12 és fél milliárdot az éhező gyermekeknek!

szilimiki

#26 Re: JOBBER

2012-10-30 22:24

#24: JOBBER - JOBBER

Kissé elfogult vagy!

Tudsz munkát is adni nekik, vagy csak fröcsögsz?

A bányákat bezárták, 11 cukorgyárból 1 üzemel (ez is 1 ok, hogy a paraszt miért csak búza-krumpliban gondolkodik), a konzervgyáraink is döglődnek, hadd ne soroljam tovább!

47ezret "csigázásból", "gombázásból", "csipkebogyóból" is összeszednek!

Bunkóskodás helyett gondolkodjál kisöreg!

peterba

#27 Re: JOBBER

2012-10-31 22:49

#24: JOBBER - JOBBER

Lehet nálad munkára jelentkezni?

zefi

#28 éhező gyermekekért!

2012-11-03 12:13

én azért írom alá a petíciót, mert sok olyan fölösleges kiadások történtek az elmúlt két évben, sokkal bölcsebb lett volna, ha a szegény sorban élő gyermekek, családok, és hajléktalan embereket segítették volna! tíz és százmilliárdokat szórtak ki az ablakon, aminek semmi, de semmi értelme, nem volt!
így a deviza hitelesek sem lettek megsegítve ahogy azt a kormány ígérte, "csak a fidesz, és a fideszes képviselők, és kormány tagjai, állam titkárjai, és a fideszhez közeli oligarchák és gazdag emberek jártak jól a vég törlesztéssel!"

Vendég

#29

2012-11-05 10:39

Azt is lenyúlnák, és nekik nem érdekük, hogy a magyar gyermekek egészségben felnőjenek. Bezzeg a kisebbség..... ez csendes népirtás fogalma.

itt az igazság: Mélyen el lehet gondolkodni!!!!!!!!!!!!!!

EZ FOLYIK GŐZERŐVEL A MAGYAROK ELLEN!! IGY PUSZTITANAK EL MINKET!! KÉRLEK MINÉL TÖBB EMBERNEK KÜLD EL
FEL KELL NYITNI A NÉP SZEMÉT

ezért folynak a ki lakoltatások!!!! és minden mindennel összefüg…..
Ezúttal egy történetbe ágyazott, nagyon figyelemre méltó írásnak csak a kivonatát küldöm tovább. Ezt azok számára is nagyon ajánlom, kik olvasták a cion bölcseinek jegyzőkönyveit, és az ehhez hasonló témájú dolgokat is. Ugyanúgy, ha figyelmesen olvassák, akkor arra is rádöbbennek, hogy miért a nagy vehemens küzdelem a keresztyén-keresztény alapú rend ellen. Miként lesznek a törvények Isten ellenesek és Isten parancsai ellenesek. A liberális demokrácia immár nyílt harcot folytat a történelmi keresztyén-keresztény törvények ellen, hogy Istenellenes és keresztény-keresztyén ellenes törvények uralkodjanak el. Ugyanakkor elmosódni szándékozzák a nemzetek közötti adottságokat amelyeket a keresztyén-keresztény hozzáállás létrehozott immár 2000 éven keresztül. Ezért az első számú ellenségükké tekintik mindazokat akik Krisztus követőknek vallják magukat.
Mottó: Ne feledd! -- a parazita, ha vesztét érzi, akkor is öl, ha tudja, hogy a gazdaállattal maga is elpusztul.
Egy öreg zsidó az alábbiak szerint adja tovább a nagy zsidó titkokat:
1. Létrehoztunk egy demokráciának elnevezett rendszert, amit az ostoba barmok szabadságnak hisznek. Nem ismerték fel, hogy a mindenkori jelölőé a hatalom. Azé, aki megmondja, kire lehet szavazni. Folyamatosan biztosítani kell, hogy a pártok vezetését, a mi rendszerünkbe tartozó titkos szervezetbe tömörítsük. Csak olyanok kaphatnak meg kulcsszerepet, akik a mi irányításunkat elfogadják, és tudomásul veszik.
2. Ha a látókörünkbe kerülnek olyan egyedek, akik olyan szervezettekkel ápolnak kapcsolatot, amely nem a mi irányításunk alatt állnak, haladéktalanul likvidálni kell őket. Érdekeinket kevésbé veszélyeztető esetben, elég köztörvényes bűncselekménnyel megvádolni, és börtönbe zárni az illetőket.
3. Az általunk irányított pártjaink vezetését és tagságát, szigorú ellenőrzés alatt kell tartani. Az arra kiképzett szakértőink pontos választ adnak arról, hogy ki milyen mértékben megvesztegethető, ki milyen mértékben zsarolható, ki milyen módon fenyegethető, és ki az, aki teljesen a mi oldalunkra átállt egyén, aki élvezetből is elárulja sajátjait. Kinek mi jár, a szerint kell kezelni.

