Össznépi bizalmatlansági indítvány az Orbán kormány ellen
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Ez a(z) Össznépi bizalmatlansági indítvány az Orbán kormány ellen petíció automatikusan generált fórumtémája
Vendég |
#2262015-03-25 21:01Mert Magyarország nem Orbán Viktor magánvagyona, hanem az itt élő magukat Magyarnak valló állampolgárok egyetlen olyan helye amire azt mondhatja hogy itt én vagyok a fontos ez itt az én hazám, nem másé! Másnak van másik országa ott mi vendégek vagyunk, de ebben az országban a benne lakóknak kell demokratikus eszközökkel irányítani a saját boldogulásuk és nem MÁSNAK! |
Vendég |
#2272015-03-25 21:04Szeretem a szabadságot. Szeretek köztársaságban élni. Szeretek magam dönteni a cselekedeteimről. Nem szeretek percemberektől függeni. Nem szeretmén, ha holokauszttagadók vezetnének. Nem szeretem a csalókat, tolvajokat, szélhámosokat, képszínűeket, képmutatókat. Mondjam még? |
Vendég |
#2282015-03-25 21:18Mert egyetértek vele. |
Vendég |
#2292015-03-25 21:21Ez már sok! |
Vendég |
#2302015-03-25 21:28A fizetésemet lecsökkentették, béremelés címszóval, a devizahitelemmel padlóra küldtek. A családom széthullik. A világ leggyűlöletesebb maffia kormány a miénk! |
Szent-.Királyi István Vendég |
#2312015-03-25 22:02Aki elégedett vele, ne írja alá.. én aláírtam.. és terjesztem is.. |
Vendég |
#2322015-03-25 22:09Mert Orban egy g... |
Vendég |
#2332015-03-25 22:22Az O rbán kormány elleni tiltakozás részeként! |
Vendég |
#2342015-03-25 22:25Már tűrhetetlen,amit művelnek.Lopnak,csalnak,hazudnak.Azokat az embereket,akik nem jutnak más információhoz,félrevezetik,tudatosan butitják. |
Vendég |
#2352015-03-25 22:36A kormányszintű korrupciót a maffia kormányt NEM TŰRHETJÜK tovább! Kis hazánkat szakadékba, az embereket nyomorba taszítják. Felesküdtek az Alkotmányra,- és megszegték esküjüket.Illegitim kormánya van Magyarországnak. |
Vendég |
#2362015-03-25 22:43Szeretnék normális országban élni. |
Vendég |
#2372015-03-25 23:15Mert turhetetlen amit ez a kormany csinal. |
Vendég |
#2382015-03-25 23:23Mert én is úgy gondolom ahogyan a petíció tartalmazza. Sőt, én még keményebben fogalmaztam volna. |
Vendég |
#239 Re: Asztalos Róbert2015-03-25 23:25Kedves Asztro! Kérdésem: Ugye ez a kis szösszenet a szegénységi bizonyítványod? |
Vendég |
#2402015-03-25 23:26Mert tele van a hócipőm ezzel a maffiával! A Keresztapa, és lakájai távozását kívánom, oly módon, hogy mindent vegyenek vissza tőlük amit elloptak!!! |
hegeda |
#241 Re: hegeda2015-03-25 23:27Mert tele van a hócipőm ezzel a maffiával! A Keresztapa, és lakájai távozását kívánom, oly módon, hogy mindent vegyenek vissza tőlük amit elloptak!!! |
Vendég |
#2422015-03-25 23:31Ezt már nem lehet elviselni! |
Vendég |
#2432015-03-25 23:40Egy ilyen kormány nem érdemli meg, hogy u.n. vezető legyen! Egy ilyen miniszterelnök nem érdemli meg, hogy a mi országunkat vezesse! A miniszterek nem minket szolgálnak, hanem az elnöküknek hajbókolnak! |
Vendég |
#2442015-03-25 23:46Elegem van ebből a korrupt kormányból, és a diktátorból! |
Vendég |
#2452015-03-26 00:43Mert ez a minimum amit tehetek,és a koromnál fogva a maximum is azt hiszem. |
Vendég |
#2462015-03-26 00:44Élhetetlen szar ország ezeket el kell üldözni a hatalomból! !!!! |
Vendég |
#2472015-03-26 01:51Mert ez a kormány a nép ellensége. A Btk. számtalan büncselekményét követték el országunk ellen. |
Vendég |
#2482015-03-26 04:53Sajnálattal veszem észre,hogy az országban akkora a korrupció,hogy az már átláthatatlan! Sajnos a saját tapasztalataim is ezt mutatják! Rendőrségi feljelentéssel éltem a hamis munkáltatóimmal szembe.Ez már három éve történt,és a rendőrség még mindig nyomoz! Nyomozás során kiderült,hogy nem csak Én jártam így,hanem sok ember nevére kiírt fizetések sem voltak valódiak!Több millióról van itt szó,és még mindig hagyják az érintettet a székében,és a napnál világosabb,hogy tovább is vissza él a hatalmával! Nem értjük az eljárást!!!!!!! |
Vendég |
#2492015-03-26 06:18Mert tele van a hócipőm,a fideSSes önkény uralommal!! |
Vendég |
#250 Re:2015-03-26 07:46 |
Követeljük, hogy Magyarország lépjen ki a WHO-ból!
