Hozzák vissza Száraz Dénest a Jóban Rosszban című sorozatba!


Vendég

#301

2012-05-25 20:42

Remélem visszahozzák Tamás atyát!!! De ez a keddi rész borzasztó volt....teljesen átvertek minket
Tamás atya rajongó

#302

2012-05-25 21:07

Gondoltam, hogy össze kellene jönnünk, mint Tamás atya rajongóknak és hátha kitalálunk valami marha jó forgatókönyvet, ezek helyett a madarak helyett, had taroljanak vele. A rendezőnél csak többet értünk a szerelemhez? Mondjuk nem nehéz, mert ezeknek nem sok köze van hozzá, ha ilyen lelketlenül, egy villámcsapással szétválasztottak egy szerelmespárt, ami a filmsorozat lényege volt. Annyi érzelem nem szorult beléjük, mint az új plüssmacimba. Mit várhatunk tőlük, ami a jövőt illeti? Semmit!
Ha akarunk még valami normális folytatást, nekünk kell lépnünk, vagy hagyjuk a fenébe rájuk rohadni - a most már semmitmondóvá vált - filmjüket. Meg is érdemelnék. Csak magunkat sajnálom.

Vendég

#303

2012-05-25 21:17

302-es teljesen egyetértek. Lépnünk kell valamit!!!

Vendég

#304 Nézzétek bosszuból az RTL csatornát,vagy legalább is legyen oda kapcsolva a TV készülék.

2012-05-25 21:52

Több lesz a nézettsége az RTL csatornának a Stáb majd vakarózhat!Már néhányan követik a példámat.Tegyétek ti is :)

Vendég

#305

2012-05-26 14:32

Eddig én is reménykedtem benne h vissza hozzák de már bele törődtem h nem fogják, hiába jár a szánk, tőllük aztán fel is fordulhatunk akkor sem hozák vissza hisz Zoli lépett a helyébe és ezt nem fogják szétrombolni úgy mint Tamás és Betti szerelmét... azzal az emlékepizóddal is hogy átvágtak minket... kár arra gondolni h most megváltozik bármi is, leszarja a stáb azt az 3050 aláírt petíciót és rajongót ha egyszer van a sorozatnak több ezer nézője akit nem érdekel Tamás...

Vendég

#306

2012-05-26 18:04

Megnéztem az előzetest....hát...az van benne hogy Betty meg Kardos párterápiára fog járni...... én itt befejeztem. Nem hiszem el!
kata

#307 katalinkszts@gmail.com

2012-05-26 20:10

Tisztelt Forgatókönyvírók,és Nagy Tamás!
Megpróbálom még szebbé tenni Tamás visszajövetelét,vagyis a forgatókönyvet. /Pontosítok.
Tamás visszajövetele:
Akiről,s amiről semki sem tudott.
Tamásnak volt egy ikertestvére,akiről senkinek sem beszélt.S aki szintén szerelmes volt Bettibe,és aki csak a templomi esküvőn lép szinre. Mert az öreg püspök kijelentette,Tamásnak kell összeadni az ifju párt! De hogy Tamásnak ne fájjon szerelme férjhezmenetele és az esküvő látványa,ezért szerepet cserél ikertestvérével,és egy kis időre elutazik Csillagkútról. De mert még senki nem tudja,és Betti maga sem sejti hogy nem Tamás,hanem az ikertestvére vette át a helyét a templomi esküvői ceremónián,így ő az akire Betti szeme láttára lesujt a villám és meghal.Így borul ki Betti,és lessz egyre rosszabbul,míg végül korházi kezelésre szorul,s mivel állapota sajnos nem javul,Bezerédi szanatóriumba akar küldeni.Hogy Betti állapota javuljon,Barbaráék kiviszik őt a temetésre,még mindig mit sem sejtve,hogy Tamás ikertestvére fekszik a koporsóban és eltemetik.Majd miután lecsendesedtek a kedélyek,és Betti is meggyógyult,Tamás kilépvén az egyházból,visszatér Csillagkútra,hogy felfedje a nagy titkot,és megkérje Betti kezét,majd feleségül vegye őt és boldogan éljenek tovább.
Így derül ki a titok,miszerint Tamás hála istennek életben van és az ikertestvére halt meg,és hogy Betti kimondja végre a boldogító igent.

Vendég

#308

2012-05-26 21:13

307-es ezt elképzeltem magamban és annyira meghatott hogy elsírtam magamat de tényleg. Nagyon szuper amit írtál. Annyira jó lenne ha tényleg visszahoznák Tamás atyát!!!
kata

#309 katalinkszts@gmail.com

2012-05-26 21:16

Így lessz végre boldog Mindenki.Tamástól kezdve a Nézőkig.Hisz Tamás is eléri végre a céját és révbe ér.Feleségül veszi Bettit,ő pedig boldogan megy hozzá.
És Mi is boldogok vagyunk,hiszen Tamás itt van köztünk,él,és boldogsága határtalan Bettivel.

