Kérvény a UPC-nek a 29-es körzet felújításával kapcsolatban
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re:
Nos Kedves Vendég, ha mindenki ilyen attitúddal rendelkezne, akkor tényleg nem történne semmi az égadta világon. Harc nélkül nem érhető el semmi, és ha a UPC nem fogja fel elsőre, addig fogom küldeni nekik a papírt amíg érdemleges választ nem adnak, ha 1000 aláírás jön össze ha 10.000! - A Digit nem ajánlom. Szép jó, csak annyi kritika van rá, hogy csak na.
Követeljük a Kábelnet bevezetését a 29-es körzetbe!
Re: Követeljük a Kábelnet bevezetését a 29-es körzetbe!
#4: bboy - Követeljük a Kábelnet bevezetését a 29-es körzetbe!
A Koax Kábel szintén elavult technológia. Egy egységes kábelre szeretnék kicserélni - szóval ha meg is teszik az egészet modernizálni szeretnék, hogy előreláthatólag több évre ne legyen baj vele :)
Ha jon mas ceg a teruletre, elvbol atpartolok. Es biztosan nam egyedul...
Re:
Egyetértek!És ha az ember érdeklődik,netán reklamál a magas árakért amit bezsebelnek már évek óta el lehet menni a válasz!Másképpen gondolkodnának,ha volna konkurencia!De ez csak nekik jó!! aranyárban a 21.szban az ADSL!!!
Látom fel bukkant egy troll is? ;) 29-es körzethez tartozó városok, települések: http://korzetszam.keresok.info/korzetszamok/29-es-korzetszam
A petíció még mindig nincs lezárva. Ha 1 évet kell várnom a legalább 1000 főre akkor 1 év lesz. Előre is köszönöm azoknak akik aláírták!
A további aláíróknak üzenném, hogy kérem írassák alá barátokkal és ismerősökkel is :) előre is köszönöm!
Ez a petíció + csinálsz mellé egy facebook csoportot és már harap is a média...
Re:
Próbáltam már egy internetes portálnál, de az elutasította. Kicsit többen leszünk akkor megpróbálkozom mégegyszer náluk. Hamarosan készítek egy videót is erről.
Invalid token
Két gépről, két internet eléréssel, kétfajta böngészővel is próbáltam. Mi lehet a gond? Másnál nem fordult elő?
Köszi a választ előre is
Re: Invalid token
Szia.
1.: Ha van reggisztrációd az oldalon és be vagy jelentkezve, akkor csak 1 szavazatot enged leadni petíciónként ha jól tudom. Mert automatikusan kitölt mindent.
2.: Egy e-mailről egy aláírás érkezhet.
Ha nem ezek a problémák, kérlek tudsz küldeni egy képernyő mentést/képernyő képet nekem? (akár ide egy linket, vagy az e-mailcímemre.) és megnézem mit tehetek, ilyen még nem fordult elő.
Re: Re: Invalid token
#22: AdweeX - Re: Invalid token
Köszi, írtam üzenetet, amiben ott az e-mail címem. Nincs itteni regisztrációm.
Eritrea
| This discussion has been closed. |