4. Különös figyelmet kell szentelni, a saját fajtája iránt elkötelezett, tehetséges, népszerű emberek irányába. A likvidálás nem minden esetben célra vezető, mert könnyen mártírrá válhat az illető, ami részünkről nem megengedhető. Az ilyen embereknek állami megbízást kell adni, még pedig úgy, hogy amit ellenünk tesz, azt a mi utasításunkra, a mi igényeinknek megfelelő módon tegye. Ügyelni kell, hogy az illető száját, mindig a víz közelében kell tartani, hogy szükség esetén bármikor le lehessen nyomni a víz alá. Lehet, sőt kötelező ősi történelmi alapokon nyugvó társadalmi szerveződések életre hívása, de nem vezethet a Magyarok hőn áhított egységéhez. Össze kell egy csokorba gyűjteni a hőzöngő hazafiakat, de megfelelő vezetés mellett, egy helyben kell topogásra kárhoztatni őket. Ha valami véletlen folytán mégis összeverődne egy nem mi általunk vezérelt csoportosulás, akkor azonnal rágalomhadjáratot kell indítani ellenük, még pedig úgy, hogy a saját sírhelyeinket, emlékműveinket gyalázzuk meg. Ezután erre való hivatkozással, bíróság elé citálunk valakit közülük, akit a mi bíróságunk, megfelelő média támogatással, jogerősen elítél.
5. Ügyelni kell arra, hogy az általunk megalkotott törvények, rendeletek, határozatok megfelelően pontatlanok legyenek, egymásnak ellentmondjanak. Ennek okán, a kizárólagosan közülünk kikerülő ügyvédi kart folyamatosan eltartatjuk, mert állandóan szükség lesz munkájukra. Továbbá pontosan informálódhatunk ügyvédeink védenceiről
6. A helyi közigazgatási szervek tudomása nélkül, minden gazdasági és stratégiai pozícióba, saját jól kiképzett csatlósainkat kell helyezni. Csatlós csak ott foglalhat el tiszti pozíciót, ahol a beépített embereink már jelen vannak.
7. A rendfenntartó erők vezetőinek megengedett bárminemű bűnszervezet fenntartása, és működtetése, csak tudj róla, és vedd el a haszon nagyobb részét.
8. Fontos, hogy az egészségügybe, az oktatásban, közművelődésben ne legyenek megfizetve az alkalmazottak. Így biztosíthatod, hogy az elsilányodjon. Eredeti történelmüket el kell venni. Annak valódiságát hirdető tanokat nevetségessé kell tenni, tudománytalannak titulálni. Hitvány bűnös nemzet érzetét kell beléjük nevelni. A szakrális királyságok tényét tagadni kell. A királyok zsarnokságára és kegyetlenkedéseire kell fektetni a hangsúlyt. Nem szabad engedni, hogy a közgondolkodás eljusson a királyság, mint intézmény, vágyáig.
9. A közhivatalokba elbutult, ostoba, rosszindulatú személyeket kell pozíciókkal ellátni. Egyes ügyekkel, több osztálynak, alosztálynak és csoportnak kelljen foglalkozni, de döntést egyik se tudjon hozni a másik jóváhagyása nélkül. Semmiképpen nem engedhető meg normális működésük. Így el lehet érni, hogy semmi ne működjön, ami nem a mi fajtánk érdeke
10. Csak azokat a csatlósokat szabad kitüntetéssel ellátni, akik nem akarnak túl látni egy-egy probléma körön, és nem fognak annak analizálásába.
11. Minden határon belüli termelést vissza kell szorítani. A mezőgazdaság tevékenységét veszteségessé kell tenni, így az magától, szinte észrevétlenül, kihalásos módon elsorvad. Az ipart, ha már tönkre tettük, nem szabad hagyni, hogy ismét talpra álljon. Mesterségesen ki kell vonni a pénzt a gazdaság vérkeringéséből. Jogos járandóságok kifizetését meg kell tagadni, a vállalkozókat el kell lehetetleníteni, ki kell véreztetni. Amennyiben perre kerül sor, úgy ügyvédeink megint jól járnak. Hirdetni kell a fizikai munka alantas jellegét. Csak a szolgáltató ipar működjön kedvünkre, mert így mi dönthetjük el, kinek adjunk munkát, ezáltal megélhetést. A nem zsudák származásúak között a cserekereskedelem szigorúan tiltott. Ez a tevékenység kieshet az ellenőrzésünk alól, és így elmarad a jogos hasznunk
