Petíció a Mohácsi Kórház Szülészeti- Nőgyógyászati és Újszülött osztályának újbóli teljeskörű megnyitása, működésének helyreállítása érdekében

Petíció a Mohácsi Kórház Szülészeti- Nőgyógyászati és Újszülött osztályának újbóli teljeskörű megnyitása, működésének helyreállítása érdekében / Közlemények / Fontos! Szóljon hozzá Polg@rmester úr posztjához a szülészet védelmében! / Hozzászólások


Vendég

#1

2023-04-28 10:44

Három unokám született a mohácsi kórházban!Mindennel meg voltunk elégedve! Szépen felújított,modern kórtermek vannak!Még nem is lett használva!Sokan választották ezt a kórházat mert jobb körülmények voltak mint Pécsen!Úgy az orvosok mint az ápolók barátságosak,kedvesek voltak.Most még utazzon a kismama sok kilómétert?Sok be sem ér időben! Nem fontos,hogy egészséges gyerekek szülessenek?A jövő nemzedékek élete a tét!Sok éve azért harcoltak, hogy minél közelebb legyen lehetőség szülni!Szomorú és elkeserítő a mai világban!!!!

Vendég

#2

2023-04-28 10:53

Felháborítónak tartom hogy megszüntetnek egy régóta jól működő fontos szülészetet,ezzel nagy nyomást helyezve a Pécsi klinikára.Fontos hogy ebben a régióban lévő lakosoknak ne kelljen Pécsre menniük.Remélem hogy vissza állítják a régi rendet,és ismét nyugodtak lehetnek a várandós és szülni készülő kismamák.

Vendég

#3

2023-04-28 15:18

ÜDV MINDENKINEK. ÉN MIND HÁROM GYERMEKEMET MOHÁCSON SZÜLTEM, A NÉGY UNOKÁMBÓL IS HÁROM OTT SZÜLETETT. NAGYON SAJNÁLNÁM HA VÉGLEG BEZÁRNÁK AZ OSZTÁLYT!!! EZ LENNE A LEGNAGYOBB SZÉGYENE IS A VÁROSNAK HOGY EGY MODERN,JÓL FELSZERELT SZÜLÉSZETET BEZÁRJANAK!! NEM HISZEM HOGS EZ LENNE A MEGOLDÁS! MÉG MÁS VÁROSOKBÓL IS IDE JÖTTEK SZÜLNI !!! HAJRÁ MOHÁCS,HAJRÁ SZÜLÉSZET!!!!



Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...