A székely nép önrendelkezése
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re:
Elakadt a tű. A történelem egy kicsit túlhaladta már ezt. Mondd, mi szükség van erre, mikor ma már mindenki szabadon utazik, amerre lát és amerre akar. Valaki (politikus) nagyon tudja, hogy melyik gyenge ponton lehet Benneteket megfogni és felhasználni önös céljainak.
Senki nem akarja Erdélyt elveszejteni, ti csak belemagyarázzátok a mai korba, kiragadva a csodálatos Székely Himnus egy sorával. Erdély csodálatos, Erdély gyönyörű, a határok pedig megszűntek, akkor megyünk, akkor jöttök, amikor csak akarunk/akartok. Nekem ennyi elég, én még annyival kiegészítem, hogy én nem fogok Romániába menni szvazni, hiszen itt élek, itt adózok, itt teszek le mindent az asztalra és lassan másodrendű állampolgár leszek a saját hazámban. Ezt nem kívánhatjátok. Gondolkozzatok el rajta.
Re:
Try not to allow it, you goulash eater! Szekels are most of them romanians who become hugarians by interest.
Zsigmond Konrád Márta 2241 Sülysáp Pesti út 17
Gratulálok az ötlethez. Sok szerencsét.
Isten áldása legyen rajta.
Szeretettel. Zs Konrád Márti
Mindenkinek kötelessege felhivni a figyelmet erre a peticiora es a sajat ismeretsegi köreben; a szomszedsagaban, a munkahelyen, a templomban, es mindenütt ahol megfordul alairast gyüjteni.
Ha Isten velünk - ki ellenünk? Kitartas ad eröt es eredmenyt!!!!!
Hehehe
Igen legyenek önállóak, valahol az Antarktiszon, vagy a pokolban...
Inkább azzal törődnétek, hogy mi lesz az országgal...de ne csak pofázzatok, hanem tegyetek is valamit
Re: Hehehe
Te egy állat vagy,ezért el is takarodhatnál a libsi csapatod oldalára!!!
Re: Zsigmond Konrád Márta 2241 Sülysáp Pesti út 17
Re: Zsigmond Konrád Márta 2241 Sülysáp Pesti út 17
#431: Laurazsófia - Zsigmond Konrád Márta 2241 Sülysáp Pesti út 17
marti neni en emo vagyok a juliska neni lanya vasarhelyrol, megkerem ha meg kaja az uzenetet jelentkezen ,hogy valami hirt tudjak mondani magukrol edesanyamnak aki most 92 evet toltot mar nagyon gyenge de ma is at olvasta a leveleket amit maga irt . koszonom szepen emo
szeretnel te olyan magyaRe: Re: Hehehe
szeretnel te olyan magyar lenni mint o amilyen
| This discussion has been closed. |
Igazságot Magyarországnak, eltörölni Trianont!