12. Mondanom sem kell, annyira természetes, hogy az írott és elektronikus média minden jelenleg ismert formáját, tulajdonosi szinten ellenőrizni kell.
13. Minden tudományos kutatóintézet fokozott felügyeletet igényel. Minden egyes találmány kizárólag a zsuda nemzet fejéből pattanhat ki. Ha nem lehetséges az eltulajdonítás, az ötletgazdát örökre el kell némítani.
14. A megélhetéshez szükséges valamennyi közmű, így az ivóvíz, energia, szennyvízelvezetés, saját tulajdonlásban tartandó. A szolgáltatás ellenértékének mértékét, állandóan az elviselhetetlenség határán kell tartani. A felhasználó így kénytelen állandóan rettegni attól, mit hoz a holnap. A létbizonytalanság, a rabszolgasorsban tartás eszköze. Ezért az egyénnek, a közmű hálózat bármely rendszeréről való lekapcsolódás nem megengedhető.
15. Tizenötödször. A gyógyítás, természet adta módszereit szigorúan tiltani kell. Kizárólag a tulajdonunkban lévő orvosságok nyújthatnak átmeneti javulást állapotukban. A mellékhatások kiküszöbölésére megvásároltatott újabb, és újabb gyógyszerek úgyis biztosítják a folyamatos árbevételt, és a megfelelő hasznot. Ki kell fejleszteni olyan vírusokat, aminek az ellenszerét csak a mi fajtánk ismerheti, és használhatja. Másik megoldásként úgy kell ezeket a bakteriális törzseket megalkotni, hogy a mi génállományunkban ne tehessenek maradandó károkat. Az élelmiszerüket olyan módon kell az asztalukra tenni, hogy az soha ne lehessen friss. Hirdetni kell a konzerv és a fagyasztott áruk nagyszerűségét, így kellő mennyiségű mérgező vegyi anyagot juttathatunk tartósítószer címén a szervezetükbe. Ezáltal ismételten, jelentősen növelhetjük gyógyszergyártó iparunk hasznát.
16. Tűzzel, vassal irtani kell a többszöri élet valóságába vetett hitet. Porból lettünk, porrá leszünk. Ez legyen a hittétel. Nem kell, hogy átlássák, hogy minden cselekedetüknek súlya van. Éljék le csak úgy az életüket, abban hitben, hogy nincs több esélyük. Költsenek, szórakozzanak, éljenek csak egészségtelen életet a mi hasznunkra.
17. Az ellenőrző szervek ellenőrzésének az ellenőrzését is ki kell, megfelelő besúgó, és fizetett hálózattal építeni.
18. Az államigazgatást és a magánszemélyeket visszafizethetetlen kölcsönökbe kell csalogatni. Amikor ez megtörtént, olyan gazdasági helyzetet kell teremteni, hogy képtelenek legyen a kölcsönüket visszafizetni. Ezáltal az erősebbek, bérlőkké válhatnak saját otthonukban, a gyengébbek mehetnek az utcára. A felszabadult ingatlanok kisajátíthatók a világ más részein élő, fajta testvéreink számára.
19. A semmire való tzigókat ragyogóan fel lehet használni a Magyarok ellehetetlenítésére. Adj nekik jogokat, kötelezettségek nélkül. Megfelelő rendeletekkel szaporítsd fel állományukat, majd a jog szerint járó segélyek terheit rakd a Magyarok vállára. A nációk között biztosan felmerülő vitás jogi kérdésekben, minden esetben a cigót részesítsd előnyben
20. A család szentségét tedd tönkre. Tedd divatossá az egyedül létet, és az egyneműek párkapcsolatát. Engedd, sőt támogasd a magzat elvételét.
21. Utoljára, de nem utolsó sorban termőföldjeik tulajdonjogát meg kell mindenáron szerezni. Nem baj, ha nem művelteted. A lényeg, hogy a Magyar se tehesse. Az utolsó lehetősége lenne az életbe maradásukra. Nem engedheted!


