Petició a privát ivóvízkutak betiltása ellen
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Az ivóvíz nem árucikk!Az élet alapja!Aki ezt korlátozza az az életet korlátozza, ehhez embernek nincs joga!Aki ezt megteszi az nem ember.
CIGÁNYSÁG=BIOLÓGIAI FEGYVER AMIT MOSTANÁBAN ELLENÜNK HASZNÁLNAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KELL EZ NEKÜNK??????????????????
MIÉRT HAGYJUK????????????????????
EGYÁLTALÁN MIHEZ LESZ JOGUNK????????????????????
EZEK UTÁN KÉRDEM ÉN MI JÖn?
JÖN A LEVEGŐ KORLÁTOZÁS?
EZEKTŐL KITELIK?
Túl sok tv-t nézel? Mire van szükséged, hogy a mátrixon kívüli valóságot észrevedd?
Ha Te irányítanád a médiát, akkor a legtöbb embert az orránál fogva tudnád vezetni. Erre használja a médiát ez a koporsótöltelék.
Szivatás az egész, de ezzel egy ötletet kapott a féreg. Tehát késeket élezve résen vagyok.
Mellesleg sok országban nincs vízdíj sem. Ez pedig igaz!
Minden esetre orsós király képéről a cinikus vigyort örömmel törölném le a hegymászó csukám vasszögeivel!!! Csak lenne rá alkalmam......
ivoviz
Bizom az emberek osszetartasaban es kiallasaban. S a gyozelemben.! Az agyat kene betomni aki ezt kitalalta.
Megis mit kepzelnek.? Ez a szegenyek megnagyobb rombadontese?
Ivókutak betemetése
Tessék mondani Főokosok ! Ha a vastalanított, kezelt, drága vezetékes vízzel öntözöm a kertet,itatom az állataimat, mosom az autómat, az nem a jó minőségű ivóvíznek a pazarlása?
Sokan az "ivókútjaikból" oldják meg ezt, töltik fel a kerti fürdőmedencéjüket,vagy a wc öblítésére is ezt használják,de sorolhatnám számtalan felhasználási módját.Az esetek döntő hányadában nem ivókútként funkcionálnak ezett az ásott kutak. Számtalan helyen azonban ez a víznyerés egyetlen formája!
A víz lételeme az embernek, minden állatnak és növénynek.Tudom, hogy a földben található víz vagyon az államé, de azért ez már túlzás.Lassan oda jutunk, hogy a levegőt is palackos kivitelben kell megvásárolnunk, hogy élhessünk. Kedveltem a narancsot,de a rothadt az már csak a szemétre való!!!!!!!!!!!!
Kertjeink kiszáradnak,növényeink nem lesznek.
Mit akarnak?
Pusztitani?
Re:
Az állatoknak is joga van abból a forrásból inni amelyik útbaesik.Nem akarok a saját hazámban "privatizált "csapokról kertet öntözni esetleg jegyre,mert Palesztina is így járt.A kutakból jobbára kocsit mosunk,öntözünk,ami visszakerül a talajba,akkor mit veszít vele a föld?Itt az egyedüli gondjuk,hogy nem tudják ezt is fizettetni,adóztatni!Ha a levegőt mérni tudnák már azért is fizetnénk!!!#30: -
| This discussion has been closed. |
"Szarvasember - 2o13 / Az oldal teljes tartalma fiktív - nem fedi a valóságot - szórakoztatás céljából jött létre az oldal "
De most jöttem rá, hogy ezzel lehet a blog szerkesztői akarják reklámozni az oldalt....