Vendég

#310

2012-05-26 21:29

ez olyan jóó :) nagyon tetszik. remélem visszahozzák Tamás atyát :)
Tamás atya rajongó

#311 Re: katalinkszts@gmail.com

2012-05-27 13:41

#309: kata - katalinkszts@gmail.com

Ejh, Kata, álmodik a nyomor!!!  Látszik, hogy még "túl fiatal vagy", legalábbis e téren.  A szerelem ennél sokkal bonyolultabb érzés.  Akinek egyáltalán sikerül rátalálnia, azt sem tudja, hogy fiú vagy lány, s amíg rájönnek, addig ez rengeteg nehézséget okoz...

Azt hiszem - az általad említett  -"révbeérés" előtt ezek a "bonyodalmak" senkit nem kímélnek. Mondhatnám, hogy ez így természetes, csak - sajnos - olykor túlságosan nagy fájdalommal jár.

Mindenesetre, abban egyetértünk, hogy várjuk vissza Tamás atyát, mert Betti és közte nagyon is fellelhető az a lelki kapocs, ami a - szintén általad említett - "határtalan boldogság" alapköve.

 

Tehát, mielőbb kérjük vissza Tamás atyát!!!

 

Hédi

#312

2012-05-27 16:06

Ha valaki akkor én igen csak bele tudom képzelni magam ebbe a szerepbe. Ugyanis én jövőre megyek férjhez a páromhoz, akivel 4 éve alkotunk egy párt és Ő is papnak készült. A Szegedi papnevelő intézetbe járt és amikor megismerkedtünk, otthagyta miattam! :)) Azóta együtt vagyunk, és Ő is sokat gondolkodott rajta, hogy megtegye-e. Végülis megtette és nem bánta meg! :))
Szóval nagyon kérjük hogy adják vissza nekünk Tamás atyát!!!!

Vendég

#313

2012-05-27 17:10

312 nagyon szép történet a tiétek :))
Bár a Bettiéké is ilyen lett volna :((

Vendég

#314

2012-05-27 20:11

Össze jön Kardossal és boldog házasságban fognak élni, nehéz felfogni???
kata

#315 katalinkszts@gmail.com

2012-05-27 20:35

Remélem a forgatókönyvírók halgatnak a jó megérzésemre,és ugy folytatják a történetet ahogy megírtam.Nagyon bízom benne,hogy tetszik nekik a cselekmény.Ettől szebbet és jobbat már nem tudom hogy hogy lehet kihozni a történetböl.?

Vendég

#316

2012-05-28 07:36


Tényleg nagyon szép.Mindenkinek tettszik.Bár igy forgatnák le a filmet.

Vendég

#317 Re:

2012-05-28 11:28

#316: -  

 Tetszik egy t-vel írandó.

Amúgy kell a cirkusz a népnek, addig sem a napi gondokkal vannak elfoglalva.

Tamás atya rajongó

#318 Re: Re:

2012-05-28 12:29

#317: - Re:

Ez a filmsorozat nem cirkusz, ez egy nemrégiben szétválasztott szerelmespár - pillanatnyilag - tragédiája, amivel mi teljes mértékben azonosulunk.

Éppen azon fáradozunk, hogy - a villámcsapás következtében  elhalálozott - Tamás atyát hozzák vissza a sorozatba, mert Betti és közte kialakult szerelemnek folytatódnia kell!

De, ha Te nem nézed e sorozatot, akkor nem is tudhatod, hogy milyen az "álomszerelem".  Eltereli a figyelmünket a napi gondokról, mert esténként bele tudjuk élni magunkat a szerelmükbe. Úgy gondoljuk, hogy ez nem cirkusz, próbáld ki.

Légy szíves, írd alá Te is a petíciót. Kösz.

 

xy

#319

2012-05-28 13:48

Adják vissza Tamást a rendezők! Egyesek ne a helyesírással foglalkozzanak, mert mi Tamás atyáért indítottuk az aláírásgyűjtést.