Vendég

#30

2012-11-05 10:53

Az igazság feljebb van, olvassátok el. Aki nem hiszi, az nagyon buta, vagy nagy a homály nála.....

Vendég

#31

2012-11-05 10:55

Azt írják fent, hogy a döntéshozók odafigyelnek, hát nem hiszem, ahhoz lélek és tisztesség is kell ám.... az ő kölykeik nem éheznek, jól fizet a gazda..... A csendes népirtáshoz asszisztálnak!!!!!!!!!!!!

Vendég

#32

2012-11-05 10:57

A másik, még ha csoda is történne,és csinálnának egy ilyen alapot, nagyon meg kell nézni, milyen élelmiszert adnak az éhezőknek..... nem régen be lett vizsgáltatva "egy karitatív célú" liszt, 40 %-a lisz a többi adalékanyag, ami lassú méreg!!!!!!!!!!!!!! Erre kellene még petíció, hogy ne mérgezzenek már bennünket!!!!!!!!!!!!!!

Vendég

#33

2012-11-11 18:11

Az éhező gyermekekért kiállni, a szegénység ellen tiltakozni nem pártfüggő dolog.
Anya

#34 Anya

2012-11-13 21:58

Isten áldd meg érdemük szerint azon gonoszokat, akik nyomorgatják gyermekeinket! Ámen.
Évamama

#35 Évamama

2012-11-15 18:51

Számomra a legnagyobb probléma ma Magyarországon a jövő nemzedékének kifosztása, a lehetőségek elzárása a jobb, boldogabb életre. Minden szabad anyagi eszközömet gyermekek támogatására költöm, különféle alapítványokon keresztül. A helyzet tragikus.
karlsasse

#36 Re: JOBBER

2012-11-20 13:51

#24: JOBBER - JOBBER

mennyit fizetsz? mert csak tisztességes fizetésért vagyok hajlandó elmenni dolgozni, csak tisztességes, értelmes munkát, emberi környezetben. ez ugyanis alkotmányos alapjogom. nem pedig azért, hogy a főnök élősködhessen rajtam.

ezen gondolkodtál valaha?

másrészről ki beszélt itt cigányokról? ez nem a náci párt fóruma.

karlsasse

#37 Re: Évamama

2012-11-20 14:00

#35: Évamama - Évamama

nem csak magyarországon. az egész világon kifosztanak minket. amikor erre a bolygóra születtél, jogosulttá váltál az arányos részére. hol tudod te használni ezeket a javakat? az 1% kisajátította magának a mi bolygónkat, élősködnek rajtunk és elpusztítják az életterünket. ezt egyszerűen nem hagyhatjuk.

Fidler

#38

2012-11-20 19:40

Fogjunk össze a 4 millió létminimum alatt élők érdekében!!! Elsősorban a gyerekeknek biztosítsunk ennivalót az iskolába, és akár hétvégén is. A polgárőrség, közmunkások látogassák meg a rászorultakat, hogy tudnak-e este fűteni, van-e valamennyi ennivalójuk, hogy ne kelljen aggódni az éhhaláluk, a megfagyásuk miatt!!!
CAVTAT

#39

2012-12-25 11:41

Gyűjtsünk aláírásokat a fogyatékos otthonok államosítása ellen!!!!!!!!!!!!
vállakozó

#40 Re: JOBBER

2013-01-12 18:41

#24: JOBBER - JOBBER

Nálad a pont, akárki is játsza itt a fejét!