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátA legnépszerűbb petíciók az utóbbi 7 napban
Követeljük, hogy Magyarország lépjen ki a WHO-ból!
Az egy-pólusú világrend bevezetése idén új fokozatra kapcsol, ezért nekünk is radikálisabb lépésekre kell szánjuk magunkat. A jelentős népesség-ritkítással járó totális rabszolgaság megvalósításában kiemelt szerepet kap a WHO.Jelenleg minden világszervezet vállalati érdekeket szolgál.Eredeti célkitűzéseiket lassan már színlelni sem tudják. A WHO valójában magáncégek finanszírozásából tartja fenn magát.Gyógyszeripari, informatikai cégek, illetve Kína pénzeli.Az őssszel induló járványhoz mostanra
Létrehozva: 2022-04-07 Statisztika
Időszak | Minden ország | |
---|---|---|
Összesen | 2065 | 1955 |
Elmúlt 7 napban | 1770 | 1682 |
TÜZIJÁTÉK HELYETT ...
Nyílt levél Rogán Antal úrnak, Tisztelt Rogán úr, Szeretném figyelmébe ajánlani, hogy a befizetett adónkból a budapesti TÜZIJÁTÉK HELYETT az alábbi ORSZÁGOS probléma megoldását érezzük égetően szükségesnek. Kérjük, legyen szíves ezt szorgalmazni a kormányüléseken: abból a képviseletünkre kapott bizalomból erőt merítve, amit ön és a pártja, munkakörének ellátásához szükséges felhatalmazásként - az országgyűlési választások alkalmából a szavazók egy részétől kapott. Környezettudatos elkötele
Létrehozva: 2022-05-22 Statisztika
---|---|---|
Összesen | 508 | 502 |
Elmúlt 7 napban | 508 | 502 |
Közbiztonság javítása
Tisztelt Diósdi Lakosok! Az elmúlt pár napban tucatjával fordultak elő bűncselekmények Diósdon. Lényegében a település egészét érinti. Történt lakás betörés, gépkocsifeltörés, lopás, kiskorú fenyegetése, zaklatás. Ezen cselekmények súlyosan rontják a lakosság biztonság érzetét, életminőségét. Bűncselekmények és atrocitások esetén a Diósdi Rendőrkapitányság elérhetetlen, mivel évek óta minimális létszámon működnek és jobb esetben csak a 112 tud segítséget adni vagy az Érdi rendőrség, ami
Létrehozva: 2022-05-20 Statisztika
---|---|---|
Összesen | 413 | 411 |
Elmúlt 7 napban | 413 | 411 |
Követeljük a Fővárosi Közgyűlés feloszlatását és új, időközi választás kiírását!
A Főváros tulajdonában álló ingatlanok illegális módszerekkel történő tervezett kiásusítása miatt tiltakozunk és követeljük a Fővárosi Közgyűlés feloszlatását és új, időközi választás kiírását! Aki a fenitekkel egyetért, kérjük, írja alá a petíciót és terjessze ezen petíció létezését, hogy minél többen aláírják. Tudomásul veszem, hogy a petícióhoz megadom a kért személyes adataimat.
