbandája sem ment el! És akkor beszélünk a magyar örökségről.!!!

Vendég

#2

2013-11-05 14:11

Gyerekek én Pest környékén laktam és bizony már (nem védem őket mert se nem jobblikas se nem ballikas nem vagyok ) itt jön a Magyarság a képbe,a legtöbb szomszédomhoz bizony nem jártak a szipósok(Szippantósok)mert a emésztőjük úgy volt megalkotva sportos paraszti ésszel,hogy el szivárgott a szennyvíz fertőzve ezzel a saját és a szomszédok kútjait, a megoldás a külső utcai vezetékes kutak jelentenék, ahol a kisnyugdíjas vehetne vizet nem beszélve a járókelőkről. Sajnos az összes kutat elzárták takarékoskodási okokra hivatkozva(Bár annyi forintom lenne ahány jómódú
hazánk fia is vételezne ott műanyag kannába.)A tanyákon meg nem hiszem,hogy saját magát fertőzné a normális ember .Öntözni meg jó a trágyával fertőzött víz is.Bocsánat de ezt el kellet mondanom.Elnézést és én is a kutak eltömése ellen lépek fel de be kellene vizsgáltatni ingyen a kutakat és szelektálni amelyik fertőzött azt betömni ,Nem?