A cigány "szülők" már kisgyerek korukban elcseszték a dolgot. Nem most kell nagyhangon az asztalt csapkodni, hogy éhes a gyerek. Amikor tanulni kellett volna, hol volt ez a nagy akarat? Most meg játszák a fejüket, hogy analfabéták! A XXI. század mit tud kezdeni ennyi képzetlen, tanulatlan analfabétával, amikor már az utcaseprést is gépesítik, a kubikos talicska is operációs rendszerrel fut!Milyen munkakör lenne az, amit analfabéta primitív véglények is el tudnának látni? Ja, és mit nem lopnának szét ezek? Ki lenne az kötözni való bolond, aki ezeket a mai feszített piacon alkalmazná, betanítaná, biztonságiakkal ellenőrizné, ne lopják szét a vállalkozását, ne rognálja meg a gépet, szerszámot. Tudják maguk mit tesznek ezek a munkahelyen? Első kérdés: mikor lesz fizetés, második kérdés: hány nap szabadság jár. A következő munkanapon hirtelen lebetegednek.

A nagy gyermekszegénység közben persze, anyuka-apuka szájából kilóg a cigi, a kocsmában meg saját pultjuk van! A játékgépekről nem is beszélve! Milyen élőlény az, amelyik csak gyártja rakásra a kölköket, mint a kóbor kutya és az értük kapott családi pótlékot, segélyt sem rájuk, iskoláztatásukra, ruházkodásra, étkezésre költik, hanem cigire, szeszre, játékgépre?

Járjon csak a szátok! Nem az a cigány, akit a politikusok díszcigányként fizetnek, és nem is az aki a fületekbe húzta a kisvendéglőben! Szét kéne nézni kicsit az országban, és fogadjatok örökbe egy családot! Miért, gorillát, cerkófmajmot, még csótányt is örökbe lehet fogadni az állatkertekben, cigányért miért nem sorakoztok? Persze, olják meg a vállakozók (ha hülyék lennének alkalmazni egy alkolholista, tolvaj, képzetlen munkaerőt) és fizesse a kormány az én adómból duplán azt, hogy nem a gyereket etetik abból, amit már egyszer megkaptak. Hogy a gyereket lopásra használják, hisz ők nem bütethetők, azt persze senki sem sírja ide, ugye? Még komolyan bűncselekményeket is elkövettetnek velük, rablás, kifosztás!

Szdjátok a kormányt! Ez az, nagy bátorság, licitáljátok túl egymást, ki tudja több gyáével leírni azt, hogy MONGYON LE!

Lassan három éve, hogy a Fidesz kormányt alakított és még nem tudták megoldani a cigánykérdést! Felháborító! Amikor az Mszp uralkodott hol voltatok nagyeszűek? Akkor miért nem siránkozatok, hogy mennyi gyerek éhezik?

eva55

#41 Gyermek éhezés

2013-01-21 20:03

Pártállástól függetlenül borzalom a gyermekek éhezése, igazán lenne miből elkülöníteni erre a célra.
Kiss Anikó

#42

2013-03-31 13:59

Január 24-én kiáltványban fordultunk a kormányhoz a Polgárjog Mozgalom keretében, nem a gyerekek, hanem általában a mélyszegénységben élőkért, kiknek száma 1,2 millió. Miutám a kormány erre nem reagált petíciót indítttunk. Az , hogy ezt a petíciót támogassuk nyílt szívvel , annak semmi akadálya, bár mi ennél a követelésnél mélyrehatóbb váltzáskat várunk, egyrészt azonnali beavatkozást, majd szerkezeti és jól finanszírozott alapvető azdaság váltzást a szocálpoltkában.