Létrehozva: 2021-11-28 Statisztika
---|---|---|
Összesen | 247 | 240 |
Elmúlt 7 napban | 193 | 187 |
Bajza József utcai zöldterületet megvédése.
Kérjük csatlakozzon kezdeményezésünkhöz és aláírásával segítsen megmenteni a Bajza József utcai 2200 négyzetméternyi zöldterületet a kivágástól. Köszönjük!
---|---|---|
Összesen | 109 | 109 |
Elmúlt 7 napban | 109 | 109 |
A Csömöri Rózsakert Evangélikus Óvoda szülői közösségének kérelme Vighné Biró Zsuzsanna intézményvezetői pályázatának jóváhagyáshoz
„Aki befogad egy ilyen gyereket az én nevemben, az engem fogad be. Aki pedig engem befogad, nem engem fogad be, hanem azt, aki küldött.” Márk 9,37 Tisztelt Dr. Fabiny Tamás Elnök-Püspök úr és Prőhle Gergely Országos Felügyelő úr! A Csömöri Rózsakert Evangélikus Óvoda szülői közösségének nevében kérjük Önöket, szeretett óvodánk jelenlegi vezetőnőjének, Vighné Biró Zsuzsannának intézményvezetői pályázatát hagyják jóvá. A döntés szakmai hátterét ugyan nem ismerjük, viszont a szülői ol
---|---|---|
Összesen | 92 | 91 |
Elmúlt 7 napban | 92 | 91 |
Mentsük meg az Éger-patakot!
Az Éger-patak egy részlete egykor a 2015-ös mederrendezés előtt Tiltakozunk a pécsi Éger-patak technokrata, az ökológiai egyensúlyt sértő mederrendezési terve ellen, ami a patak idejétmúlt „sztalinista” lebetonozásával, kövezésével: mederburkoló elem, keretelem, a medret teljesen beburkoló gabionpaplan, fák-bokrok kivágásával, az élőhelyek pusztulásával, a táj arculatának jelentős változásával, nagymértékű levegőminőség romlással járna. Ráadásul szembemegy, mind az Uniós, mind a magyar te
Létrehozva: 2022-05-14 Statisztika
---|---|---|
Összesen | 234 | 223 |
Elmúlt 7 napban | 77 | 72 |
Követeljük a fideszes bűnözők teljes körű elszámoltatását és büntetőjogi felelősségre vonását!
A jelen petíció aláírói követelik, hogy történjen meg végre a FIDESZ-KDNP politikus-bűnözőinek határozott és teljes körű elszámoltatása, illetve minden szükséges esetben a büntetőjogi felelősségre vonásuk is! Követeljük, hogy Magyarország haladéktalanul csatlakozzon az Európai Ügyészséghez! Követeljük, hogy Polt Péter és minden fideszhez köthető ügyész kerüljön leváltásra és szakmai szempontok, illetve a tisztesség jogelvei szerint kerüljön sor végre az új ügyészek kinevezésére! Követeljük, hogy
Létrehozva: 2020-07-28 Statisztika
---|---|---|
Összesen | 6510 | 6120 |
Elmúlt 7 napban | 52 | 46 |
Nagykáta Perczel Mór út, Jászberényi út veszélyes kereszteződése
Kedves nagykátai közlekedők! Szeretném, ha valami történne a Nagykátán lévő Perczel Mór út, Jászberényi út kereszteződésével. Főként a reggeli és délutáni órákban lehetetlen a közlekedés a folyamatos torlódások miatt, melyben a vasúti átjáró is nagy szerepet játszik. A keresztben haladó kerékpár úton is kifejezetten veszélyes az áthaladás. Mivel több óvodát és iskolát is ezen a kerékpár úton lehet megközelíteni. A kereszteződés bal oladalán az üzletek előtt egy hatalmas közlekedési tábla is és a
Létrehozva: 2022-05-19 Statisztika
---|---|---|
Összesen | 50 | 50 |
Elmúlt 7 napban | 50 | 50 |
Hotel Margaret folytatása
Írjunk minnél többen alá, aki nézné még a sorozatot, így nem érhet véget
Létrehozva: 2022-05-15 Statisztika
---|---|---|
Összesen | 177 | 153 |
Elmúlt 7 napban | 50 | 43 |