Kiállunk Szaniszló Ferenc mellett
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re: Re: Le a disznó Szaniszlóval!!!
#116: - Re: Le a disznó Szaniszlóval!!!
Te vagy a disznó, az disznóz le aki zsidó az nézi állatnak a másikat. Te egy dila vagy
Re: Le a disznó Szaniszlóval!!!
#231: - Re: Le a disznó Szaniszlóval!!!
Talán az nézi állatnak az embert, aki vak. Továbbá az képzeli, hogy a zsidó vallású ember nem ember, aki sajnos nagyon buta és rosszindulatú, irigy kutya! Ez jellemző az egész jobbikos csürhére!
Lásd: Ria-Ria-Hungaria!!!
Re: Re: Le a disznókkal
#232: egy zsidó vallású - Re: Le a disznókkal
Ki nézi állatnak az embert,gyilkos vallású?
http://indavideo.hu/video/Izrael_nepe_-_Felsobbrend_zsidosag_javitott
Re: Re: Le a disznó Szaniszlóval!!!
#232: egy zsidó vallású - Re: Le a disznó Szaniszlóval!!!
Sötét vagy mint a kaftánod!!! http://www.mpsz.net/index.php?option=com_content&view=article&id=574%3Aantimagyarok-koepetei&catid=41%3Atevhitek-alltudomany-hazugsag&Itemid=62
SCHWEITZER JÓZSEF RABBI NYILATKOZATA A PARLAMENTBEN 2000-BEN: "Önök magyarok, kelet Európa szégyene. Egész életemet arra fogom szentelni népemmel együtt, hogy önöknek ott ártsak, ahol tudok."
REGÖS PÉTER: 2002-BEN ÍRT LEVELE LIPTÁK BÉLÁHOZ: "Én bátran kimondom - mert én nem egy lehorgasztott fejű, gyáva, szar zsidó vagyok, nekem van vér a pucámban - hogy én úgy utálom a magyar népet, hogy azt csak egy költő tudná megfelelően szavakba foglalni."
És ezek után, te kis stíriaimetélt, mit mondassz...
Kérem hagyják már ezt abba!
Örömmel konstatáltam, hogy ennyien kiálltok mellettem. De nem kellene. Szarok a díjra magasról és szarok mindenkire. Kapjátok be!
Budapest
Egyetértek a petícióval, csupán
azt az állítást vitatom, hogy nem
leszünk gyarmat. Sajnos, már
régen azok vagyunk.A kiváló
újságíró,Szaniszló Ferenc ellen
indított nemtelen támadássorozat
is, ezt támasztja alá.
A Háttérhatalom lelepleződött.
Üdvözlettel: Bogád Antal
Re:
Nem tudom ki merészel Szaniszló Ferenc nevében ilyen alpári
hozzászólást írni. Őrá nem ez a stílus jellemző!!!
Nem kellene ez a sok mocskolódás, ez nem vezet sehova, csak
rólatok ad lehangoló véleményt. Inkább olvassatok. A román
Ion Coja: A magyar holokauszt tettesei című írása mindent elárul.
Re: Re: Re: Le a disznó Szaniszlóval!!!
#236: - Re: Re: Le a disznó Szaniszlóval!!!
Te gyűlöletkeltő senkivári törpe! Én pedig úgy utálom a mélymagyar jobbikot, hogy azzal az utálattal sem Péter, sem József, Sándor, Benedek nem tudja felvenni a versenyt. Ennyi.
A hozzászólásokat olvasva az tűnik fel, hogy ezen az oldalon minden következmények nélkül lehet fasisztázni, nácizni, rasszistázni, valamint aljas indokolatlan vádakkal dobálózni. Ezek az aljas uszító beírások rendre meg is maradnak az oldalon. Viszont a rájuk való reagálások, viszontválaszok, melyek indulatban igaz követik a rágalmazók írásait, nos, azok viszont rendre eltűnnek.
Rövid mérlegelés után arra jutottam, hogy ehhez nem érdemes az aláírásommal hozzájárulni, így azt a fent írtak okán, rövid időn belül vissza is vonom. S mivel ezen az oldalon egyoldalú cenzúra zajlik, ezért másnak is ezt tanácsolom. Meglehet, hogy nem támogatói aláírásgyűjtés, hanem inkább adat és névgyűjtés folyik az oldalon.
Feltételezem, hogy ez az írás is a cenzúra áldozatává válik. Viszont ígérem, hogy ebben az esetben én ezt a bejegyzést minden nap visszafogom ide helyezni!
HELYSZÍNI TUDÓSÍTÁS KEREKIBŐL - KÉPEKBEN (kutya pisi-kaki sor)
http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/581495_625511497464621_110482864_n...
| This discussion has been closed. |
Le a jobbikkal, le a szaniszlóval!!!
Kapjátok be szaniszló-góját!