Vendég

#43

2013-05-30 13:27

A kormányról mindent hallani ,pl:a kormány ilyen-olyan megszorításokat tervez amit végbe is visz csak az a baj,hogy nem rajtunk polgárokon kellene ezeket a megszorításokat alkalmazni,mert ha egy átlag kereset 62000 Ft (mert ennyi)és az átlag keresetet lecsökkentik 59000Ft-ra az mindenkinek -3000 ft ra ró ki ,ami nem sok de nekünk szegény embereknek rengeteg .Miért nem az ő fizetésükből veszik el ezt a 3000 ft ot most csak egy számot mondtam.Az ő zsebükben ez nem érződne meg annyira mint nekünk ,ők nem tesznek semmit ők nem áldoznak semmit csupán minket polgárokat ,mert mi vagyunk ennek az országnak a bűnbakjai .Mi a p*csának 12 milliós football pálya ,nevetséges, hogy utána azon játsszanak az éhező gyerekekért címen komolyan mondom ,hogy gusztustalan!Miért nem hallani arról?,hogy a kormány x adag gulyást és kenyeret osztogat a gyerekeknek mindegy az hogy rá szorult nem rá szorult ezek magyarország gyerekei belölük lesz a jövő ők is választó polgárokká érnek !
MAGYARORSZÁG

#44 Re: Re: JOBBER

2013-05-30 13:33

#40: vállakozó - Re: JOBBER

Tisztelt JOBBER! ÉRTEM ÉN AMIT LEIRT ÉS VALAHOL IGAZAT IS ADOK ,CSAK AZ A BAJ ,HOGY NEM CSAK CIGÁNY GYEREKEK ÉHEZNEK ,HANEM UGYAN ÚGY NEM CIGÁNY GYEREKEK IS AZÉRT NEM MAGYART IRTAM ,MERT A CIGÁNYOK IS MAGYAROK MERT HA ITT VALAKI ELINDÍTANA EGY HADJÁRATOT MAGYAR ORSZÁG ELLEN AKKOR SZERINTEM A CIGÁNYOK IS FEGYVERT FOGNÁNAK ÉS A NEM CIGÁNYSÁG OLDALÁN UGYAN ÚGY AHRCOLNÁNAK MAGYAR ORSZÁGÉRT A HAZÁJUKÉRT.


Vendég

#45

2013-06-12 14:51

döbbenet,a milliárdosok miért nem adakoznak,miért a néphez fordulnak állandóan segítségért?

Vendég

#46

2013-06-12 15:02

SAJNOS, HOGY IDE JUTOTTUNK NEM ÉLÜNK HANEM VEGETÁLUNK NEM TUDUNK JÓFORMÁN LÉTEZNI KEVÉS A NYUGDIJ IS ÉLJEN MEG A KORMÁNY 4O EZERBŐL:

Vendég

#47

2013-06-12 15:17

Nagyon sajnálom a gyerekeket.Ők nem tehetnek semmiről.Remélem az aláírásommal.Egy hangyányit közelebb jutnak,a normális élethez.Amit szerintem.Minden gyermek meg érdemel.Etnikai besorolás nélkül.

Vendég

#48

2013-06-12 15:19

Csatlakozzatok!!!

Vendég

#49

2013-06-12 17:41

Nagyon jónak találom! Remélem, hogy sikerülni fog!
Zsuzsi

#50 Re: JOBBER

2013-06-13 04:38

#24: JOBBER - JOBBER

Bocsi de hol veszik fel a cigányokat én nem vagyok az és még nagyon sokan nem vagyunk még sem kellünk sehova.Jelzem kétszakmával 21 évet lenyomtam egy helyen és a Gyurcsánkormány ideje alatt lettem munka nélküli .Nem kapok sehonan semmi támogatást igaz nem is kérek meg oldom a dolgomat ahogy tudom.Iskolát raktam le azóta is és még sem kellek sehova .Magyarba is van olyan ki gyerekekből él én ismerek egy jó párat nyitott szemmel kell járni és akkor az ember nem gyúlöletből beszél .Bocsi de ezt meg kellet írjam hogy nem csak a cigányok nem dolgoznak.




Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...