Petíció Dörner György színi igazgatói kinevezése mellett!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re:
Végre lesz egy jó kis fasiszta színház! Gratulálok, hova jutottunk.....
Re: Re:
Hányasodvolt magyarból, Te nagyon magyar? Harapófogólya helyesen írva harapófogója. Nem szúrta a szemed, Te fasiszta színházbajáró.
Re:
A jobboldali gondolkodás számomra nem képvisel értékrendet. Ha az agresszív gondolkodás értékrend, akkor az is az. Én nem vagyok agresszivitásra és gyűlölködésre hajlamos, de még liberális sem. Én egyszerűen a nyugalmat, békét szeretem.
Re:
Ti mást sem csináltok a "szabadságot" hozó 1öö0-es rendszerváltás óta, mint félelemben tartjátok azt, aki nem gondolkodik veletek egyformán. A kirekesztést is ti csináljátok, még akkor is, ha ezt másra fogjátok.
él....az nem lehet,hogy ész erő s oly szent akarat hiába sorvadozzanak
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: Re: Re:
Ismerős szerszám? Látom nem lehet megtéveszteni, minden formában ráismersz! Esetleg van még belőle otthon egy-két darab liberós gyerek?
This comment has been removed by the person who wrote it.
Ez a seggbe dolog inkább a Te fajtádra jellemző!!!Biztos kis szinészecske vagy,aki bemegy a liberális direktohoz Rómeóként és JÚLIAKÉNT TÁVOZIK A SZEREPOSZTÓ DÍVÁNYRÓL!!!:))))))
Re:
Akiben egy csepp jóérzés van, bojkottálja az Új-színház látogatását 2012.februártól. Én biztos kihagyom. A Nemzetit is bojkottáltam évekig, miután a megkezdett építkezést félbehagyva kivitték a város szélére egy ipartelepre. Most már elmegyek, ha tehetem. Legutóbb a Szent Johannát néztem meg Alföldi rendezésében. Mondhatom, remek volt. Még a sok buzizónak is figyelmébe ajánlom, ha igazi művészetet akar.
Re:
Amikor ellenzékben voltatok, ha kellett, ha nem, mindent meg akartatok szabni, minden ellen tüntettetek, minden nektek nem tetsző dologra népszvazást kezdeményeztetek. A mai kormány sárba tipor mindent, ami neki nem tetszik, ami nem a teljhatalmukat erősíti. Minél magasabbra emelik magukat, annál nagyobbat buknak. Remélem, hamarosan.
Minden magát magyarnak tartó embernek fontos, hogy ne legyen szélsőjobb. Megmérgezitek a levegőt, tönkreteszitek azt a kevés elviselhető életet, ami még megmaradt. Szégyelljétek magatokat, ne ünnepeljetek. Fujj.
A művész urat közel húsz éve ismerem, becsülöm a színészi tehetségéért, valamint a magyarság mellett kemény kiállásáért egyaránt. Meggyőződésem, hogy a színházába amelynek igazgatója lesz, a magyarok örömére sok jó magyar darabokat fognak játszani. Kívánok neki ehhez sok erőt és egészséget.
| This discussion has been closed. |