Az állampolgárságuktól önkényesen megfosztott felvidékiekért
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re:
A tartalommal egyetertek.
Szep volna ha tiszta magyarsaggal lett volna irva. Miert szukseges eltorzitott (magyarositott) idegen kifejezesekkel teletuzdelni a fogalmazvanyokat amikor megvannak amegfelelo Magyar szavak. Miert jobb a latin 'peticio'-t irni 'kerveny' vagy 'beadvany' helyett ?.
Ez csak egy pelda, a mu tele van tuzdelve elmagyarositott idegen szavakkal. Ha nem allitjuk meg ezt a bizonyos 'ertelmisegiek' altal uzott karos folyamatot par emberolto es nyelvunk osszetakolt zagyvasag lesz. Ajanlanam ne legyunk sajat magunk a Magyarsag pusztitoi. A"nyelveben el a Nemzet"!!!, elodeink evezreden at megtartottak es a regi irasokat ma is megertjuk. Orizzuk, hogy igy legyen tovabbi evezredek utan is.
Balazsovits Bela Attila
u/i: sajnalom az ekezetek hianyat. Ez a beturendszer ilyen. Azert gyakorolhassatok a hangsulyozast.
Re: Re:
Csatlakozom a #75 es #76 hozzaszolasokban leirtakhoz.
En mar Canadaban szulettem; kettos allampolgarsagom jobb emberre tesz engem es jobb orszagokka teszi midket lehetove tevot.
Eljen Canada es eljen Magyarorszag!
Edvard
Kedves Barátaim!
Ezt a peticiót aláirtam , mert egyetértek mindazzal amit ebben megfogalmaztak. De azzal a ténnyel nagyon nem tudok együtélni, hogy europában ,pontosabban EU ban, vannak europaiak és még-még EU-sabbbak Milyen egységről beszélünk amikor vannak országok ahol, napirenden müködnek a BENES dekrétumok , ha még burkolva is de alkalmazzák. Erre az EU nagy vezetői lesütött szemmel ugy tesznek mintha nem hallanák a kiáltást. Amikor a németek feltették a kérdést a benes dek-ról, valaki rájukszólt a függöny mögül, hogy a nyugalom érdekébe ne firtassuk ezt a kérdést.
Hát ezért moslékos tál ez az egész. A Norvégok tudják hogy mit csinálnak!!!
This comment has been removed by the person who wrote it.
Reason for the removal: Újraírom, mert nem akarom a címem megjelentetni.
szjuli
| This discussion has been closed. |
Balazsovits Bela