Peticiok.com

Kazincbarcika Kórház Petició

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Vendég#1 Oct 22, 2013, 20:35
Aláírtam hogy növeljük esélyünket és minél több embernek megossztottam.
Anonymous#2 Oct 22, 2013, 20:43

KRe:

#1: -

Köszönjünk.

anonim#3 Oct 22, 2013, 21:07
megosztottam,egyet értek vele,,,minnél több aláirás kell...
Vendég#4 Oct 23, 2013, 18:31
A sok miérte, miért nincs válasz? Adják vissza a kórházunkat orvosostól nővérestől ágyastól.!!!!
Vendég#5 Oct 24, 2013, 23:58
Ez mégis csak "TŰRHETETLEN" és mélységesen felháboritó álapot, amit ma Magyarországon az emberekkel művelnek a fideszesek!
Az embereket nem a párthova tartozashoz kell mérni, ha nem a CIVIL-ÉLŐ-EMBER aki a társadalom fontos állampolgára! Mi Kazincbarcikai emberek és Vonzás körzetünkben élő embereknek nagyon fontos,a Kórházunk a hasznos betegei ellátásának Égető szükségünk van a Régi Városi Kórházunkra , mégpedig olyan állapotban ahogyan az minden berendezésevel együtt volt!!! Kérjük vissza a Kórházunkat! nem politikai szemmel, hanem civil ember szemével!!! Hány ártatlan embereknek kell még meghalnia, a sok okos hülyesége miatt????
Vendég#6 Oct 25, 2013, 07:29
Engem nem lepett meg, hogy ez lesz sőt azt is mondhatnám, hogy tudtam előre. Ezzel a petícióval sem érünk el semmit!
nana#7 Oct 27, 2013, 17:23
Azért nem lennék ebbe ennyire biztos,hogy nem érünk el semmit! Ez ugyanis az Európai Biróságra megy! Ezért kell sok aláirás....14.-én meg,ott lesz a félpályás,forgalom lassitó demonstrásció,,tehát rajta!!!
Vendég#8 Nov 26, 2013, 12:43
A célokkal egyetértek, de
a helyesírás alapvető szabályait nem ártott volna betartani.