Követeljük a fideszes bűnözők teljes körű elszámoltatását és büntetőjogi felelősségre vonását!

Követeljük a fideszes bűnözők teljes körű elszámoltatását és büntetőjogi felelősségre vonását! / Közlemények / Támogatás kérése / Hozzászólások

Vendég

2024-04-26 15:19

Mutyik Zoli

Vendég

2024-04-26 15:36

Kiss Gyula

Vendég

2024-04-28 18:08

Évfolyamelső Elmebeteg dániel O1G bilis impi péter nemzetközi jogi szagértő , eiláti illegális takarító, az ördög lerobbant ügyvédje.

Silló Sándor és Csongovai Hilda

#4 Izrael Állam Szégyene

2024-05-07 03:00

Évfolyamelső dániel IMPI péter nemzetközi jogi szagértő, és szekszbotrányt kereső ördög lerobbant ügyvédje!

Dolgozni kell, nem a kéktangás vénasszonyoktól kunyerálni!

🪠🧹🚾🧹🪠🚾🧹🪠🚾

.

Hiába küldenénk pénzt, meddő Andrea elsörözné!

Az Eiláti Kékszalagos hírek szerint

Ennyit huzatol naponta:

🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺

🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺

🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺

.

Évfolyamelső dániel IMPI péter nemzetközi jogi szagértő

#5 Re: Izrael Állam Szégyene

2024-05-07 03:07

#4: Silló Sándor és Csongovai Hilda - Izrael Állam Szégyene 

Kérlek szépen, hogy lájkoljátok a Sábeszi Szalonnás Kolbászos Sörözős Bejegyzésemet! 👍👍

.👍

Dr Ekszdánielné Dobos meddi Andrea Lerobbant Takarító

#6 Re: Izrael Állam Szégyene

2024-05-07 03:08

#4: Silló Sándor és Csongovai Hilda - Izrael Állam Szégyene 

Kérem szépen , hogy lájkoljátik  ahogy a 👠👠👠👠-t  próbálom

az Új Lakás home office ügyvédi irodában

👍👍👍👍

Vendég

2025-08-12 09:25

Kedves péter. Jó lenne legyőzni az orbánt és mind a 130 hármat felfrissíteni nem szabad hagyni hogy ezek újra a miniszteri székbe üljenek és újra hatalmon legyen az összes fideszes már le kell váltani őket!! Én legalábbis nagyon sok ismerősöm barátaim is így vannak vele. Hogy minden fideszes képviselőt le kell váltani mert azok újabb 10 évet ne legyenek már nekünk az csak ba fog kerülni mert hiába lesz új miniszter elnök hogyha a képviselők ugyanazok.
Barba

#8 Re: szégyellje magát

2025-08-12 09:28

#3: -  

Szégyellje magát hogy ilyen véleménye van egy ismeretlen emberről aki nem is ismer nem is tudja hogy kicsoda és ráadásul a magyarország miatt lett kitoloncolva mert próbált tenni magyarország érd ekes igencsak megszenvette azt amit kapott nem volt jogos.!!! Tehát szégyellje magát de tudja mit a karma mindenkit elérte de érjen is el kérem a jó istent hogy önt is ugyanúgy érje el a karma ahogy engemet elért a karma. Lenyomorodtam mert én is ilyen fehér jelző ember voltam mint ön mivel hát teleki vagyok úgy gondoltam hogy én magas rangú vagyok mégis kisebbrankba kerültem úgyhogy a földön csúszok.  😭 Tehát ennyire mélyre lehet süllyedni. De én kérem a jó istent süllyesz-e önt is olyan mélyre mint amilyen mélyre süllyedt magyarország.

Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...