Petíció a Magyar Sí Szövetség Elnökségéhez

Petíció a Magyar Sí Szövetség Elnökségéhez / Közlemények / Fegyelmi határozat / Hozzászólások


Vendég

#1

2017-11-09 11:16

:( oh... basszus... ilyen kemény döntésre én nem számítottam. Más nemzet színeiben tényleg nem érdemes gondolkodni? Hisz annyira tehetségesek... drukk...

Vendég

#2

2017-11-09 11:43

Ez nem jó hír :( Mettől-meddig tart az eltiltás?

Vendég

#3

2017-11-09 12:21

Dóri, lehetek vulgáris?
Inkább nem, nagyon hosszú lenne!

Vendég

#4

2017-11-09 14:30

Azt látom, hogy jelen pillanatban a leghatásosabb dolog, ha azonnal bizalmatlansági szavazást indítunk el a jelenlegi vezetéssel szemben és egy megbízott vezetést állítunk fel, a jelenlegi elnökséggel szemben rendőrségi feljelentést kell tenni, ismeretlen tettes ellen, különösen nagy kárt okozó közpénz , hűtlen kezeléséért, s amíg a nyomozás folyik, legyenek felfüggesztve, míg számot nem adnak arról, hogy egyik hónapról a másikra hogy tűnt el 150 millió Ft. Ezzel párhuzamosan a NAV nyomozó hatósághoz is meg kell tenni a feljelentést a fehérgalléros bűnözőkkel szemben! Az elnök személyes , egyéni akaratát és egyben félelmét kényszeríti a síszakemberekre a Dalibor üggyel kapcsolatban, nem engedi együtt edzeni és egy versenyen nem indulhatnak , Dalibor , Kékesi M. és a Szőllős testvérek! Miért is? Nyílt titok, hogy Dalibor egyetlen GS versenyen sem tud célba érni, SL-ben is ingatag, változó teljesítményű , nem tud koncentrálni, ezért nem versenyezhetett a saját nemzeti színeiben, nekünk jó a "selejt"!
Olyan versenyzők hagyták abba a versenyzést, mint Farkas Norbi, Szabó Bence, a teljesség igénye nélkül! Sajnálatos módon soha nem a tehetségek kaptak rajt engedélyt, hanem egyfajta beltenyészet!
Jó lenne megújulni ! Tiszta lapokkal játszani! A Magyarországon született , Magyar, tehetséges , valós tudással rendelkező gyerekeket kell indítani minden világversenyen!
Nincs semmi szégyenkeznivalónk! A jelenlegi versenyzőink, a feljövő ifik, minden idők legjobban képzett, edzett , tehetséges csapata! Semmi szükség a külföldi , megvásárolt versenyzőkre!
A Szőllős testvéreknek ott a helyük az Olimpián!
Szappanos István!

Vendég

#5

2017-11-10 21:09

egy ilyen ... aljas,mocskos,gerinctelen ...szervezettel szemben.Az új elnök sem lát át rajtuk?Megvették már Öt is,vagy csak gátlástalanul félretájékoztatják? Kitartást Nektek,a fiúk azért készüljenek,mert a fagyi mindig vissznyal ! és aki most nyal a szövinek,hogy a gyerekek helyett induljon az Olimpián az majd elnyeri méltó "jutalmát". Üdv!