Vendég

#320

2012-05-28 14:20

Én nagyon szeretném vissza Tamást, bár nem papként hanem Betti szerelmeként (férjeként) de ezt az örömöt nem fogják megadni nekünk! Kardossal képzelik el Bettit és sajnos az ő szavuk a döntő!!! Értsétek meg h hiába van petíció meg minden ha nem veszik figyelembe!!! Átvertek minket az emlékepizóddal is! És azt mondták h ha sokan nézik majd akkor vissza hozzák, azóta elég sok idő eltelt és semmi hír arról h ménnyien nézték vagy h meggyőzték e a stábot! Szerintem kár ezzel foglalkozni, órákat ültem gép előtt h az aláírásokat gyűjtsem, de rájöttem h felesleges... lássátok már be azt ami tény, nem mi vagyunk a lényeg rajongók, hanem h a stábnak h tetszik a történet

Vendég

#321

2012-05-28 15:44

320-al teljesen egyet értek. A rendezők nem a nézőkért vannak, hanem saját magukért, akkor gondolom, elég ha csak Ők nézik esténkét a szarságaikat! Ez az egyik, a másik meg hogy egy családos embertől vették el az állását, pici babája van és elküldik! Szégyeljék magukat, kérhetnek tőle sűrűn elnézést! Vagy pedig hozzák Őt vissza, ennyivel tartoznak nekünk is, meg neki is, meg a kollégáinak is!

Vendég

#322

2012-05-28 15:55

Igen, egy családos embertől vették el a munkáját, kell neki ez az állás hiszen ő maga mondta! Bezzeg akit kellene azt nem rúgják ki... Tamás helyett én kilökném Dórát mert egy rohadt sunyi kis ribanc lett, inkább Verát kellene tovább faragni, nem pedig ugyan oda sodorni amiből kijött, vagy kardost az állandó nyávogásával :O Értük nem fájna a szívem, + ha talán Szilvia normális lenne nem egy idegbeteg megszállott, nem volt elég a macsek felgyújtása ? :O
sok dolog van amin változtatni kellene a sorozatba, de az nem tartozik közé h Tamást kiírják... ezt a stáb már akkor elbaszta amikor Tamás végre elhatározta magát és Betti otthagyta Kardost... és ezt a románcot pedig ami már tökéletes lett volna 2 hülye "fejét beverik a falba" dolog miatt megint véget vetett....

Vendég

#323

2012-05-28 18:49

Teljesen egyetértek azzal, hogy hozzák vissza Tamás atyát! Hogy lehettek ilyen szívtelenek, hogy elvették Száraz Dénestől a munkáját?????????? Azt ugye a stábnak egyik tagja sem gondoltam komolyan, hogy Tamás atyának távoznia kell??!! Hozzák vissza!!! Nincs Tamás atya=nincs nézettség=nincs pénz a stábtagoknak!

Vendég

#324

2012-05-28 22:16

A Jóban rosszban sorozatot a kezdetektől néztem. Nem mindig volt érdekes, de azért kitartottam mellette. Vannak olyan figurák akik rettenetesen idegesítenek, (Pl. amikor a Bodolai családot egy ügyefogyott, szerencsétlen embereknek ábrázolják,pedig nem azok, vagy amikor Bettyke túlzásokba esik a szerepét illetően). Aztán jött Tamás atya. Nagyon tetszett a figura és a színész is aki megformálta. Ő egy higgadt, jólelkű embert ábrázol, ami a mai világban ritka. Megnyugtató volt, hogy mindig kiáll a gyengék, és az elesettek mellett. Hozzá bármikor és bárki fordulhatott. Ebben a zaklatott világban jó este leülni a TV elé és olyasmit látni, ami a való életben nagyon ritka. Az hogy szerepe szerint szerelmes lett, azt hiszem ez lett a karakter veszte. Még hogy egy pap szerelmes legyen és otthagyja az egyházat. Azt hiszem egyesek szerint "ott fenn" ez megengedhetetlen. Ezért írták ki. Azt gondoltam, hogy a szerepe a sorozat végéig kitart. Hiányozni fog a sorozatból, ezért egyetértek azzal, hogy hozzák vissza Tamás atyát. Olvastam egy jó pár ötletet, miként lehetne a figurát visszahozni a sorozatba. Egyik jobb mint a másik,jó lenne, ha valamelyiket beleépítenék a filmbe.
Azt meg, hogy nem érdekli a producert, a nézők véleménye, egyenesen sértőnek tartom. Hiszen abból élnek, hogy "MI" nézők mennyire vagyunk megelégedve a munkájukkal. Lásd: nézettség. Kérjen bocsánatot tőlünk a nézőktől és hozzák vissza Tamás atyát!

Vendég

#325 317

2012-05-29 08:15

Kedves 317.Lehet hogy te helyesen írsz és írtál egész életedbe,de nem mindenki olyan tökéletes ugy látszik mint TE VAGY!!!

És kérlek ne kötekedni gyere ide,azt vezesd le máshol jó???

GRANDE neked pedig nincs bőr a képeden szerintem ezért nem érzel semmi miatt szégyenérzetet és az utánfutóidat is ide sorolnám!!!