Közkertet Kiszuglóba

Közkertet Kiszuglóba / Közlemények / Hogyan tovább? - Közkertet Kiszuglóba / Hozzászólások


Vendég

#1

2019-11-14 17:00

Tisztelt Polgármester Úr és Mindenki, aki hatással van Zugló életére!

Ne engedélyezzenek több társasházat!!
Borzalmas, ahogy elvesztette Zugló a kertvárosi báját. Elkeserítő látni ezt a szép kerületet, ahogy gomba módra Zugló vezetése engedélyezte a társasházak felépülését, élhetetlenné téve ezzel a kertes házas családok életét. Hisz számtalan esetben látni, hogy a családi ház mellett ott magasodik a több emeletes, batár nagy társasház. Ezzel elvész az emberek intim zónája.
Mindenki robotol a munkahelyén és amikor hazamegy, szeretne egy kis nyugalmat, egy kis zöld területet, a fa árnyékát, madárcsicsergést...
Kérem! Segítsenek!!!!!
Köszönettel:
P. Anikó
Egressy út

Kozma Judit

#2 Re:

2019-11-14 18:24

#1: -  

Kedves Anikó! Köszönöm, hogy ide is leírta a véleményét! Kérem, írjon Ön is Kinisch Andrea képviselőnek! Minél többen jelezzük, hogy elég volt a lakóparkokból, annál hamarabb történik valami a témában.

Ezeket a telkeket még nem adta el az önkormányzat, esély csak addig van. Utána egy magánberuhazasra már nem sok ráhatása lesz a lakosoknak. 


Vendég

#3

2019-11-14 20:30

Tisztelt polgármester úr, szeretném meg kérni hogy ezt az esztelen építkezést, nagy társasházak építését állítsa le több okból kifolyólag is,nem lehet már közlekedni autóval ,és meg nincs minden ház ,rengeteg lakás átadva ezek a szűk utcák nem arra lettek tervezve hogy kis területen 100 lakásos társas házak épüljenek ,és nem utolsó sorban az a kevés zöld terület ami maradt még kérem szépen vigyázunk rá saját ,gyerekeink és a jövő nemzedékért ,ne csak képeken lássák utódaink, hogy milyen szép és élhető volt egykor zugló , tisztelettel Kovács Csaba

Vendég

#4 Re:

2019-12-09 08:31

#3: -  

Kedves Csaba! Köszönöm! Tegye meg, hogy ezt a levelet elküldi a horvath.csaba(kukac)zuglo.hu e-mail címre és az önkormányzati kepviselőnknek is Kinisch.andrea(kukac)zuglo.hu címre.




Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...