Állítsuk meg a kilakoltatásokat!

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Ez a(z) Állítsuk meg a kilakoltatásokat! petíció automatikusan generált fórumtémája


Vendég

#1 Név

2013-02-15 19:34

Ha a vezetéknévbe írjuk a keresztnevet és fordítva, akkor magyarul jelenik meg a nevünk az aláírásnál.


Vendég

#2

2013-02-15 19:38

Talán még amit nagyon fontosnak tartanék,hogy az elmúlt években 2006 és 2011-között a Végrehajtói Kamara nem bejegyzett társaság volt.Ezen időszak alatt nem legálisan tevékenykedtek...így joggal kérhetjük,hogy azonnali hatállyal indítsanak vizsgálatot ellenük és ha tetszik teljes vagyon elkobzást kezdeményezzenek ellenük!!Itt még megemlíteném azokat az illetékeseket is akik részt vettek a teljes devizahitelezés folyamataiban...közjegyzők...ügyvédek...földhivatalnokok..meg számtalan felső vezetők meg képviselők is!!!
Szőnyi Bartalos Mária

#3 Szőnyi Bartalos Mária: AZ NEM LEHET

2013-02-15 19:46

Az nem lehet, hogy a Magyarországon élő magyar embereket a bankok kifosszák vagyonukból!
Az nem lehet, hogy a magyar kormány és az országgyűlési képviselők az emberek kifosztását a bankok részéről csak ölbe tett kézzel nézik. Miért teszik ezt a saját népükkel? Nem félnek a NÉP-től?
Miniszterelnök úr! Szólaljon meg ebben az ügyben is, és tessék elmarasztalni az embereket becsapó, kifosztó bankokat! De ne csak elmarasztalni tessék a bankokat, hanem a bankok igen is azonnal állítsák le a kilakoltatásokat és kártalanítsák nagyon gyorsan a becsapott magyar embereket.
Országgyűlési képviselő urak! Miért hallgatnak? Miért sunnyognak? Miért nem akarnak megszólalni a becsapott választóik érdekében?
Hogyan és miért engedhették meg a kormányok és az országgyűlési képviselők, hogy kifoszthassák a magyar embereket, Magyarországot a bankok?
Kik a felelősök ezért uraim? Neveket akarok hallani!
És azt akarom, hogy gyorsított büntető eljárás induljon a felelősök ellen!

 

Komárom-Szőny, 2013. február 15.

 


Vendég

#4

2013-02-15 19:49

Minden szociálisan érzékeny embernek illik ezt aláírni.

Vendég

#5

2013-02-15 23:53

Szégyen ,hogy a kormány nem tesz semmit az emberekért!

Vendég

#6

2013-02-16 09:56

Az egész család külföldön dolgozik,Mert már mi is az utcán lennénk.Itt is megkellett teremteni az otthont,itt albérletet fizetünk,otthon a lakáshitelt és az autóhitelt .
Nagyon bízom benne ,hogy sikeres lesz a mai nap .

Vendég

#7

2013-02-17 17:42

Jogi reformokra van szükség !! Ahol a töke tartozás az alapja minden elszámolásnak, és a részlet fizetések , elsödlegesen a tökét csökkentsék és ne a még fel sem merülö kamatokat amely esetleg csak 10-20 év mulva esedékes a futam idönek megfelelöen. A bank által felértékelt lakás vagy más ingatlant ha a bank értékesiti ..........áron alul , az a ö buktája legyen , Korekt szerzödést vagy inkább bankok nélkül, Mert a Nemzet kifosztása nem megoldás még a hazaáruló politikusoknsk sem.
Ómen

#8 Momen oszt ómen

2013-02-23 16:16

1990 óta vannak kilakoltatások!Ez évben se fognak sokakat utcára tenni.Nem kell a rémhir!Mert a bankoknak nem megoldás,az,hogy utcára tegyen egy embert is!Mert akkor tuti,hogy soha nem látja a pénzét!A legtöbb devizahitel károsult már külföldön él!fél millióan mentek külföldre a legtöbbje devizahitel károsult!A többi él az árfolyamgáttal!A magyar egyébként se az a összetartó fajta!